- 3 Aralık 2020
- 820
- 676
- 27
Öyle valla inşallah bu çaylar şifa olur YaSorun ama çözebilecek sorun ermiş demeyelim de Allah sana mesaj yollamış belki öyle olmasa hiç gitmeyecektin daha da yükselip duracaktı tedavi olmadığı için çok güzel rüya olmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle valla inşallah bu çaylar şifa olur YaSorun ama çözebilecek sorun ermiş demeyelim de Allah sana mesaj yollamış belki öyle olmasa hiç gitmeyecektin daha da yükselip duracaktı tedavi olmadığı için çok güzel rüya olmuş.
Bu kötüymüş ama ya. Keyfinden almamış kadın kiloları. Böyle de yapmasınlar yavArkadaşımın kocası "bacaklara bak Roberto Carlos gibi" demişti. Arkadaşım da çok zayıftı ve hamile kalınca 30 kg falan almıştı. Ama ben çıkınca eşime direkt sakın bana böyle bişi deme dedim gerçekten çok üzülmüştüm
Kocam bana öyle dese çocuk doğduğu zaman suratına işetirimArkadaşımın kocası "bacaklara bak Roberto Carlos gibi" demişti. Arkadaşım da çok zayıftı ve hamile kalınca 30 kg falan almıştı. Ama ben çıkınca eşime direkt sakın bana böyle bişi deme dedim gerçekten çok üzülmüştüm
Öyle valla zaten hormonlar alt üst çizgifilme bile ağlıyordu. O dönemde zaten beğenilmemek çirkinleşmek psikolojiyi iyice mahvediyor. Ekstra hassas olmaları gerekirken bizim uanımızda öyle demesine çok üzülmüşyüm. Bence şaka konusu bile yapılmamalı başkasının önündeBu kötüymüş ama ya. Keyfinden almamış kadın kiloları. Böyle de yapmasınlar yav
Güzel taktik arkadaşım 1 yıl Sonra ikinciyi doğurduKocam bana öyle dese çocuk doğduğu zaman suratına işetirim
Evet abla oyle olmustu bende oyle dusundum basta tedirgindim sonra bisy olsaydi iliski olsun demezdi. Insallah abla ya allah razi olsun bu aydan pek bi umidim yok olmasada darisi onumuzdeki ay en azindan gercekten bisy olmadini biliyorum ve icim fazlasiyla rahat allahim sifa bekleyenlere ve anne olmak isteyenlere tez vakitte nasip etsin insallah aminnnnn amiinnn aminnn ☺Hatırlıyorum sana 12 Marttan sonra 3 hafta ilişki yok demişti, demek iyileşmişsin ki ilişki olsun demiş.. Çok iyi canım İnşallah yumurtan döllenir ve güzel haberleri verirsin bizlere
Olur onlar vardı ilaç yokken. Ayrıca ilaçlarin genelleme içinde böyle şeylerin esansları kendileri var Ben 15 gün kullandım bıraktım testere dişi olanı. Hormon dengeliyorlar. 45 gün kullanılıyor genelde sen 1 ay kullan sonra adet olunca tekrar yaptır kan testini olur mu? O zaman anlayacaksın işe yarayıp yaramadığınıÖyle valla inşallah bu çaylar şifa olur Ya
Adete kadar kullanayımmı günde bir bardak hayıt ve aslan pençesi demle iç dedi ikisinide adet gelene kadar içeyim ozaman inşallah arasında ki farkın iki kat olması lazım benimki ters miş ya fshnin kaç olması gerekti yani lh hormonuna göre referans değerine göre ikiside normal değer gözüküyorOlur onlar vardı ilaç yokken. Ayrıca ilaçlarin genelleme içinde böyle şeylerin esansları kendileri var Ben 15 gün kullandım bıraktım testere dişi olanı. Hormon dengeliyorlar. 45 gün kullanılıyor genelde sen 1 ay kullan sonra adet olunca tekrar yaptır kan testini olur mu? O zaman anlayacaksın işe yarayıp yaramadığını
Suratlarına her halükarda işenmeli zatenKocam bana öyle dese çocuk doğduğu zaman suratına işetirim
Diyorum sana el altından 3 5 bişiler at suratına lama gibi tüküren bi çocuğun olabilir yoksaİşte siz seçemiyonuz. Ben embriyologla kanki olup bazı ayarlamalar mı yapsam
Vay anasını adama hediye vermiş resmenGüzel taktik arkadaşım 1 yıl Sonra ikinciyi doğurdu
Bence de hakediyolarSuratlarına her halükarda işenmeli zaten
Bence de ya yalnızken bile yaralar. Başkasının yanında ne demek böyle bir şeyi söylemek :/Öyle valla zaten hormonlar alt üst çizgifilme bile ağlıyordu. O dönemde zaten beğenilmemek çirkinleşmek psikolojiyi iyice mahvediyor. Ekstra hassas olmaları gerekirken bizim uanımızda öyle demesine çok üzülmüşyüm. Bence şaka konusu bile yapılmamalı başkasının önünde
Bence de hakediyolar
Ben de daha sezaryen sonrası çok erken diye planlı mı diye soruvermiştim planlıymış. Ulen biz de plan yapıyoz nasıl planlanıyorsa bize de şeedin diyemedim. O zamanlar gebelik düşüncem yoktu da çat diye hamile kalıyor kendisi demek hemenDiyorum sana el altından 3 5 bişiler at suratına lama gibi tüküren bi çocuğun olabilir yoksa
Vay anasını adama hediye vermiş resmen
Evet valla karı koca belki takılırlar ama ben de çok dertlenmiştim bak yine aklıma geldi. Bizimkilere bence hamilelikte yapılacaklar yapılmayacaklar sözleşmesi falan hazırlayalımBence de ya yalnızken bile yaralar. Başkasının yanında ne demek böyle bir şeyi söylemek :/
Tabi ki yarın başla al. Aslan pençesini yatarken iç daha iyi olur doktorun dediği dozda. Hayıt suyunu da aynı şekilde canım. İki kat değil canım tam tersi olsa şuan sana yeterli. İkisi normal referans aralığına göre ama birbirine bağlı hormonlarla da anlaşması için uygun değerde olmalılar. Bütün hormonlarımız için geçerli hepsi ondan derler stres önemli çünkü bunların bağlantısı beynimizAdete kadar kullanayımmı günde bir bardak hayıt ve aslan pençesi demle iç dedi ikisinide adet gelene kadar içeyim ozaman inşallah arasında ki farkın iki kat olması lazım benimki ters miş ya fshnin kaç olması gerekti yani lh hormonuna göre referans değerine göre ikiside normal değer gözüküyor
4 ayda iki kilo aldım, öyle bi kilom da yok ama zayıf olduğum için mi bilmiyorum karnım erken belirginleşti benim de.Arkadaşımın kocası "bacaklara bak Roberto Carlos gibi" demişti. Arkadaşım da çok zayıftı ve hamile kalınca 30 kg falan almıştı. Ama ben çıkınca eşime direkt sakın bana böyle bişi deme dedim gerçekten çok üzülmüştüm
Erkek mi olacak acaba annesi zayıflarda genelde daha çabuk belli oluyor bence de4 ayda iki kilo aldım, öyle bi kilom da yok ama zayıf olduğum için mi bilmiyorum karnım erken belirginleşti benim de.