tabi canım bulunduruyor bak int de hatta inofolicten daha etkili bence ben bu ay bu kadar akıntı yaşıyorum bunu kullandığımdan beri inofolicte olmamıştı bu kadar bir tek bunda folik asit yok inofolicte folic asit var onu da takvye alabilirsin.Bende pco yok ama bende kullanabilir miyim acaba
Venatura da ınositol bulunduruyor mu içinde
İstanbul'dayım. Ben de tüpe başlayacağım bu ay bu arada. O dediğin Cem'de görümcem tüp bebek yaptırdı tuttu ama kuzenimde talihsiz bir deneyim oldu. Ben hiç gitmedm bile oraya o yüzden. Bir sürü başka merkez var ya da yine Bahçeci'de daha uyguna başka doktorlarla da anlaşabilirsin sanırım.Sen nerede oturuyorsun kuzum ben istanbuldayım cerrahapaşa hastanesine gidiyorum kontrole gittiğimde sorayım doktora mikroçipli aşılama yapalım bari bu son aşılama hakkımda
Bir de sizde aşılama denenme sebebi neydi? Yani özel değilse sıkıntılar neydi paylaşabilir misin?Sen nerede oturuyorsun kuzum ben istanbuldayım cerrahapaşa hastanesine gidiyorum kontrole gittiğimde sorayım doktora mikroçipli aşılama yapalım bari bu son aşılama hakkımda
aynen canım bence de daha kuvvetli bende ona geçtim bu ayCanim bende seninkini söyledim doktora o bana inositol daha kuvvetli dedi bende inositol kullanıyorum şuan
Ne zamandır kullanıyorsun sende de kasık karın ağrısı yaptı mıaynen canım bence de daha kuvvetli bende ona geçtim bu ay
ben 2 ay inofolic combi kullandım yumurtlama zamanlarında yaptı canım evet nu ay da buna geçtim daha büyüyor çatlama aşamasına gelmedi henüz kasık ağrım yok. ama olması normal büyüdüğü için akıntın vs nasıl?Ne zamandır kullanıyorsun sende de kasık karın ağrısı yaptı mı
Akintim da var yarın bat günüm dün test yaptım negatif cikti bu ay bütün hamilelik belirtileri yaşadım ondan sordum ilaçtan miben 2 ay inofolic combi kullandım yumurtlama zamanlarında yaptı canım evet nu ay da buna geçtim daha büyüyor çatlama aşamasına gelmedi henüz kasık ağrım yok. ama olması normal büyüdüğü için akıntın vs nasıl?
Hadi inşallahaynen canım zaten sıkıntılıyız hamile kalma konusunda boşu boşuna 1 ayı çöpe atamam. kanamam bitti değerlendirmelere başladık sonu hayırlı olur inşallah
Kuzum ben ilk kimyasal gebelik geçirdimBir de sizde aşılama denenme sebebi neydi? Yani özel değilse sıkıntılar neydi paylaşabilir misin?
evet sanırım beraber yapıyorlar, sayfasında bir kadın uzman da var... Ama 40 bin çok ya.. ben 20-25 bin diye biliyorum, diğer sayfalarda da söylemişlerdi. Sürüsüne bereket doktor var TR de, forumda araştırsın memnuniyeti arkadaşımız sonra seçsin birini.. ben seçemiyorum mesela tek merkez var siz şanslısınız.Tüp bebek merkezlerinde ürologlar da oluyor. Bazı durumlarda tüp bebek için erkekten spermi microtese mi ne öyle bir işlemle operasyonla alıyorlar. O işlemleri onlar yapıyor diye biliyorum
Eşinde dna hasarı bakılmış mıydı canım?Kuzum ben ilk kimyasal gebelik geçirdim
Sonrasında klomen tedavisi ile hamile kaldım 11 haftalıktı bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum derken kürtajdan 3 ay sonra bu sefer kendiliğinden hamile kaldım oda 9 haftalıkken kalbi durdu yine kürtaj olmak zorunda kaldım
Tabi bu arada ilk kürtajdan sonra bütün tahlilleri yaptırdım pıhtılaşma olsun genetik testler olsun ne varsa herşeyi yaptırdık hiçbirşey çıkmadı çok doktora gittim hepsi de sebepsiz infertilide diyor
Son kürtajımdan beri bir buçuk sene geçti nerdeyse hala hamile kalamadım
Benim hikayem bu şekilde
canım yine aynı şeyi dicem sana 15. gün hafif gölge gibi de görsen kan ver en sağlıklı netice orda... yok bembeyaz ise birkaç gğn daha bekle yinele testi hala bembeyazsa yoktur gebelik.Dayanamayıp akşam yaptım testi negatif çıktı sabah yapmadım olmazsa yarın tekrar yaparım . 15 günde idrarda çıkar mı acaba
Bakıldı kuzum hepsine baktırdık sorun yok diyorlar hatta sonuçları 3 doktor gezip gösterdim hepsi de iyi doktordu aradım buldum gittim üşenmedim elimizden ne geliyorsa yaptıkEşinde dna hasarı bakılmış mıydı canım?
genellıkle ıkı ayda felan eriyor kıstler ama . belkı buay kuuculurKullandım canım ama erimeniş adet bitince arıcam hsg çekilcem 2 ay hiç bir şey kullanmıcaksın dedi
Bu akşam ki testim sabah kalkıp baktığım da böyleydi akşam çok birsey görememiştim atayım çöpe dedim böyleydi kuzumcanım yine aynı şeyi dicem sana 15. gün hafif gölge gibi de görsen kan ver en sağlıklı netice orda... yok bembeyaz ise birkaç gğn daha bekle yinele testi hala bembeyazsa yoktur gebelik.
Ne kadardır deniyorsunuz? eşinde veya sende herhangi bir sorun var mı cnm? bir de yaşın kaç?Bakıldı kuzum hepsine baktırdık sorun yok diyorlar hatta sonuçları 3 doktor gezip gösterdim hepsi de iyi doktordu aradım buldum gittim üşenmedim elimizden ne geliyorsa yaptık
canm benım esim 3 gün perhız yaptı ucuncu gun urolaga gıttı muane olup sperm testıne gırdıKızlar, spermiogram hakkında bilgi alabilir miyim sizden biraz.. 3 günlük pehriz oluyor diye okumuştum. Öncelikle ürolojiye gitcez sonra bize gün mü vercek? Yoksa direk pehriz olup direk muayene günü mü sperm vericez?
benimki gecen yıl vermişti, bu yıl yine verecek haftaya randevusu. 1 hafta perhiz dedi...canm benım esim 3 gün perhız yaptı ucuncu gun urolaga gıttı muane olup sperm testıne gırdı
3 senedir uğraşıyoruz canımNe kadardır deniyorsunuz? eşinde veya sende herhangi bir sorun var mı cnm? bir de yaşın kaç?
kuzum ben pek birşey göremedim ama istersen başka bir marka test yap... veya bekle birkaç gün daha.Bu akşam ki testim sabah kalkıp baktığım da böyleydi akşam çok birsey görememiştim atayım çöpe dedim böyleydi kuzum