- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Valla bende de yok rahatlık smear testi daha önce birçok hastane ve özel doktorda yaptırdım. Hiçbirinde sistemde gözükmğyor sonuç. Bana iyi çıktı diyorlar kapanıyor konu. Geçen ben de dedim hatta elimde hiç yok sonuç diye. Çıkmıyor hastane sistemlerinde niyeyse.Keşke onlarda olan rahatlik bizde olsa. Ben vajinal ultrason ve seamer testlerini yaptırdım bir an önce tedavi başladılar diye iki sonuçta ortada yok. Biri sigorta biri üniversite hastanesinde yapıldı ne hikmet ise iki sonucunda kayıp kayıtlarda yok. Şimdi baştan yap herşeyi. Sadece kan sonuçları çıktı
Çok güzel sevindim inşallah doğuma kadar sıkıntısız ilerleyecekGittik geldik bugün canım doktor şuan sıkıntı yok ayda 1 kontrole gideceğim Ankara'ya
Bence doktorun iletişim kurulabilen biriyse yaptır gerçekten aklında kalmasın bir de daha ileri aşamalara geçiyorsun varsa bir şey baştan önlem alınır daha güvenli olur. Bu şekilde aşılama bence de çok mantıklı inşallah hemen sonuç alırsın sağlıkla Corona malesef hepimizi mahvetti bu süreçteBenim tek testim o kaldı ama doktorum istemesi gerekmiş.pıhtışalma testi yaptırmak için gittim yapmadı kadın gerek yok alınan parçadan gelen sonuçta öyle birşey görmemiş doktorun isterdi kafana göre dersine çalışıp gelmişsin dedi kimyasal saymıyorlar. Doktorumla konuşacağım bunu onla konuşmak nasip olmadı bunu dicem siz isteyin yaptıralım dicem. Zaten eşim iş gereği olmadığı için pek 5 aydır da düzenli ilişkimiz yok o da var o sebeble aşılama daha iyi geldi bana. Ben sanırsam tutturamıcam zamanını. O sebeble testle deneme zorunda kalıyorum. Ben doktorda şu yumutlama takibimi filan yaptırsam öğrensem o da güzel fikir olacak da. Ayy şu korona yedi beni hastanede çok güzel doktorum vardı böyle 2 yıl geçenlere tedavi yapardı adam emekliliğe ayrıldı özel klinik açtı şansıma tüküreyim ondan klomenle çatlatma denemesi de yapabilirdi doktor gidince o işte yarm kaldı. Ben artık aklımı aşılamaya taktım heyecanım bu yönde. Hepimizin doğru zamanda olacaktır eminim.
Net cevap vercem bundan sonra sana böyleKIRALsın uzay. Aslansın gaplansın
Koç
Reyiz
cCc uzayreyiz cCc
Bağırsak hareketlerimi kaygı kaynaklı olduğunda tanıyorum artık direkt zaten bu o eminim. Bulantılarım da öyle ondan da eminim. Vertigo bulantım, kaygı bulantım ve hastalık bulantımı ayırt edebiliyorum. Profesyonel deliyim. Ailemde iki yıl üst üste yaptırdın. Bir şey çıkmıyor. Yine stresten diyor. Artık oramı buramı kurcalatmak istemiyorum. Bi yenebilsem şu kaygıyı ya. Daha ana olacam anaaaaa
Aynen canım bunu ayırt etmen de güzel. Ama bunu ayırt edebiliyor olman da ayrı bir kaygı zaten vücudunu aşırı yokluyor olduğun anlamına geliyor sonra al sana panik bozukluk. Bence şu an başka gir şey karıştırma astımını söyle tüpçülere yeter. Kurcalatma daha da. Kaygılanma deyince kaygılanılmasa keşke ama öyle olmuyor. İnşallah zamanla başa çıkacağız bununla da.
Ben de beğendim napayım değerlerle mutlu oluyorum işte progesteronu söyledi yine doktor gayet iyi çıkıyor sende başka bir durum yok falan diye rahatlatıyor ama ben yine aynıEstradiolun çok güzel ya ben beğendim.
D vitamini de bence çok normal. Ben iğne almayınca hep oralarda benim Allah'tan yükseltilebilen bir şey. Şimdi balık yemeye de başladım. 2. gün tahlilleri yaptırırken d vitamini ve ferritin baktıracağım. Benim o da çok düşüyor. Pekmez ve ete de başladım gibi yine ama az yiyorum hala :/
D baya düşük ya ama neden doktor şimdiye kadar bakmadı illa biz mi söylicwz. İşte böyle olunca gel de araştırma baby sonra bana kızıyon ben de üwtelik birkaç aydır beslenmeme baya dikkat ediyorum ilk zamanlar kim bilir kaçtı diye düşündüm. Demiri de öyle desteklemeye çalış çünkü çoğu demir hapı zaten mideyi mahvediyor sana gelmez o iyisini bulana kadwr. İğneyle dediğin baya kalçadan iğne mi oluyorsun? Yoksa ampulü kırıp ekmeğe falan döküyorsun o mu?