İnşallah inşallah canım ne kadar güzel olur:)) baktırmıştım ama baya oldu baktıralı şu an ne durumda bilmiyorum ama o zamanda çok yüksek değildi.. ben ilaçfirmasında çalışıyorum d vit ürünümüz var ara ara takviye olarak alıyorum özellikle kış aylarında.eşimde kullanıyorinşallah tüpe gelene kadar hamile haberini alırız :) d vit değerin nasıldı baktırdın mı hiç ?
10 gün geçti bu canım 2 gün önceye kadar takmıyordum dün artık yıkılmaya başladım yarın test yapacağımKaç gün geçti cnm işlemden sonra?
Şimdi e nabızdan baktım en son haziran 2020 de baktırmışım 38 çıkmış:) ama bende demir eksikliği var o beni çok etkiliyor asla yükselmiyor yani iğne ile anca yükseliyorinşallah tüpe gelene kadar hamile haberini alırız :) d vit değerin nasıldı baktırdın mı hiç ?
Yok aman kuzum hayatta bir daha kullanmam. Ben üstüne bastıra bastıra söyledim doktora o zamanda çabuk büyütür normalde de büyüyor yumurta günde 2 tane değil 1 alayım dedim. Yok dedi. Zaten iğneyi vurduğumda 23 mm di çoktan daha o zamandan kist olmuş zaten o 5 gün içinde.demek ki klomen sana yaramadı kuzu klomen sanırım birden fazla çoğalttığı için tam büyümezse kiste çeviriyormuş femara 1 yumurtayı iyi büyütmeye odaklanıyormuş öyle diyorlar eğer bi daha hap alacak olursan femarayı konuş doktorunla
Hiç sanmıyorum ama hakkında hayırlısı kardeşimbenim düşüncem boş geçmek yönünde tabi kocam da öyle düşünüyodur inşallah
İnşallah hemen gider hamile kalırsın canım. Kist engel değil bildiğim kadarıyla. Peki ağrı falan yapıyormu kistin. Benimde yumurtalıklarımda ağrılar varda diyorum acaba çatlayamayıp kistmi olduKullandım canım ama erimeniş adet bitince arıcam hsg çekilcem 2 ay hiç bir şey kullanmıcaksın dedi
Ooo bir bebek istemenin bedeli bu kadar ağır mı yaBu 2.aşılama kuzum bir hakkım kaldı devlet hastanesinde aşılama için o kadar üzgünüm ki ağlamaktan gözlerim şişti zaten eşime belli etmiyorum gizli gizli odalarda ağlıyorum yemek yaparken ağlıyorum sızlıyorum artık eşimde çok yıprandı tüp bebek merkezi 40 bin tl civarı oluyormuş ne yaparız bilmiyorumşu mübarek cuma günü Rabbim isteyen her kuluna ne isterse versin diye dua ediyorum umutlarım tükeniyor artık
çok geçmiş olsun canımBana kist olduğunu söylediğinde vermedi öyle bir hap ben eksi doktorumu arayıp onun onayıyla kullandım. Ama daha da büyümüş. Şimdi ki yeni doktorumun yorumu başka kist oluşmuş olabilir dedi.
Çipli bile o kadar değil galiba ya. Bahçeci falan bile 20'yi buluyor diye hesaplamadık mı burdakuzum neden o kadar pahalı ya çip li mi yapacaksınız ? @NealStreet in gittiği yer uygundu
3 şubatta iğne olmuştum canım hatta seninle aynıydık. İlk zamanlar hiç ağrı yoktu o ay çok sancılı geçti günlerim. Adetim gecikti. Zaten minik leke leke adet oldum. Bu üstüne ikinci adetim bu ayda gecikmeli oldum o kadar ağrı olmadı sevindim bende eridi sandımİnşallah hemen gider hamile kalırsın canım. Kist engel değil bildiğim kadarıyla. Peki ağrı falan yapıyormu kistin. Benimde yumurtalıklarımda ağrılar varda diyorum acaba çatlayamayıp kistmi oldu
Olmamıştır olmamıştır. Her ağrısı olan kist değil. Birinde bir şey çıkınca bizde de hemen aynısı olmaz. Bunları girişe yazdıracağım büyük harflerle. Güzel düşün sen de, güzel olsun her şey inşallahİnşallah hemen gider hamile kalırsın canım. Kist engel değil bildiğim kadarıyla. Peki ağrı falan yapıyormu kistin. Benimde yumurtalıklarımda ağrılar varda diyorum acaba çatlayamayıp kistmi oldu
M minik mucize92 kuzum bence merkezi değiştir, o ne öyle külçe külçe altın mı alıyorsun tobe estafurullah...Çipli bile o kadar değil galiba ya. Bahçeci falan bile 20'yi buluyor diye hesaplamadık mı burda
Teşekkür ederim canımçok geçmiş olsun canım
Çipli aşılama diye bir kaç sitede okudum ama devlet hastanesi yapıyor mı fiyatları nasıl vs hiç bilmiyorum kuzumkuzum neden o kadar pahalı ya çip li mi yapacaksınız ? @NealStreet in gittiği yer uygundu
Bahçeci prof cem çelik 40 bin civarı kuzum ona baktık zatenM minik mucize92 kuzum bence merkezi değiştir, o ne öyle külçe külçe altın mı alıyorsun tobe estafurullah...
herkese ibret olsun, asla vazgeçmeyin:10 gün geçti bu canım 2 gün önceye kadar takmıyordum dün artık yıkılmaya başladım yarın test yapacağımben 3 kere hamilelik olayı yaşadım üçünde de kabızlık kasık ağrısı göğüs ağrısı ve mide yanması oldu hemde adete 10 gün varken başladı bunlar ama her zamanki gibi bu ay hiç bir belirti yok
Ağırmış kuzum ne kadar kötü değil mi evlat istiyorsun ama onun bile bu dünyada ki bedeli büyük rabbim oralara düşürmeden nasip etsin hepimize ve isteyen herkese İnşaAllahOoo bir bebek istemenin bedeli bu kadar ağır mı ya
kendi kendine mi eriyecekmiş?İlaçsız iki ay beklicez dedi canım
3 şubatta iğne olmuştum canım hatta seninle aynıydık. İlk zamanlar hiç ağrı yoktu o ay çok sancılı geçti günlerim. Adetim gecikti. Zaten minik leke leke adet oldum. Bu üstüne ikinci adetim bu ayda gecikmeli oldum o kadar ağrı olmadı sevindim bende eridi sandım
1 aylık kullandığım ilaçla erimediği için veya başka oluşmuş olabileceği için hsg den sonra 2 ay bekleyelim dedi çok ilaçlar içmişsin dedi. Hep kendine yönelmişsin dedi. Bu 2 ay zarfında eşimde sperm sayısı versin dedikendi kendine mi eriyecekmiş?