Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Direkt kendiniz yaptırabiliyorsunuz. Bazı bağımsız laboratuvarlar ve tüp bebek merkezleri yapıyor. 2-7 gün arası diyorlar ama genelde 3-4 günlük perhizle yaptırılıyor. Sonuç için ürologa gidebilirsiniz

Cnm Rabbım size de göstersin insallah yalnız onunki pek yardım olmuyo cnm daha çok temizlenen yerin içine etme hatta ve hatta anaya çift dikiş temizlik yaptırma desek daha doğru olur
ay kuzu bırak yapsın tatliş yaa. amlaşma yapın önce o silsin sonra sen üstünden geç ama anlat durumu, sen daha güzel siliyorsun önce sen başla, sonra ben de sonra kimse basmıcak yoksa ayak izi olur... oyyyy maşallah

Korunma ya kanaman bitince devam et ben gecen sene hsg yapinca kanamam bitince yumurtlama gunumu değerlendirmiştim her bir gun degerliyken beklemek degerlendirmemek zor geliyor vala. Hic bisey de olmaz ilk ay sans daha da yüksek yani
aynen canım zaten sıkıntılıyız hamile kalma konusunda boşu boşuna 1 ayı çöpe atamam. kanamam bitti değerlendirmelere başladık sonu hayırlı olur inşallah

Onada bakarım kuzum sağolasın

E kuzenim. Direkt kuzenim ve eşinin başına geldi bu. Kuzenim miyom mu aldırmadı, histereskopi mi yapılmadı. Neler neler. Kocasındaki sıkıntı seneler sonra öğrenildi. Bir sürü tüp bebek denemesi var o arada. Biri de bu Cem

Aynen canım aklıma da geldi ister mi diye 2 kere belirtti doktor eşin versin sayısı düşüktür belki olabiliyor dedi. Eşimde veririm hemen üzülme dedi belki bende sorun vardır dedi. Biraz da ben ilaç kullanayım dedi

Canım biz önce muayeneye gittik doktor test ver dedi 3 gün perhiz olsun dedi o gün ilişki oldu 3 gün sonra verdi sabah verdi öğleden sonra çıktı doktora gösterdi. he biz beklemeyelim derseniz ilişki olsun 3 gün sonra gidip direk test verin.

Canim bende seninkini söyledim doktora o bana inositol daha kuvvetli dedi bende inositol kullanıyorum şuan
venatura inositol de içeriği inositol olan bir ürün inofolic combiden daha yüksek doz hem de :) sadece folik asit yok içinde o da harici olarak alınabilir. inofolic, prowomen gibi ürünler biraz pazarlama stratejisi doktorlar firmalarla anlaştığı için özellikle onu veriyor.

Direk bugün alırlar sperm kuzum perhizi varsa

yemin ederim delirmelik iade isteseydi tüp parasını insanla kafa buluyorlar
bak eşin de ne güzel tedaviye sıcak yaklaşıyor inşallah bişey çıkmasın da çıkarsa da dediği gibi o da kullanır sen de kendini dinlendir biraz hem fiziksel hem mental olarak

Bende çok kasık agrisi yaptı aradim doktorumu yumurtaların catliyordur ağrıması iyi dedi bakalım inşallah vesile olur

Eşimin arkadaşı da tüp bebek yaptı doktorunu çok tavsiye etti onunla da konuşucaz kuzum
Ya sana doğru düzgün yazamadım. Ben devlette muayene olduğumda doktor eşimin durumundan dolayı mikroenjeksiyon olacak dedi. ICSI diye geçiyor bu yani. Demin çip mip karıştı kafam. Mikroçip aşılamada oluyor, tüpte yok o. Devlet hastanesindeki adam bana ICSI yapılıyor dedi yani özetle hatta o hastanede artık bu yöntem kullanılıyormuş ama her devlet hastanesinde uygulama aynı olmayabilir. Benim dediğim direkt Kadın hastalıkları-doğum ve çocuk hastanesi

Bende pco yok ama bende kullanabilir miyim acaba
Venatura da ınositol bulunduruyor mu içinde

Hamilelik testi mi yaptın? sabah mı yaptın? negatifse başka bir test daha dene istersen, her test aynı olmuyor. Netice bellidir o halde. Şayet pembe çizği az da cıksa kan vermen mantıklı..
Dayanamayıp akşam yaptım testi negatif çıktı sabah yapmadım olmazsa yarın tekrar yaparım . 15 günde idrarda çıkar mı acaba

Çok şükür canım hiç öyle huyları yok ne gerekiyorsa yapar. Bakalım hayırlısı.. hastaneyi arim da ben adetliyken versin o da..

Sen nerede oturuyorsun kuzum ben istanbuldayım cerrahapaşa hastanesine gidiyorum kontrole gittiğimde sorayım doktora mikroçipli aşılama yapalım bari bu son aşılama hakkımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…