Ben 3 yıldır evliyim
İlk korumamdım 1 yıl sonra hamiş oldum 8 haftalıkken kalbi durdu. Ardından kürtaj oldum 4 ay korundum. Devam ettim çalışmalara ama bu sıralarda baya doktora gittim hepsi hormon testleri yaptı eve yolladı ilgilenmediler pek olur dediler. Bundan 5 ay önce kimyasal oldu geçti gitti doktora gittim o da yaptı bütün testleri eşimi de iki kere götürdüm temiz çıktı
sonra doktorum dedi sana hsg çekelim tek tüp açıktır hamiş kalmışssındır dedi çekti temiz çıktı tüplerde. Sonra dedi sen git 3 ay dene gel dedi birde aşılama yaparız dedi. Klomenle filan takip olamadım bir ay oldum onda da yumurtam çatlamamıştı. Doktor düzenli yapıyor musunuz filan dedi hiç yapmasak o kadardan biri mi tutmaz doktorum bu soru muydu dedim
neyse bu arada 3 ay bitti doktorum yoktu bende adetin 5.günü gittim onlar adetin 2.günü gelmeliydin aşılama o zamana başlıyoruz dedi şansıma hafta sonuna geldi adetim ondan oldu birde doktorum yoktu ameliyathane olur diye gitmedim. Sekreter de olsun sen gel ben burada olurum yaparım testlerini dedi onu yeni öğrendim doktor olmasa da olacağını
araştırmada tedavi alıyorum. Özel olsa bunu yaşamam belki ama imkanım ona el vermiyor. Sebepsiz interfilite tanısı koydular hiç sorun yok ama bebek de yok