- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
Yok canım doktora gidicem ordan vericekSonucun elinde mi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım doktora gidicem ordan vericekSonucun elinde mi canım
6 gün var çok erken daha ümitsiz olma lütfen27 snde canım
Hmm nasıl yapayim peliUygulamadan giriyorsan yüklenmiyor canım
Direk Chrome dam giriş yap canımHmm nasıl yapayim peli
Pik olmamış daha yapmaya devam etkızlar bakarmısınız nedir durum
Ne zaman okur peki tahmini pikPik olmamış daha yapmaya devam et
Ustte bir hafif koyuluk var gibi o beni yaniltti pik degil dimiNe zaman okur peki tahmini pik
Tahminle tutmuyor canım ben mesela 28-30, günde adet oluyorum 17-18. Günler yumurtlama oluyor. Hergün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yap piki yakalarsınNe zaman okur peki tahmini pik
Artık istiyorumki 1 hafta kala falan söyle güzel bi değerle hemen idrarda cıksın sonra bat gelince 1000 lerde falan değerlerim olsun yükselcek mi nolcak stresi yasamak istemiyorum6 gün var çok erken daha ümitsiz olma lütfen ☺
Pik olunca t c den daha koyu oluyor canımUstte bir hafif koyuluk var gibi o beni yaniltti pik degil dimi
Daha var o zaman dimi canimPik olunca t c den daha koyu oluyor canım
Ahh canım hepimiz öyle olsun istiyoruz ama işte olamıyor herşeyin hayırlısıArtık istiyorumki 1 hafta kala falan söyle güzel bi değerle hemen idrarda cıksın sonra bat gelince 1000 lerde falan değerlerim olsun yükselcek mi nolcak stresi yasamak istemiyorum
Aynen canım daha var hergün bana atabilirsin istersen beraber bakarızDaha var o zaman dimi canim
İnşallah en yakın zamanda hepimiz öyle değerler görür cok mutlu oluruzAhh canım hepimiz öyle olsun istiyoruz ama işte olamıyor herşeyin hayırlısı
İnşallah canım zira yaş ilerliyor yaşlanıyorumİnşallah en yakın zamanda hepimiz öyle değerler görür cok mutlu oluruz
Tm dir canim cok saol ama ben cok affedersin seffef sivi geliyor o neden gelir ki yumurtlama olmadiysaAynen canım daha var hergün bana atabilirsin istersen beraber bakarız
Bende de yumurtlamadan önce geliyor o sıvı yumurtlarken şeffat ve uzayan bi akıntı oluyorTm dir canim cok saol ama ben cok affedersin seffef sivi geliyor o neden gelir ki yumurtlama olmadiysa
Iste o akintidan feliyor benden ama yumurtlama olmadiysa sikinti deggildir dimiBende de yumurtlamadan önce geliyor o sıvı yumurtlarken şeffat ve uzayan bi akıntı oluyor