Günaydın kızlar ya bu ara yoğun geçiyor geriden okuyorum ama yazmaya çok yetişemiyorum
cukulatam geçmiş olsun gözün aydın temiz çıkmasına sevindim çok şükürn
@iloveme canım bir daha konuşabildiniz mi doktorla onu takip ettim ama kaçırdım sanırım göremedim?
@Duygu933 kesinlikle
@NealStreet e katılıyorum onu dinle bu kadar negatif odaklı olma haklısın bu dönem genel olarak hepimizi yıprattı ama yine de pozitif kalmak lazım hiçbir işe yaramadğı gibi viiücudumuzu da bozuyor stres.
@NealStreet seni gerçekten tebrik ediyorum bu topik huzurunda
valla herkese koşup neşe saçıyorsun hem de öyle polyyannacı modda değilsin mantıklı şekilde herkesi rahatlatıyorsun gülme ihtiyacımızı fazlasıyla buradan karşılar olduk sayende iyi ki varsın
@ipek_annesi canım ben de mutluydum lekelenme yok ne zamandır sende diye. Kalp atışı falan gördünüz mü zamanı geldi mi? Kese ilk oluştuğu zamanlar öyle kanama alanı görebiliyorlarmış inşallah öyle bir şeydir canım. Ama lütfen doktorunu dinle kim yapacaksa deme hiç bir tanıdık akraba komşu vs hiç kimse yoksa da hiçbir şey yapma bir hafta peynir ekmek ye dışarıdan sipariş ver gerekirse geri kalan her şeyi eşin yapsın nolur şu an hiçbir şey senin sağlığından önemli değil. Ev işi şu bu hiçbir şeyi saymıyorum bile sakın bunlara kalkışma böyle durumlarda gerekirse ev berbat durumda olsun hiçbir şey sağlıktan önemli değil. Sırf yemek için bile doktorun dediği gibi yap nolursun
bu bebişin yiyecek lokması varsa seninle kalacak, yoksa sen ne yaparsan yap olmaz. Benim demrk istediğim sen ileride kendini suçlama ben elimden geleni yaptım de Allah korusun bir şry olsa ondan mı bundan mı oldu diyeceksin ama malesef bizim kontrolümüz dışında sen elinden geleni yap için rahat olsun dualarım seninle