- 29 Mayıs 2020
- 3.093
- 3.730
aynen canım ilaç, bir de magnesium yazdı bana çünkü magnezyum eksikse d vit durmuyor vucutta ama ben kullanmadım magnezyumu nedense, ona da bakılmştı gece yatarken iç dedi unuttum hepOyş maşallah. Yarın sonuçlar için arayacağım bakalım ona göre bir şey reçete eder diue düşünüyorum. Trink yükselen formu olsun lütfen ben de hiç güneşe falan çıkamıyorum aynen düşük olacağını bekliyordum zaten. Bakalım ne önerecek doktor bey artık bişi sormaya korkuyorum doktor ne derse o
D colefor ilaç adı mı canım hiç duymadım. Bu dediğin ampul gibi mi @NealStreet in dediği gibi? Bence iyi değerlere çıkması gebelikte de önemli ondan devam demiştir. Gebe kalamamada bu kadar etkili mi bilmiyorum ama keşke bakılsaydı daha önce
Bu arada mell_in_shell az önce senin mesajı beğenirken yanlışlıkla hamilelik takvimi oluşturmaya bastım. Birkaç defa oldu bu böyle. Bence gebelik belirtisi bu bir işaret kızlar ne diyorsunuz afsfsg @NealStreet
kuzum sen yazmşsn yeni gördüm, bilmiyorum ben kendimi çok mutsuz hissediyorum çok takıyorum gündemib hep bu oldu sürekli burdayım yada gogullayıp bişiler bakıyorum. bende de sağlık anksiyetesi var bazen çok zorlanıyorum tel bunlar olsun bunlara da şükür ama yo-rul-dum.