püü rezil. başkasına gidin ya o ne. böbrek karşılığı tüp bebek mi yapıyorlarBahçeci prof cem çelik 40 bin civarı kuzum ona baktık zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
püü rezil. başkasına gidin ya o ne. böbrek karşılığı tüp bebek mi yapıyorlarBahçeci prof cem çelik 40 bin civarı kuzum ona baktık zaten
herkese ibret olsun, asla vazgeçmeyin:
inşallah öyledir canım Kuzum antibiyotik B grubu hamilelerin de kullandığı bi ilaç o yüzden o sıkıntı olmuyor. doktor hsg sebepli korunun dedi ama ben korunmuyorum. biliyorsundur doktorlar 2 ye ayrılıyor kimi korunun diyor kimi korunmayın. istanbuldaki ecomar hsg merkezinin sahibinin yazısını okudum o da korunmayın olasılık çok artıyor diye yazmış.Cok sevindim belki de o engel di ? İnşallah normalden olur bu ay önümüzdeki aylar bana da smear testim de enfeksiyon baslangicinvar gibi bisey dedi 5. Ayda tekrarlamamiz gerekiyor ona gore onlem alalim dedi. Ama bu gebelige engel değilmis. Allah korusun dikkat etmezsen kansere dahi yol acarmis. Antibiyotik kullaniyorsun bu ay korun derim canm doktor dedi mi
İnşallah inşallah canım ne kadar güzel olur:)) baktırmıştım ama baya oldu baktıralı şu an ne durumda bilmiyorum ama o zamanda çok yüksek değildi.. ben ilaçfirmasında çalışıyorum d vit ürünümüz var ara ara takviye olarak alıyorum özellikle kış aylarında.eşimde kullanıyor
süper canım çok düşük sayılmaz ama gebelik için 60 ideal diyorlar ben de d vite başladım bu ayŞimdi e nabızdan baktım en son haziran 2020 de baktırmışım 38 çıkmış:) ama bende demir eksikliği var o beni çok etkiliyor asla yükselmiyor yani iğne ile anca yükseliyor
benim bu gece kocamdan önce uyumam lazımHiç sanmıyorum ama hakkında hayırlısı kardeşim
evet bana çok pahalı geldiÇipli bile o kadar değil galiba ya. Bahçeci falan bile 20'yi buluyor diye hesaplamadık mı burda
canım o adam ne bilim başka yerlerden de mi görüş alsan? isim yapmış bi doktor ama olumsuz görüşte çok var bilemedim çok pahalı değer mi ?Bahçeci prof cem çelik 40 bin civarı kuzum ona baktık zaten
peki ilişki olacak mı, yoksa 2 ay boş mu geçecek?1 aylık kullandığım ilaçla erimediği için veya başka oluşmuş olabileceği için hsg den sonra 2 ay bekleyelim dedi çok ilaçlar içmişsin dedi. Hep kendine yönelmişsin dedi. Bu 2 ay zarfında eşimde sperm sayısı versin dedi
Oyy tam da denk gelmişim... kuzum başka merkezler var başarılı.. ben sadece örnek olsun kadın 15 defa denemiş diye gönderdim... istersen bir de Prof dr ege can eşrefoğlu na bakın.. Birebeningünlüğü sayfasında vardı, çok iyimiş diyorlar..Bizim baktığımız doktor bu işte kuzum 40 bin civarı olan bugün yine arayıp net fiyatları konuşucam
İlişkiye devammış canım korun demedi. Olursa olur olmazsa olmaz dedi 2 ay sonunda bir sorun olursa tedaviye başlıca dedi.peki ilişki olacak mı, yoksa 2 ay boş mu geçecek?
Anacim pek bi supruzlusunuz yaaaahuuune var bende ilişki olmadan hamile kaldim belki hala da adet olmadım iki hafta önce bi yel estiydi kuzeyden ben ondan şüpheleniyorumKorunuyor o. O da korunurken hamile kalacak
o zaman bende kullanmaya devam edeyim biraz daha zaten kış ayında evlerde güneş falan da görmedik azalmıştır belkide takviye olsun iyice:)inşallah öyledir canım Kuzum antibiyotik B grubu hamilelerin de kullandığı bi ilaç o yüzden o sıkıntı olmuyor. doktor hsg sebepli korunun dedi ama ben korunmuyorum. biliyorsundur doktorlar 2 ye ayrılıyor kimi korunun diyor kimi korunmayın. istanbuldaki ecomar hsg merkezinin sahibinin yazısını okudum o da korunmayın olasılık çok artıyor diye yazmış.
süper canım çok düşük sayılmaz ama gebelik için 60 ideal diyorlar ben de d vite başladım bu ay
benim bu gece kocamdan önce uyumam lazım
evet bana çok pahalı geldi
canım o adam ne bilim başka yerlerden de mi görüş alsan? isim yapmış bi doktor ama olumsuz görüşte çok var bilemedim çok pahalı değer mi ?
1 aylık kullandığım ilaçla erimediği için veya başka oluşmuş olabileceği için hsg den sonra 2 ay bekleyelim dedi çok ilaçlar içmişsin dedi. Hep kendine yönelmişsin dedi. Bu 2 ay zarfında eşimde sperm sayısı versin dedi
çok mantıklı demiş doktorun kadını damızlık inek gibi görüyor doktorların çoğu erkek hep 2. plana atılıyor, eşin de olsun testlerini sen de 2 ay dinlen ben de şimdi 3 ay ilaç falan almıcam akışına bırakcamİlişkiye devammış canım korun demedi. Olursa olur olmazsa olmaz dedi 2 ay sonunda bir sorun olursa tedaviye başlıca dedi.
Ege Can Şerefoğlu ürolog değil mi ama?Oyy tam da denk gelmişim... kuzum başka merkezler var başarılı.. ben sadece örnek olsun kadın 15 defa denemiş diye gönderdim... istersen bir de Prof dr ege can eşrefoğlu na bakın.. Birebeningünlüğü sayfasında vardı, çok iyimiş diyorlar..
o zaman iyi, gebe kalırsan zaten sıkıtnı olmaz.. gebelikle küçülüyor.. bazen bebeğe müdahale etmeden riskli olursa alabiliyorlar.. Hayırlısı canım, içini ferah tut. bizler buradayız, sana desteğiz. :)İlişkiye devammış canım korun demedi. Olursa olur olmazsa olmaz dedi 2 ay sonunda bir sorun olursa tedaviye başlıca dedi.
Erkeğe bakmadan kadına tedavi başlanması ne kadar yanlış ya. Yani bir bak bu adam da bostan korkuluğu değil. Sperm bundan gelecek di mi? Ne güzel ya "Gel sana ilaç vereyim. Git dene şimdi" Kafalara bakçok mantıklı demiş doktorun kadını damızlık inek gibi görüyor doktorların çoğu erkek hep 2. plana atılıyor, eşin de olsun testlerini sen de 2 ay dinlen ben de şimdi 3 ay ilaç falan almıcam akışına bırakcam
hahaha o yellere dikkat et bak onlar tehlikeli mazallah hamile falan kalırsın hiç farkında olmadanAnacim pek bi supruzlusunuz yaaaahuuune var bende ilişki olmadan hamile kaldim belki hala da adet olmadım iki hafta önce bi yel estiydi kuzeyden ben ondan şüpheleniyorum
Cnm Rabbım size de göstersin insallah yalnız onunki pek yardım olmuyo cnm daha çok temizlenen yerin içine etme hatta ve hatta anaya çift dikiş temizlik yaptırma desek daha doğru oluryaa yirim yaaa... ay ben de istiyorum bana yardım edecek bir minnoşşş
tüpbebek de yazıyor sayfasında ama.Ege Can Şerefoğlu ürolog değil mi ama?
Eşimin arkadaşı da tüp bebek yaptı doktorunu çok tavsiye etti onunla da konuşucaz kuzuminşallah öyledir canım Kuzum antibiyotik B grubu hamilelerin de kullandığı bi ilaç o yüzden o sıkıntı olmuyor. doktor hsg sebepli korunun dedi ama ben korunmuyorum. biliyorsundur doktorlar 2 ye ayrılıyor kimi korunun diyor kimi korunmayın. istanbuldaki ecomar hsg merkezinin sahibinin yazısını okudum o da korunmayın olasılık çok artıyor diye yazmış.
süper canım çok düşük sayılmaz ama gebelik için 60 ideal diyorlar ben de d vite başladım bu ay
benim bu gece kocamdan önce uyumam lazım
evet bana çok pahalı geldi
canım o adam ne bilim başka yerlerden de mi görüş alsan? isim yapmış bi doktor ama olumsuz görüşte çok var bilemedim çok pahalı değer mi ?
inşallah öyledir canım Kuzum antibiyotik B grubu hamilelerin de kullandığı bi ilaç o yüzden o sıkıntı olmuyor. doktor hsg sebepli korunun dedi ama ben korunmuyorum. biliyorsundur doktorlar 2 ye ayrılıyor kimi korunun diyor kimi korunmayın. istanbuldaki ecomar hsg merkezinin sahibinin yazısını okudum o da korunmayın olasılık çok artıyor diye yazmış.
aynen şaka gibi tüp yapmışlar tutmamış sonra erkeğe falan bakılmış bunları okuduktan sonra zaten şoklara girdim. sanki biz tek başımıza yapıyoruz çocuğu. erkeğin yapacağı tek şey 5 dk lık bi sperm testi. biz yok yumurtlama takibi yok hsg yok histereskopisi deney kurbağası gibi kullanılıyoruz resmenErkeğe bakmadan kadına tedavi başlanması ne kadar yanlış ya. Yani bir bak bu adam da bostan korkuluğu değil. Sperm bundan gelecek di mi? Ne güzel ya "Gel sana ilaç vereyim. Git dene şimdi" Kafalara bak
Canim bende seninkini söyledim doktora o bana inositol daha kuvvetli dedi bende inositol kullanıyorum şuanİnofolic combi kullandım canım 2 kutu şimdi başka bir ürün budum ona geçtim venatura diye bir ürün.benim normalde akıntım olmaz bunları kullandığımdan beri baya akıntım oluyor hiç ıslaklık hissetmezdim sanırım işe yarıyor