Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
14 gün geçmiş canım, evde gebelik testi yapsana bazen ovü testleri yanlış sonuc verebiliyor. Kan vermen daha kesin sonuç ama şayet gebelik şüphen varsa.
Kuzum yaptım ama akşam yaptım dayanamayıp birsey yoktu ama 15 günde idrar da çıkar mı acaba yoksa kan mı vermek gerek ?

• Beğen
Reactions: niw
Canim bende yapıyorum hiçbir zaman çift çizgi çıkmadı senin çıkmış yumurtlama gunundesin demek
Bende de hiç çıkmamıştı ilk defa çıktı yumurtlama mı gebelik mi anlayamadım çünkü uzun suredir adet olmadım . Belki gebelik vardır diye yumurtlama günüyse onu da değerlendiremiyorum 😢😢😢

• Beğen
Reactions: niw
Günaydın kızlaaaaaar🥳 hadi oturmaya mı geldik

Günaydın cnmmmm bugün okul da yok derste yok yazılı haftasıydı bugün boşum keyif mi yapsam ev mi temizlesem diye dusunmekteyim yataktan çıkamadım kızla herifi gönderdim girdim tekrar yatağa hic de çıkasım yok😄😄

Selam kızlaaaar ! Gecikenlerde değişiklik var mı ? Günü gelenlerde güzel haberler vardır inşallah :KK36:
Black Light Black Light 15.03.202119 AYGECİKME
Cookiie Cookiie 20.03.20219 AYGECİKME
zeynep-ahmet zeynep-ahmet 21.03.20218 AYGECİKME
fiona13 fiona13 25.03.202128 AYGECİKME
merakligzm merakligzm 25.03.202111 AYGECİKME
Umuttllu Umuttllu 26.03.202131 AY
Novaa Novaa 26.03.202116 AY
X xnobodyx 26.03.202116 AY
Benim yine yok canım. Bugün döngümün 35. Günü. 35 günde de geldiği oluyordu. Bugünde gelmezse artık söylerim listeden çıkarırsın beni. Bu düzensizliğim senide uğraştırmasın🥰🤣

X