başka topiklere bakıyorum ne güzel dua zincirleri falan yapıyolar hep iyi dilekler ovülasyon testleri. bizim topik bilim kurulu anasını satimMidelerime bulantılar saplanıyor ha.sleepy05 gel kapat gözünü, bakmayalım biz bunların yazdıklarına Her gün yeni bir bilgi. Ben cahil kalmak istiyorum diyorum. Zorla "bunu da öğren, bunu da deş, bunu da sorgula" diyorlar. Bakmıyorum bakmıyorum al kapattım gözümü al
Duayı içtende edebilirizbaşka topiklere bakıyorum ne güzel dua zincirleri falan yapıyolar hep iyi dilekler ovülasyon testleri. bizim topik bilim kurulu anasını satim
uçuşa hazır ol canım aydınlanacaksınDuayı içtende edebilirizama bilim kurulu kolay kurulmuyor ben iki tarafta da iş başındayım bu grubu geç keşif ettim ama olsun geç olsun temiz olsun
Burada ovülasyon yalanı doktor desteğiyle ispatlandı. İçeri ovülasyon testi sokmak yasakbaşka topiklere bakıyorum ne güzel dua zincirleri falan yapıyolar hep iyi dilekler ovülasyon testleri. bizim topik bilim kurulu anasını satim
Kapıyorum haklısınMidelerime bulantılar saplanıyor ha.sleepy05 gel kapat gözünü, bakmayalım biz bunların yazdıklarına Her gün yeni bir bilgi. Ben cahil kalmak istiyorum diyorum. Zorla "bunu da öğren, bunu da deş, bunu da sorgula" diyorlar. Bakmıyorum bakmıyorum al kapattım gözümü al
Aslında yol yakınken kaçıp kurtarabilirsin deDuayı içtende edebilirizama bilim kurulu kolay kurulmuyor ben iki tarafta da iş başındayım bu grubu geç keşif ettim ama olsun geç olsun temiz olsun
Kapıyorum haklısın
Yeni bir şey sorgulamak istemiyorum yeter artık
Severim bilgi en güzel en pahalı şey herkes de olmuyor ben hazırımuçuşa hazır ol canım aydınlanacaksın
Naaaynn Naaaynn yok öyle birşey bir kere girdim burada hamiş kalacam sizinle yılmak yokAslında yol yakınken kaçıp kurtarabilirsin de
Burada ovülasyon yalanı doktor desteğiyle ispatlandı. İçeri ovülasyon testi sokmak yasak
Dualaşamıyoruz ki kardeş. Her gün bir uzmanımız yeni bir fikir beyan ediyor. Hep tetikteyiz. Sizin yüzünüzden prostatımız mı var acaba diye doktora gitmemize az kaldı hallahallaaa
Allah pişman etmesin. Ben üstüme düşeni yaptım, uyardım. Yarın sen de başlama "Benim galiba iki rahmim, dört tüpüm var" diyeNaaaynn Naaaynn yok öyle birşey bir kere girdim burada hamiş kalacam sizinle yılmak yok
Bakkk şimdiden aklımdaki sorunun cevabına denk geldim.Burada ovülasyon yalanı doktor desteğiyle ispatlandı. İçeri ovülasyon testi sokmak yasak
Dualaşamıyoruz ki kardeş. Her gün bir uzmanımız yeni bir fikir beyan ediyor. Hep tetikteyiz. Sizin yüzünüzden prostatımız mı var acaba diye doktora gitmemize az kaldı hallahallaaa
Ben açığım ya kafamı o kadar karıştırmam lazım olanları alır kedime köşeme çekilirimAllah pişman etmesin. Ben üstüme düşeni yaptım, uyardım. Yarın sen de başlama "Benim galiba iki rahmim, dört tüpüm var" diye
ben cook rehatımm yeaa . hıcbıse kullanmıyorumben içerik uzmanı hepsini araştırdım
İnce ince işliyorlar. Ruhun bile duymaz. Bir gece ansızın bakarsın gördüğün çift çizgiye inanmayıp 80 tane test yapmışsınBen açığım ya kafamı o kadar karıştırmam lazım olanları alır kedime köşeme çekilirim
başka topiklere bakıyorum ne güzel dua zincirleri falan yapıyolar hep iyi dilekler ovülasyon testleri. bizim topik bilim kurulu anasını satim
Ne zaman doğuruyoruz Duygu? ahhshshsjben cook rehatımm yeaa . hıcbıse kullanmıyorumfolik asiti bende terelelli gibi ilk aydan hamıle kalcagım ıcın almıstım D: D bıtınce bıdaha almadım.
bebeğim benim ki içeriyi sevmiş aney az daha kalayım dediNe zaman doğuruyoruz Duygu? ahhshshsj
Ben gebelikten önce solgarın folik asitini kullandım kızlar 2 kutu, ki bir kutuda 100 tane var, 6-7 ay içtiö gibi bişey. Sonra bıraktm kullanmayı o ay hamile kaldım. Sağlık ocağında beta baktırken tüm değerlerine de bakalım demişti. Folic asite de bakmış. Değerim normal çıkmıştı, atıyorım oran 0-20 arası ise benim 12 gibi bişey çıkmıştı. Folik asitin markası ya da mg ı ile de alakalı olabilir bilmiyorum ama benim değerim tam ortadaydı. Benim de kafam karıştı şimdiYa doktor da kızdı gibi oldukıvırdım ama yok yok yanlış anladınız ben de az kullanmak istiyorum zaten siz dediğinizden beri azalttım zaten dedim söyledin canım ama bence hala şüpheli çünkü otizme karşı folik asitin koruyucu olduğunu söyleyen fazlasının zaten atıldığını söyleyen doktorlar ve makaleler de çok. Ama tabi riskli olan bir şey varsa o riske girmemek daha mantıklı geliyor doktorlara. Hakkını yiyemem senin de hep söyledin ben de söyledim aynı şeyleri ama artık bu konuyu kapatıcam herhalde size de netliğe kavuşturmak için yazdım ikna oldum fırçayı yiyince