Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kayıpların için çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Eşine bakılmış mıydı? Spermiogram, usg, elle muayene ve hormonlar?

Akintim da var yarın bat günüm dün test yaptım negatif cikti bu ay bütün hamilelik belirtileri yaşadım ondan sordum ilaçtan mi
canım o belirtilere bakma gerçekten çok farklı oluyor mesela ben 2 kere hamile kaldım bende kasık ağrıı karın ağrısı hiç olmadı bel ağrısı olmadı göğüslerim büyüdü sadece. ve ayaklarımın altı yandı çok sıcak basıyordu. akıntı vs olmadı bu belirtiler herkeste farklı olabiliyor ben 3 arkadaşımda doğum yaptı 3 üne sordum biri inanılmaz bel ağrısı yaşamış birinde ne ağrı var ne bir şey. sendeğerlendirdiysen günlerini rabbimde nasip ettiyse olur. bekle bakalım negatif çıkıp pozitif olan çok benim arkadaşında negatif çıktı sonra pozitif oldu geç döllenmeden dolayı. hemen karalar bağlama.inşallah gebesindir güzel haberleri verirsin:)

İnşallah canım çok teşekkür ederim

Çekildim canım o da çok güzel çıktı şişli echomar da çekildim onu da
o zaman neden üzülüyorsun kuzum ya.. herşey nasip kısmet bu ay olmadı gelecek aylar olur elbet... bak sonuçlarınız da çok iyi... ama kesinlikle başka bir merkezle görüş, para zor kazanılıyor sonuçta daha z fiyata yapabilirken bu işlemi neden fazla ödeyesin..

Sebepsiz infertilite o halde.. canım neden üzülüyorsun hiç sorun yoksa vardır Rabbimin bir bildiği..HSG çekildin mi?
BAk Yusra-61 da çok olmuş deneyeli, halen bekliyor...
Aşama olarak naptınız bilmiyorum ama 3 yıl bebek yapmamış da yeni deniyormuş bu son olacakmış oldu olacak derken geçti zamanım hala da öyle sanki bir yerde yanlış yapıyorum sankim sorun var göremiyor doktor diyorum. O kadar doktora gttmk ki sayısız hepsinin ismi aklımda. Evlendim 1 yıl sonunda oldu o da düştü onu nasıl yaptım hiç aklım almıyor ne yapmıştım o zamanlar diye düşünüyorum yok

M minik mucize92 Yüsra da aşılama denicek onlarda da hiç sıkıntı yok.. pes etme kuzum..

Aynen kuzum öyle yapıcam haftaya doktor 3.aşılamanı yapalım diyecek büyük ihtimal 3.aşılamadan sonra daha uygun yerler aramaya başlıcam ama İnşaAllah aramak zorunda kalmam bugün benimde dertleştiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim Rabbim gönlünüzdekileri sizlere nasip etsin İnşaAllah @NealStreet minseo

Bende o ilk kürtajdan sonra ikinciye nasıl hamile kaldım kendiliğinden anlamış değilim o zaman nasıl yaptık acaba ya

Bakıldı kuzum oda her ne lazımda baktırdı
Mikroçip aşılama ile tüp bebekte mikroenjeksiyonu daha çok erkek faktöründe yapıyorlar ama sebepsiz olunca da yapılıyor sanırım. Sen yine bir araştır. Bu doktor çok iyiymiş diye hazır gidersen tam aradıkları hedef oluyorsun. O yüzden merkezlerde de doktor seçimlernde de dikkatli olmak lazım. Çok acı ama biz çaresizlikten kim ne dese yapacak, her şeyi göze alacak hale geldiğimizde merkezler de bizi yürüyen para olarak görmeye başlıyor. Ne kadar umutsuz görünürsek sömürüye o kadar açık oluyoruz. Şişli Memorial'da da iyi doktorlar var bak orayı da araştırabilirsin. Devlete de Zeynep Kamil'e gidebilirsin aslında hala hakkın da var madem devlette.

çok sevidiğim iki kişi var diğer forumda onlar da aşılama denemişti... yok dedi aşılama normal döllenmeyle aynı başarı oranı boşuna stres, imkan varsa tüp e geç direkt dediler. şuanda ikisi de hamile biri ikiz bekliyor hatta.. neden yaptıysak aşılamayı diyorlar...

Ne demek canım inşallah ben inanıyorum senden güzel haberler alacağız allah hepimizin gönlüne göre versin, kırıldığımız yerden çiçeklendirsin inşallah

evet mikroçipi erkekte hız ve sayı morfoloji sorunu varsa yapıyorlar.. hem çok daha pahalı.. bence sorun yoksa her iki tarafta normal tüp denenmeli..

Amin hayırlısıyla ve sağlıkla, bakabilecek, her tür ihtiyacını karşılayabilecek herkese inşallah. Ne demek

İşte bi umut yapılıyor kuzu tüplerde sorunu olanlarda falan aşılama ile hamile kalma olasılığı da yüksek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…