Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
inşallah tüpe gelene kadar hamile haberini alırız :) d vit değerin nasıldı baktırdın mı hiç ?
İnşallah inşallah canım ne kadar güzel olur:)) baktırmıştım ama baya oldu baktıralı şu an ne durumda bilmiyorum ama o zamanda çok yüksek değildi.. ben ilaçfirmasında çalışıyorum d vit ürünümüz var ara ara takviye olarak alıyorum özellikle kış aylarında.eşimde kullanıyor

Kaç gün geçti cnm işlemden sonra?
10 gün geçti bu canım 2 gün önceye kadar takmıyordum dün artık yıkılmaya başladım yarın test yapacağım ben 3 kere hamilelik olayı yaşadım üçünde de kabızlık kasık ağrısı göğüs ağrısı ve mide yanması oldu hemde adete 10 gün varken başladı bunlar ama her zamanki gibi bu ay hiç bir belirti yok

Yok aman kuzum hayatta bir daha kullanmam. Ben üstüne bastıra bastıra söyledim doktora o zamanda çabuk büyütür normalde de büyüyor yumurta günde 2 tane değil 1 alayım dedim. Yok dedi. Zaten iğneyi vurduğumda 23 mm di çoktan daha o zamandan kist olmuş zaten o 5 gün içinde.

Kullandım canım ama erimeniş adet bitince arıcam hsg çekilcem 2 ay hiç bir şey kullanmıcaksın dedi
İnşallah hemen gider hamile kalırsın canım. Kist engel değil bildiğim kadarıyla. Peki ağrı falan yapıyormu kistin. Benimde yumurtalıklarımda ağrılar varda diyorum acaba çatlayamayıp kistmi oldu

Ooo bir bebek istemenin bedeli bu kadar ağır mı ya

İnşallah hemen gider hamile kalırsın canım. Kist engel değil bildiğim kadarıyla. Peki ağrı falan yapıyormu kistin. Benimde yumurtalıklarımda ağrılar varda diyorum acaba çatlayamayıp kistmi oldu
3 şubatta iğne olmuştum canım hatta seninle aynıydık. İlk zamanlar hiç ağrı yoktu o ay çok sancılı geçti günlerim. Adetim gecikti. Zaten minik leke leke adet oldum. Bu üstüne ikinci adetim bu ayda gecikmeli oldum o kadar ağrı olmadı sevindim bende eridi sandım

Olmamıştır olmamıştır. Her ağrısı olan kist değil. Birinde bir şey çıkınca bizde de hemen aynısı olmaz. Bunları girişe yazdıracağım büyük harflerle. Güzel düşün sen de, güzel olsun her şey inşallah

herkese ibret olsun, asla vazgeçmeyin:

bu ay inşallah gider canım. Egzersiz falan yapsan faydası olurmu acaba

Olmamıştır olmamıştır. Her ağrısı olan kist değil. Birinde bir şey çıkınca bizde de hemen aynısı olmaz. Bunları girişe yazdıracağım büyük harflerle. Güzel düşün sen de, güzel olsun her şey inşallah
Ay ne güzel dedin yaa. Bu kist olayı hep kafamda azcık bişey olsun hemen acaba diyorum. Şimdi kendime getirdin beni güzel düşünüyorum evrene pozitif enerji göndereyim
@NealStreet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…