- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
Başladın mı canım denemelere?Bugün günümdü oldum canım hiç bekletmez gelir sağolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başladın mı canım denemelere?Bugün günümdü oldum canım hiç bekletmez gelir sağolsun
Çok üzüldüm Allahım inşallah en kısa siZi beni isteyen herkesi muradına kavuşturur2. İğneden sonra adet oldum bitti canım bu ay hiç bişey kullanmadım. 2 düşüğüm oldu pıhtılaşma sorunum var doktorda planlı gebelik plsun iğneye erken baslayalım dediği için klomen ve catlatma iğnesi oldum ama gebelik olmadı, planlayamadık malesef bende catlatma iğnesi bekleme vs yoruyodu psikolojik olarak ara verdim şimdi normal deniyorum
Aaa pardon canım ben görmemişim yazdıysan da.Bugün günümdü oldum canım hiç bekletmez gelir sağolsun
Bu ay ilk denemeydi canım ama hatırlamak bile istemiyorum çok sinir bozucuydu,çatlamayı dahi degerlendirmedik..Inşallah Ekim ayı peş peşe güzel haberler gelirBaşladın mı canım denemelere?
Canım eşim haftaya teste girecek, henüz onda bi sorun var mı bilmiyorum. Polen propolis arı sütü karışımı ve keci boynuzu kullanıyoruz şimdilik. Benim ovulasyon testlerin koyu çıkıyordu baya zaten sonra da güzel siliklesiyor ama yine de yumurtalarda bir sorun var mı bilmemCanım spermin daha hızlı gitmesini sağlıyordu sanırım yazanlara göre ama eşinde bi problem yoksa bence gerek yok, onun yerine sen macun alıp denesene canım
InsallahBu topik inşallah uğurlu gelir dualarımızı da ettik o zaman birlikte bekleyelim. İnşallah bu ay olur
Hoş geldinInsallah ❤
Geldim bile
Daha çok erken rahat olman lazmBen 4 aydır istiyorum olmuyor
Ben uc aydir kullaniyorum onunla ayni stilde bir jel canim. Simdilik bi etkisi olmadi ama benim baska sorunlarim varKızlar Prefert jel hakkında bilgisi olan var mı ya da kullanan? Bu ay almayı düşünüyorum fakat çok pahalı değer mi acaba buna @iloveme
Amin canımm Sen neden çatlatma iğnesi oldun?Çok üzüldüm Allahım inşallah en kısa siZi beni isteyen herkesi muradına kavuşturur
Bir de eşinde problem yoksa bile sendeki pH değeri daha yüksekse asidik ortam yüzündenCanım spermin daha hızlı gitmesini sağlıyordu sanırım yazanlara göre ama eşinde bi problem yoksa bence gerek yok, onun yerine sen macun alıp denesene canım
İnşallah bekletmesin.1.5 yıldır
Anladım canım işte her şeye ya vesile olursa gözüyle bakıyoruzBen uc aydir kullaniyorum onunla ayni stilde bir jel canim. Simdilik bi etkisi olmadi ama benim baska sorunlarim var
Aynen valla ama benim tupler tikalimi falan bilmiyorum, iki hafta sonra ogrenicem, oyle biseh varsa jel napsin demiAnladım canım işte her şeye ya vesile olursa gözüyle bakıyoruz
Aynen doğru. Ben de eşim bu hafta teste girdikten sonra önümüzdeki ay gözümü karartıp vajinal ultrasona girmeyi düşünüyorumAynen valla ama benim tupler tikalimi falan bilmiyorum, iki hafta sonra ogrenicem, oyle biseh varsa jel napsin demi
Erkeğin isteksizi olmaz bence. Biraz cilveyle tav olması 3 dkNe güzel işte kız millet isteksiz diye şikayet ediyor