- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
Hayır canım normal kokulu sarı yeşil falan olursa o sıkıntılıIste o akintidan feliyor benden ama yumurtlama olmadiysa sikinti deggildir dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım normal kokulu sarı yeşil falan olursa o sıkıntılıIste o akintidan feliyor benden ama yumurtlama olmadiysa sikinti deggildir dimi
Tmm cnm saolHayır canım normal kokulu sarı yeşil falan olursa o sıkıntılı
Kaç yasındasın canım? Bi de genetik ve pıhtılaşma testlerini neden istemişlerdiİnşallah canım zira yaş ilerliyor yaşlanıyorum
Sende saol canım ne zaman bişey sormak istersen burdayımTmm cnm saol
32 2 kaybım var canım kalbi durdu iki bebeğimin de oyüzden yaptırdımKaç yasındasın canım? Bi de genetik ve pıhtılaşma testlerini neden istemişlerdi
Anladım canım inşallah sağlıkla bebeğine kavusursun32 2 kaybım var canım kalbi durdu iki bebeğimin de oyüzden yaptırdım
İnşallah canım hepimiz kavuşalım hayırlısıyla sağlıklaAnladım canım inşallah sağlıkla bebeğine kavusursun
Suyu ısıt geliyorum demiş enişteKocam geldi yemek yedik ve diyaloğumuz;
Ben: Kahve yapim mi?
Kocam: Yok biraz dinleneyim de tatlı niyetine seni yerim sonra içeriz.
B: Sular kesik farkındaysan. Gece 2de gelecekmiş.
K: Erken gelir o bişey olmaz. En kötü bidonlardaki suları ısıtırız.
....
Yoruldum ama ben 1 haftadırSuyu ısıt geliyorum demiş enişte
Herşey bebek için canım sonrasında dinlenir özlersinYoruldum ama ben 1 haftadır
Yok kuzum ya biz olursa olur kafasındayız artık. Ama adama bişeyler oldu bu araHerşey bebek için canım sonrasında dinlenir özlersin
Sende saol canım ne zaman bişey sormak istersen burdayım
Ne güzel işte kız millet isteksiz diye şikayet ediyorYok kuzum ya biz olursa olur kafasındayız artık. Ama adama bişeyler oldu bu ara
Ben de iki ay önce 265 görmüştüm canım ne alakaysa Tahlil yaptırıp 1.20yi gördüm yine. Rüyalarımız bile bizimle alay ediyor sanki artık. Tabi sen daha adet olmadın inşallah senin rüyan gerçek olur.Ben bu ay rüyamda 2600 beta hcg görmüştüm hani rüyalar gerçek oluyordu hep, yalan oldu
Ne kadardır istiyordun canımMerhaba kıZlar ben yeni sayılırım aranızda benim sat:31 Ağustos bat:2 ekim beni de ekler misiniz 17 eylülde çatlatma iğnesi (ovitrelle) vuruldum iğnenin 4. Günü Allahım hepimize nasip etsin inşallah
Kuzum bende artk çocuk düşünmüyorum Rabbim sizlere evlat huzurlu bir yuva nasip etsin.
Not aldım sabah eklicem kuzumminseo bende geldim bat 3 Ekim. Kürtaj sonrası 3.ay deneme