Sağol canım aynen 3.deneme olacak rahim filminden sonraki de 4.aya giriyorum hadi bakalım. Aynen yazalım bir daha anca doğumda falan gösteririm herhalde
Yok canım bence senin normal gibi. Ama hangi ilacı aldığına da bağlı folbiolun dozu çok yüksek. Diğerleri kullanılabiliyor her gün. Gebeliğin ilk 3 ayı bitene kadar da devam. Şu an sen bunu takma canım normal senin yaptığın
zaten sorarsın tüpçüye gidince de
Oyş senin doktor da senin gibi çıktı ha detaycı
maşallah valla çok güzel ilgilenmiş. Bence de öyle canım şimdi açıldı 3ay dene ben 3 aya bile gerek kalmayacağını düşünüyorum
Afsfsg kullan sen kullan
Valla yaa en son doktor azalt diyene kadar her sabah istisnasız içiyordum
Aynen doktoru da kendine göre söylemiş valla
aynen radyasyon o anlık bir şey o an döllenme olmadığı için de sorun yok. Rahat olun bence o konuda canım
minseo Sen bilirsin canım tabi ama bence yine de kullanılmalı. Çünkü yine de bebek için çok gerekli bilemedim ama tabi ben öyle bir riske girmek istemem
Bence sıkıntı olmaz canım bu çok uzun süre ve yüksek doz kullananlar için geçerli. Ama normal doz zaten hamileliğin 3 ayı bitene kdr kullanılmalı. Çünkü vücutta birikmediği için bebişin sinir sisteminin ilk taslağı biz hamileliği farkında olana kadar oluşuyor zaten. Ona bağlı düşük ve ağır hasarlar olmasındansa kullanmak daha iyi bence.
karadenizkizi1982 Jane Jetgil .Hatta dünya sağlık örgütü gebelik düşüncesi olmasa bile üreme çağındaki her kadın kullansın kazara hamile olursa çok büyük risk oluyor diye.
Sen bi sakin ol ya
ben rahatlatayım diye yazmıştım halbuki
doktordan ilk defa fırça yedim gerildim ya bunu mu tartışçaz şimdi dedi
ben de kıvırdım hemen yok yok diye o nedenle fazla şaapmayalom bence
herkes doktorunun dediğine devam etsin
Qfaffss bizim bir farkımız olsun yaa AA bu kadar manyağı bulamazsın bak kıymetimizi bil
Aynen kızlar kaçırdım kimin yazdıpını sanırım
Yusra-61 sormuştu. ovulasyonu benim bünye gayet yalanladı doktor kontrolüyle. Yumurtam çok büyümüş olmasına rağmen ovulasyonda pik gözükmedi. Her vücutta farklı değerde pik gösteyor ve o nedenle muhtemelen geç veya erken gösteriyor. En doğrusu doktor kontrolünde ultrason
Kız kullan bak yukarda yazdım
Solgarınki normal alınması gereken dozdur canım. Bak 6 7 ay kullanmana rağmen vücutta birikmemiş bu öyle bir şey. O nedenle bence sende bir sıkıntı yok kafanı karıştırma hiç. Benim doktorun dediği yüksek doz folik asit kullanımı
Folik asit farklı yerlerden alıyorsan sıkıntı canım bence toplu multivitaminleri değil de ayrı ayrı almak lazım bu durumlarda. Arkadaşımın sırf bu nedenle içinde a vitamini olan bir vitamin kullandığı için preeklampsi riski oldu. Allah korusun çok korkuttu bizi. Ama demir 4. 5. Aydan itibaren fiks mutlaka yazılıyor diye biliyorum çünkü bebiş tamamen bizim depoları o dönemden itibaren sömürüyor ve doğumda da demir depolarımızın dolu olmasını istiyoruz mutlaka o nedenle değere bakılmaksızın veriliyor diye biliyorum. Banu çiftçinin bir videosunda izlemiştim. Sadece sen hepsinde aynı içerik olan şeyleri tekrar gündeme getir doktoruna mesela. Folik asit de 3.aydan sonra bırakılıyor artık sanırım.
Ya bildiğimizi söylemek de mi yasak