- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.284
Hoş buldum bacısı inşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinHoş geldin. Hadi bakalım hayırla gelsin beklenen ♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş buldum bacısı inşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinHoş geldin. Hadi bakalım hayırla gelsin beklenen ♥
Bilmiyordum sağlık olsun kusura bakmaAmin kuzum persembe gununden beri annemdeyim
Transfer oldum kuzum 1 haftaya belki olacak insHoş geldin ♥ hayırlısıyla bu ay olacak inşallah
Olsun canim onemli degilBilmiyordum sağlık olsun kusura bakma
benim de garantim yok kuzum kimyasal arkası gebelik dediler olmadı ya :) hayırlısı diyorumKız 2 ay nerde 2 yıl nerde ben burda resmen kıdemli bekleyen olmuşum :)
kaç yıllık evlisin canım :) benim 1,5 yıl olduİnş canım ne zamandır deniyon sen
Bana da dediler düşük arkası hemen olur diye tık yok :)benim de garantim yok kuzum kimyasal arkası gebelik dediler olmadı ya :) hayırlısı diyorum
İnşallah pozitif olur. Bebeğin seninledir annesiTransfer oldum kuzum 1 haftaya belki olacak ins
Teşekkür ederim etiket için hemen geldim
Bakalım inofolic combi ve ovu testi ile takip etcem çarşamba elimde olur inş testte kaçırma m inşkaç yıllık evlisin canım :) benim 1,5 yıl oldu
Hoş geldin inşallah Rabbim bu ay hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip ederTeşekkür ederim etiket için hemen geldim
İnşallah güzel haberler verirsin bebişin tutunur bizede umut olursunTransfer oldum kuzum 1 haftaya belki olacak ins
Bende rüyamda gebelik testi yapıyodum pozitifti sonra bugün yapsam yapmasam derken dayanamadım yaptım negatif cıktıBen bu ay rüyamda 2600 beta hcg görmüştüm hani rüyalar gerçek oluyordu hep, yalan oldu
İnşallah canım genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdım ben sonucum çıkmış cuma günü görüşücez doktorla inşallah sonrasında nasip olur bana ve isteyen herkeseHoş geldin inşallah Rabbim bu ay hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder
Bata kaç gün var canım?Bende rüyamda gebelik testi yapıyodum pozitifti sonra bugün yapsam yapmasam derken dayanamadım yaptım negatif cıktı
Sonucun elinde mi canımİnşallah canım genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdım ben sonucum çıkmış cuma günü görüşücez doktorla inşallah sonrasında nasip olur bana ve isteyen herkese
Uygulamadan giriyorsan yüklenmiyor canımyavv resim ekliycem dosya ekle diyorum olmuyor ki nasil olacak yaaa her defasında bilgisayarı ac ordan at olmuyor
27 snde canımBata kaç gün var canım?