Sebepsiz infertilite o halde.. canım neden üzülüyorsun hiç sorun yoksa vardır Rabbimin bir bildiği..HSG çekildin mi?3 senedir uğraşıyoruz canım
Yaşım 29
Eşimde de bende de herhangi bir sorun yok çok şükür
Aynen bir kaç gün daha bekleyip yaparım kuzum çok sağolkuzum ben pek birşey göremedim ama istersen başka bir marka test yap... veya bekle birkaç gün daha.
Kayıpların için çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Eşine bakılmış mıydı? Spermiogram, usg, elle muayene ve hormonlar?Kuzum ben ilk kimyasal gebelik geçirdim
Sonrasında klomen tedavisi ile hamile kaldım 11 haftalıktı bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum derken kürtajdan 3 ay sonra bu sefer kendiliğinden hamile kaldım oda 9 haftalıkken kalbi durdu yine kürtaj olmak zorunda kaldım
Tabi bu arada ilk kürtajdan sonra bütün tahlilleri yaptırdım pıhtılaşma olsun genetik testler olsun ne varsa herşeyi yaptırdık hiçbirşey çıkmadı çok doktora gittim hepsi de sebepsiz infertilide diyor
Son kürtajımdan beri bir buçuk sene geçti nerdeyse hala hamile kalamadım
Benim hikayem bu şekilde
Çekildim canım o da çok güzel çıktı şişli echomar da çekildim onu daSebepsiz infertilite o halde.. canım neden üzülüyorsun hiç sorun yoksa vardır Rabbimin bir bildiği..HSG çekildin mi?
BAkYusra-61 da çok olmuş deneyeli, halen bekliyor...
canım o belirtilere bakma gerçekten çok farklı oluyor mesela ben 2 kere hamile kaldım bende kasık ağrıı karın ağrısı hiç olmadı bel ağrısı olmadı göğüslerim büyüdü sadece. ve ayaklarımın altı yandı çok sıcak basıyordu. akıntı vs olmadı bu belirtiler herkeste farklı olabiliyor ben 3 arkadaşımda doğum yaptı 3 üne sordum biri inanılmaz bel ağrısı yaşamış birinde ne ağrı var ne bir şey. sendeğerlendirdiysen günlerini rabbimde nasip ettiyse olur. bekle bakalım negatif çıkıp pozitif olan çok benim arkadaşında negatif çıktı sonra pozitif oldu geç döllenmeden dolayı. hemen karalar bağlama.inşallah gebesindir güzel haberleri verirsin:)Akintim da var yarın bat günüm dün test yaptım negatif cikti bu ay bütün hamilelik belirtileri yaşadım ondan sordum ilaçtan mi
Bakıldı kuzum oda her ne lazımda baktırdıKayıpların için çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Eşine bakılmış mıydı? Spermiogram, usg, elle muayene ve hormonlar?
İnşallah canım çok teşekkür ederimcanım o belirtilere bakma gerçekten çok farklı oluyor mesela ben 2 kere hamile kaldım bende kasık ağrıı karın ağrısı hiç olmadı bel ağrısı olmadı göğüslerim büyüdü sadece. ve ayaklarımın altı yandı çok sıcak basıyordu. akıntı vs olmadı bu belirtiler herkeste farklı olabiliyor ben 3 arkadaşımda doğum yaptı 3 üne sordum biri inanılmaz bel ağrısı yaşamış birinde ne ağrı var ne bir şey. sendeğerlendirdiysen günlerini rabbimde nasip ettiyse olur. bekle bakalım negatif çıkıp pozitif olan çok benim arkadaşında negatif çıktı sonra pozitif oldu geç döllenmeden dolayı. hemen karalar bağlama.inşallah gebesindir güzel haberleri verirsin:)
o zaman neden üzülüyorsun kuzum ya.. herşey nasip kısmet bu ay olmadı gelecek aylar olur elbet... bak sonuçlarınız da çok iyi... ama kesinlikle başka bir merkezle görüş, para zor kazanılıyor sonuçta daha z fiyata yapabilirken bu işlemi neden fazla ödeyesin..Çekildim canım o da çok güzel çıktı şişli echomar da çekildim onu da
Aşama olarak naptınız bilmiyorum ama 3 yıl bebek yapmamış da yeni deniyormuş bu son olacakmış oldu olacak derken geçti zamanım hala da öyleSebepsiz infertilite o halde.. canım neden üzülüyorsun hiç sorun yoksa vardır Rabbimin bir bildiği..HSG çekildin mi?
BAkYusra-61 da çok olmuş deneyeli, halen bekliyor...
M minik mucize92 Yüsra da aşılama denicek onlarda da hiç sıkıntı yok.. pes etme kuzum..Aşama olarak naptınız bilmiyorum ama 3 yıl bebek yapmamış da yeni deniyormuş bu son olacakmış oldu olacak derken geçti zamanım hala da öylesanki bir yerde yanlış yapıyorum sankim sorun var göremiyor doktor diyorum. O kadar doktora gttmk ki sayısız hepsinin ismi aklımda. Evlendim 1 yıl sonunda oldu o da düştü onu nasıl yaptım hiç aklım almıyor ne yapmıştım o zamanlar diye düşünüyorum yok
Aynen kuzum öyle yapıcam haftaya doktor 3.aşılamanı yapalım diyecek büyük ihtimal 3.aşılamadan sonra daha uygun yerler aramaya başlıcam ama İnşaAllah aramak zorunda kalmamo zaman neden üzülüyorsun kuzum ya.. herşey nasip kısmet bu ay olmadı gelecek aylar olur elbet... bak sonuçlarınız da çok iyi... ama kesinlikle başka bir merkezle görüş, para zor kazanılıyor sonuçta daha z fiyata yapabilirken bu işlemi neden fazla ödeyesin..
Bende o ilk kürtajdan sonra ikinciye nasıl hamile kaldım kendiliğinden anlamış değilim o zaman nasıl yaptık acaba yaAşama olarak naptınız bilmiyorum ama 3 yıl bebek yapmamış da yeni deniyormuş bu son olacakmış oldu olacak derken geçti zamanım hala da öylesanki bir yerde yanlış yapıyorum sankim sorun var göremiyor doktor diyorum. O kadar doktora gttmk ki sayısız hepsinin ismi aklımda. Evlendim 1 yıl sonunda oldu o da düştü onu nasıl yaptım hiç aklım almıyor ne yapmıştım o zamanlar diye düşünüyorum yok
Mikroçip aşılama ile tüp bebekte mikroenjeksiyonu daha çok erkek faktöründe yapıyorlar ama sebepsiz olunca da yapılıyor sanırım. Sen yine bir araştır. Bu doktor çok iyiymiş diye hazır gidersen tam aradıkları hedef oluyorsun. O yüzden merkezlerde de doktor seçimlernde de dikkatli olmak lazım. Çok acı ama biz çaresizlikten kim ne dese yapacak, her şeyi göze alacak hale geldiğimizde merkezler de bizi yürüyen para olarak görmeye başlıyor. Ne kadar umutsuz görünürsek sömürüye o kadar açık oluyoruz. Şişli Memorial'da da iyi doktorlar var bak orayı da araştırabilirsin. Devlete de Zeynep Kamil'e gidebilirsin aslında hala hakkın da var madem devlette.Bakıldı kuzum oda her ne lazımda baktırdı
çok sevidiğim iki kişi var diğer forumda onlar da aşılama denemişti... yok dedi aşılama normal döllenmeyle aynı başarı oranı boşuna stres, imkan varsa tüp e geç direkt dediler. şuanda ikisi de hamile biri ikiz bekliyor hatta.. neden yaptıysak aşılamayı diyorlar...Aynen kuzum öyle yapıcam haftaya doktor 3.aşılamanı yapalım diyecek büyük ihtimal 3.aşılamadan sonra daha uygun yerler aramaya başlıcam ama İnşaAllah aramak zorunda kalmambugün benimde dertleştiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim Rabbim gönlünüzdekileri sizlere nasip etsin İnşaAllah @NealStreet minseo
Ne demek canım inşallah ben inanıyorum senden güzel haberler alacağızAynen kuzum öyle yapıcam haftaya doktor 3.aşılamanı yapalım diyecek büyük ihtimal 3.aşılamadan sonra daha uygun yerler aramaya başlıcam ama İnşaAllah aramak zorunda kalmambugün benimde dertleştiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim Rabbim gönlünüzdekileri sizlere nasip etsin İnşaAllah @NealStreet minseo
evet mikroçipi erkekte hız ve sayı morfoloji sorunu varsa yapıyorlar.. hem çok daha pahalı.. bence sorun yoksa her iki tarafta normal tüp denenmeli..Mikroçip aşılama ile tüp bebekte mikroenjeksiyonu daha çok erkek faktöründe yapıyorlar ama sebepsiz olunca da yapılıyor sanırım. Sen yine bir araştır. Bu doktor çok iyiymiş diye hazır gidersen tam aradıkları hedef oluyorsun. O yüzden merkezlerde de doktor seçimlernde de dikkatli olmak lazım. Çok acı ama biz çaresizlikten kim ne dese yapacak, her şeyi göze alacak hale geldiğimizde merkezler de bizi yürüyen para olarak görmeye başlıyor. Ne kadar umutsuz görünürsek sömürüye o kadar açık oluyoruz. Şişli Memorial'da da iyi doktorlar var bak orayı da araştırabilirsin. Devlete de Zeynep Kamil'e gidebilirsin aslında hala hakkın da var madem devlette.
Bilmiyorum bu kadar şartlı hamilelik düzenli aklımızda olsaydı ogünde hamiş kalamazdık sanırsam. Var mı peki Bebiş yoksa benim gibi kayıp mı oldu?Bende o ilk kürtajdan sonra ikinciye nasıl hamile kaldım kendiliğinden anlamış değilim o zaman nasıl yaptık acaba ya
Amin hayırlısıyla ve sağlıkla, bakabilecek, her tür ihtiyacını karşılayabilecek herkese inşallah. Ne demekAynen kuzum öyle yapıcam haftaya doktor 3.aşılamanı yapalım diyecek büyük ihtimal 3.aşılamadan sonra daha uygun yerler aramaya başlıcam ama İnşaAllah aramak zorunda kalmambugün benimde dertleştiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim Rabbim gönlünüzdekileri sizlere nasip etsin İnşaAllah @NealStreet minseo
İşte bi umut yapılıyor kuzu tüplerde sorunu olanlarda falan aşılama ile hamile kalma olasılığı da yüksek oluyorçok sevidiğim iki kişi var diğer forumda onlar da aşılama denemişti... yok dedi aşılama normal döllenmeyle aynı başarı oranı boşuna stres, imkan varsa tüp e geç direkt dediler. şuanda ikisi de hamile biri ikiz bekliyor hatta.. neden yaptıysak aşılamayı diyorlar...
Konuşmaları var ben onları okuyayım dur gızz kadın 3.Aşılama diyorM minik mucize92 Yüsra da aşılama denicek onlarda da hiç sıkıntı yok.. pes etme kuzum..