İnsan masasının üstüne koyar sunum kasesinde ilaç kutusu fotoğrafı paylaşır. Beğenmedim bunute sundan işte kullandığım benim yumışak kapsül
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsan masasının üstüne koyar sunum kasesinde ilaç kutusu fotoğrafı paylaşır. Beğenmedim bunute sundan işte kullandığım benim yumışak kapsül
Bunlar doğmadan bizi hizaya getirmeye çalışıyor ama oyuna gelmeyelim. Hep tuzak hepHee hee taam bence de yaa amaan bir de bu yükselsin diye beklemeyelim. Eskiden d vitamini mi varmış Ne nazlı çıktı bizim velet valla.
Danke bebeğim bakalım bana ne verecek
"A-ama ben doğum yapacağım"ne bileyim şok oldum shjshsjsh utanmasalar 2022 ye randevu verecekler hahahah
direk magnezyum canım bende hipoglisemi var üç ay ilaç kullandım ben seker ilcı o zaman herşeye bakmşlardı
Kocam kızdı. Baktırmıyormuşuz. Adamı bezdirdim her ay tahlile gidiyoruz ağustostan beri. (Ben bir ara baktırırım sen sesini çıkarma)direk magnezyum canım bende hipoglisemi var üç ay ilaç kullandım ben seker ilcı o zaman herşeye bakmşlardı
"A-ama ben doğum yapacağım"
"Hanımefendi maalesef doktor hanımın müsaitliği yok. İsterseniz Ekim 2023'e yazabilirim"
ona sey de sen garışagoma ben halledecem deKocam kızdı. Baktırmıyormuşuz. Adamı bezdirdim her ay tahlile gidiyoruz ağustostan beri. (Ben bir ara baktırırım sen sesini çıkarma)
atladğın bişiy var hayatım bahar candanın ıq baya yüksek.....
Ekrana yansıttığı iq'yu kastediyordur. 3 falanatladğın bişiy var hayatım bahar candanın ıq baya yüksek.....
al bu bilgiyi naparsan yap
"İki ay daha sabretseniz aslında? Gerçekten çok yoğun. Yoksa ben yardımcı olacağım size ama maalesef"shjshsjshshhshshshsh tut içinde doğurma , ben 21 aydır bekliyorum bebeyi daha fazla tutamam içimde doktor hanıığğm. Çıkarın!
mell_in_shell bak böyle nitelikli ve hayati önem arz eden sorular soracağım sana
Eki Görüntüle 2808110
Kardeşim biz prensip olarak sevişmiyoruz. Yoksa onu ben de sorardım, güzel soruymuşmavi lensle seviştim bebeğim mavi gözlü olur mu keşke U Uzaygemisi35 uzaycım sorsaydın bunu bugün doktora soru listesinde
al benden de o prensip , no more sexKardeşim biz prensip olarak sevişmiyoruz. Yoksa onu ben de sorardım, güzel soruymuş
Bizde ovü de yok biliyorsun Anlatmaya gerek yok diyen amcanın tanıttığı şelale gibiyizal benden de o prensip , no more sex
artık böle ovüde yaparım iki gün geri kalanda da yallah
Kendini hamile sananları şöyle alalım