Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Mikroçip aşılama ile tüp bebekte mikroenjeksiyonu daha çok erkek faktöründe yapıyorlar ama sebepsiz olunca da yapılıyor sanırım. Sen yine bir araştır. Bu doktor çok iyiymiş diye hazır gidersen tam aradıkları hedef oluyorsun. O yüzden merkezlerde de doktor seçimlernde de dikkatli olmak lazım. Çok acı ama biz çaresizlikten kim ne dese yapacak, her şeyi göze alacak hale geldiğimizde merkezler de bizi yürüyen para olarak görmeye başlıyor. Ne kadar umutsuz görünürsek sömürüye o kadar açık oluyoruz. Şişli Memorial'da da iyi doktorlar var bak orayı da araştırabilirsin. Devlete de Zeynep Kamil'e gidebilirsin aslında hala hakkın da var madem devlette.
Ne kadar da doğru şeyler yazmışsın o kadar haklısın ki yazdıklarında kuzum

çok sevidiğim iki kişi var diğer forumda onlar da aşılama denemişti... yok dedi aşılama normal döllenmeyle aynı başarı oranı boşuna stres, imkan varsa tüp e geç direkt dediler. şuanda ikisi de hamile biri ikiz bekliyor hatta.. neden yaptıysak aşılamayı diyorlar...
Nerde yaptılar tüp bebek acaba kuzum hangi hastanede

Eklentiler

• images (14).jpeg
    images (14).jpeg
    15,1 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba kızlar,
Bu ay ilk defa hayıt otu kullandım ve regl oldum 15 gün içinde. Böyle yan etkileri olabiliyor mu bilen var mı? Benim regl düzenlidir çok. Ben gebe kalabilmek için kullanmıştım.

2. Çakra ile ilgili

Eklentiler

• Screenshot_20210326_130050_com.twitter.android.jpg
    Screenshot_20210326_130050_com.twitter.android.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20210326_130115_com.twitter.android.jpg
    Screenshot_20210326_130115_com.twitter.android.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20210326_125907_com.twitter.android.jpg
    Screenshot_20210326_125907_com.twitter.android.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20210326_125851_com.twitter.android.jpg
    Screenshot_20210326_125851_com.twitter.android.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 48
Bende size bunu soruyummm 😂😂😂😂
minseo minseo :)))))bu soruyu kim çözerse hamile :))))
Bence bir şeylerin gerçekleşmesi için belirli bir olgunluğa erişmek gerekiyor, vazgeçmek değil de "tamam bunu yaşamam gerekiyormuş, ben bu olmadan da hayatıma devam edebilirim" diyebildiğimiz an o şey bize daha kolay geliyor çünkü enerji alanımızı değiştiriyoruz

Bence bir şeylerin gerçekleşmesi için belirli bir olgunluğa erişmek gerekiyor, vazgeçmek değil de "tamam bunu yaşamam gerekiyormuş, ben bu olmadan da hayatıma devam edebilirim" diyebildiğimiz an o şey bize daha kolay geliyor çünkü enerji alanımızı değiştiriyoruz
Çok doğru kuzum

Aynen canım Nm88326 Nm88326 bi de tüp içinde mukusumsu bişiler varsa onlar da spermin yolunu engelliyor aşılama ile yol kısalmış oluyor direk yumurta yakınına bıraktıkları için
peki o mukumsumsu şeyden yumurta geçebiliyor mu, sonuçta sperm daha minnak bir yapı.... AŞılamada yumurta yakınına nasıl bırakılıyor ki, ben de rahme direkt sperm enjekte ediyorlar diye biliyordum...

X