- 5 Mayıs 2020
- 1.785
- 748
5 yıldır istiyoruz daha önce 2,5 yıllık evliyken klomenle gebe kaldım erken doğum oldu 1,5 yaşında oğlumu kaybettimNe kadardır istiyordun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 yıldır istiyoruz daha önce 2,5 yıllık evliyken klomenle gebe kaldım erken doğum oldu 1,5 yaşında oğlumu kaybettimNe kadardır istiyordun canım
Kuzucugummmm kusura bakmaKuzum bende artk çocuk düşünmüyorum Rabbim sizlere evlat huzurlu bir yuva nasip etsin.
Ne kadardır istiyordun canım
Başın saolsun canım Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor5 yıldır istiyoruz daha önce 2,5 yıllık evliyken klomenle gebe kaldım erken doğum oldu 1,5 yaşında oğlumu kaybettim
Geldukz@Mavim25, @pariko, @memurhanim, H M , @selcanevrenn20, @Life light , @Magnifiaque kızlar çıkın çıkın gelinnnn
Hoş geldin kiiiiGeldukz
Hoşbuldum canim. Anne olmak isterim ama daha sürem varHoş geldin kiiii
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah süren bittiği zaman rabbim beklemenin mükâfatını versin tombalak tombalak sağlıklı bebeklerin olsunHoşbuldum canim. Anne olmak isterim ama daha sürem var
İnşallah canım hepimizin olsun inşallah.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah süren bittiği zaman rabbim beklemenin mükâfatını versin tombalak tombalak sağlıklı bebeklerin olsun♥
İnşallah canımİnşallah canım hepimizin olsun inşallah.
Sağlıklı bebisleri. İsteyen herkese hayırla sağlıkla versin Rabbim
Ben yaptırdım 2 kere temmuz ve agustosta canımİlk iğnem bu, iğne yaptıran başka kimse varmı acaba aranızda
Hemde nasıl zorBaşın saolsun canım Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor
Başın sağolsun kuzum5 yıldır istiyoruz daha önce 2,5 yıllık evliyken klomenle gebe kaldım erken doğum oldu 1,5 yaşında oğlumu kaybettim
Ben yaptırdım 2 kere temmuz ve agustosta canım
Başın sağolsun kuzum
2. İğneden sonra adet oldum bitti canım bu ay hiç bişey kullanmadım. 2 düşüğüm oldu pıhtılaşma sorunum var doktorda planlı gebelik plsun iğneye erken baslayalım dediği için klomen ve catlatma iğnesi oldum ama gebelik olmadı, planlayamadık malesef bende catlatma iğnesi bekleme vs yoruyodu psikolojik olarak ara verdim şimdi normal deniyorumMerhaba sorununuz var mıydı 2. İğneden sonraki kaçıncı gününüz acaba
Bugün günümdü oldum canım hiç bekletmez gelir sağolsunBen de iki ay önce 265 görmüştüm canım ne alakaysa Tahlil yaptırıp 1.20yi gördüm yine. Rüyalarımız bile bizimle alay ediyor sanki artık. Tabi sen daha adet olmadın inşallah senin rüyan gerçek olur.
Canım spermin daha hızlı gitmesini sağlıyordu sanırım yazanlara göre ama eşinde bi problem yoksa bence gerek yok, onun yerine sen macun alıp denesene canımKızlar Prefert jel hakkında bilgisi olan var mı ya da kullanan? Bu ay almayı düşünüyorum fakat çok pahalı değer mi acaba buna minseo