- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Mantıklı. Ne bileyim belki kimse bu adama tekrar gitmiyorsa sfsgshSileceklerini sanmam. Tekrar gitmen gerekirse ellerinde kaydın oluyordur bu sayede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mantıklı. Ne bileyim belki kimse bu adama tekrar gitmiyorsa sfsgshSileceklerini sanmam. Tekrar gitmen gerekirse ellerinde kaydın oluyordur bu sayede
Hamilelik yarı minnoş bir şey de. Bizim gibi her işi rast giden, bahtı açık insanlara o yüzünden görünmesi zor oluyor tabii Benimkinden sonra düştüğü kesin de kaçıncı olarak düşmüştür onu bilemem Daha ne dünyası görmüş acaba o da yaaaaaaaSiz siz olun hamileliği minnoş bişey zannederek hamile kalmayın.
Geçen gün kocam diyo ki, göbeğe bak hahaha kocaman olmuşsun, orası ayrı bi dünya olmuş. Dünyaya düşmüş ilk odun parçası benim kocam.
"Kullan at hasta" ahshhsjsMantıklı. Ne bileyim belki kimse bu adama tekrar gitmiyorsa sfsgsh
dizi izliyorum, kadın diyo ki, ben sana nasıl aşık oldum bilmiyorum, sanırsam bi hasmım bana intikam amaçlı büyü yaptı. ahahahsdfdHamilelik yarı minnoş bir şey de. Bizim gibi her işi rast giden, bahtı açık insanlara o yüzünden görünmesi zor oluyor tabii Benimkinden sonra düştüğü kesin de kaçıncı olarak düşmüştür onu bilemem Daha ne dünyası görmüş acaba o da yaaaaaaa
Diyemem görmezden gelememKangren demeyerek başlayabilirsin. Kötü olmuş hmm falan de geç olum. İlla her şeyi bilmek zorunda mısınız aghshshs Bir şeyi de bilmeyin
Ben bugün markette bi vazgeçer gibi oldum zaten. Bi kız çocuğu 6 yaşlarında baharatlara bakıyorum karşıdan bana bağırıyo nereye bakıyorsun be sen diye ters ters baktım gitti annesinin yanına sonra kasaya geldim benim önümdeler kasiyere manyak mısın be sen napıyon böyle salak salak diyor annesi de kızım esmanuuuur diyor. Ulan sinirim zıpladı,antipati duyuyorum böyle çocukları görünceSiz siz olun hamileliği minnoş bişey zannederek hamile kalmayın.
Geçen gün kocam diyo ki, göbeğe bak hahaha kocaman olmuşsun, orası ayrı bi dünya olmuş. Dünyaya düşmüş ilk odun parçası benim kocam.
Yani çatlama sorunum var değil mi inanırmısın rüyamda gördüm ilk defa gittim doktora .rüyamda doktor muayene etti ve dediki senin yumurtan çok güzel gelişiyor ama çatlamıyor kiste dönüşüyor dedi Erdim heralde benNe demek canım tatliş belli sana tatliş yardımcı olmuş.Hepimizin gönlüne muradına göre olsun
Aniden gelen, ben napıyorum hissi, diyosun.Ben bugün markette bi vazgeçer gibi oldum zaten. Bi kız çocuğu 6 yaşlarında baharatlara bakıyorum karşıdan bana bağırıyo nereye bakıyorsun be sen diye ters ters baktım gitti annesinin yanına sonra kasaya geldim benim önümdeler kasiyere manyak mısın be sen napıyon böyle salak salak diyor annesi de kızım esmanuuuur diyor. Ulan sinirim zıpladı,antipati duyuyorum böyle çocukları görünce
Haha banada böyle der kesin ama bence komik ben gülerimSiz siz olun hamileliği minnoş bişey zannederek hamile kalmayın.
Ben de çok kızarsam "hangi günahımın bedeli olarak seninle karşılaştım acaba" diyorum. Not: Kocamı ben buldumdizi izliyorum, kadın diyo ki, ben sana nasıl aşık oldum bilmiyorum, sanırsam bi hasmım bana intikam amaçlı büyü yaptı. ahahahsdfd
Ben önce gülerim. Sonra "sen ne demeye çalışıyorsun" diye kavga çıkarrımHaha banada böyle der kesin ama bence komik ben gülerim
Uçan balon muamelesi yapılınca da insan gıcık oluyo ama.Haha banada böyle der kesin ama bence komik ben gülerim
kocam da diyo ki, sen bana büyü mü yaptın ben evlenmeyi hiç düşünmüyodum.Ben de çok kızarsam "hangi günahımın bedeli olarak seninle karşılaştım acaba" diyorum. Not: Kocamı ben buldum
Duyma. Allah bize de ne verecek bilmiyoruz. Yetiştirmeden bağımsız bi de doğuştan gelen bazı şeyler var. Ablamın kızı York düşesi mesela ama oğlu hödüğün tekiDiyemem görmezden gelemem
Ben bugün markette bi vazgeçer gibi oldum zaten. Bi kız çocuğu 6 yaşlarında baharatlara bakıyorum karşıdan bana bağırıyo nereye bakıyorsun be sen diye ters ters baktım gitti annesinin yanına sonra kasaya geldim benim önümdeler kasiyere manyak mısın be sen napıyon böyle salak salak diyor annesi de kızım esmanuuuur diyor. Ulan sinirim zıpladı,antipati duyuyorum böyle çocukları görünce
Evet ya milyonlarca spermin içinden denk gelene bakAniden gelen, ben napıyorum hissi, diyosun.
Sperm kalitesi önemliDuyma. Allah bize de ne verecek bilmiyoruz. Yetiştirmeden bağımsız bi de doğuştan gelen bazı şeyler var. Ablamın kızı York düşesi mesela ama oğlu hödüğün teki
Adam intikamları paket yaparak hamile göbeğinden çıkarıyor olabilir miUçan balon muamelesi yapılınca da insan gıcık oluyo ama.
kocam da diyo ki, sen bana büyü mü yaptın ben evlenmeyi hiç düşünmüyodum.
dedim ki o kadar günahı göze alıp büyü yapacak olsam, sence sana mı yapardım?
Aslında düşününce mantıklı.Adam intikamları paket yaparak hamile göbeğinden çıkarıyor olabilir mi
Arkadaşımın kocası "bacaklara bak Roberto Carlos gibi" demişti. Arkadaşım da çok zayıftı ve hamile kalınca 30 kg falan almıştı. Ama ben çıkınca eşime direkt sakın bana böyle bişi deme dedim gerçekten çok üzülmüştümSiz siz olun hamileliği minnoş bişey zannederek hamile kalmayın.
İşte siz seçemiyonuz. Ben embriyologla kanki olup bazı ayarlamalar mı yapsamSperm kalitesi önemli
Hahaha buna koptum çok tatlısınız yaaUçan balon muamelesi yapılınca da insan gıcık oluyo ama.
kocam da diyo ki, sen bana büyü mü yaptın ben evlenmeyi hiç düşünmüyodum.
dedim ki o kadar günahı göze alıp büyü yapacak olsam, sence sana mı yapardım?
Sorun ama çözebilecek sorun ermiş demeyelim de Allah sana mesaj yollamış belki öyle olmasa hiç gitmeyecektin daha da yükselip duracaktı tedavi olmadığı için çok güzel rüya olmuş.Yani çatlama sorunum var değil mi inanırmısın rüyamda gördüm ilk defa gittim doktora .rüyamda doktor muayene etti ve dediki senin yumurtan çok güzel gelişiyor ama çatlamıyor kiste dönüşüyor dedi Erdim heralde ben