Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Aynen canım ben de gebelik testi yapmıyorum ama buna bakıyorum. Hiç sürprizi kalmıyor böyle de 🙈 ben de sinir oldum valla keşke bir kere de heyecanlanıp test yapsam AA gecikti falan diye. Hem belirtisi hem de lekelenmeleri önceden başlıyor benim.

Hadi hayırlı olsun canım iyi çıkmasına sevindim. Rahim filmi hemen sonuç çıkıyor gözüküyor ekranda ama radyoloji doktoru rapor yazıyor o hastaneye göre değişiyor bir haftayı bulabiliyor. Rahim filmi adet bitiminden hemen sonra çekilmeli hem gebelik durumu olabilir diye riske atmamak için. Hem de rahim kalınlığı en ince haliyle olduğu için daha iyi sonuö veriyor. Uzun süredir adet olmadığını söyle mutlaka.

Yok mu? Ne bilem hep öyle okudum gebelikte yüksek kalır düşmez yumurtlamadan itibaren diyor. Kağan Kocatepe bunu hangi bağlamda söyledi? Korunma için kullanılacak bir yöntem değil ama benim vücudumda bence baya işliyor bu kural. Ben test yapmadım ama benim testim gibi bu ateş ölçmeler bana öyle geliyor 🤣
Gerçekten tam çıldırmalık. Ama sen çok erken yapıyon kuzum ya testleri. Zaten çıkmaz ki. Burda erken çıktığını söyleyenler çok nadir biz onları norm sanıyoruz @NealStreet in dediği gibi.

Aynen öyle canım gördüğümüz foliküller ovulasyondskş pijler hiçbiri garanyi değil. Bence de doktorlar boş göndermiyim diye böyle yapıyor. Havalar güzel mis gibi deniziniz de var sahilde yürüyün valla. Sen doktora da şikayet rdileceksin anlaşıldı 🤣
canım ben şöle hesaplıyorum yumurtlama ve çatlamayı bilince az çok zaten testlerde belli
oluyo. 9 gün kalalar erken yumurtlayan muhtemelen de. regl sonrası.
e geç yumurttlayınca da zaten belli oluyor ileri atıyo.ondan yapıyorum aslında biraz da işte benimki yoksa rahata bağlama olayı 🤷🏻‍♀️

Geçmiş olsun canım çok şükür ki açılmış tüpler :)) :dua: peki operasyondan kaç ay sonra bebek için denemelere devam edilebiliyor? Hemen mi?
Cok tesekkur ederim 🥰
3 hafta iliski yasak dedi doktor henuz 1 hafta olacak p.tesi kontrolum var girince sorumcam insallah korunup korunmiyicagimi bakalim ne diyecek 😊😇

evet cidden düşmüş ama gebe olunca kesin sabit kalıp yada yükselceğinn garantisi var mı ki kuzu, dün kağan kocatepeyi dinledim inanmayın ateş olayına diyordu.
ben de sabah test yaptım. negatif .
bilmiyorum pmsle bu durum aynı zamana denk gelince mental olarak çıldırmalı bi
6-7 gün oluyor.
Ben de böyle düşünüyorum U Uzaygemisi35 yani kendim zaten hayatta ölçmem çünkü ben ölçersem düşünce gücümle ateşimi yükseltip ordan hastalığa geçiş yaparım ama hamilelik oluştuysa nasıl seyredeceğini bilmiyorsun ki. Ya regl olduğun zaman gibi olacaksa?
Cumartesi buralara girmezsem bilin ki ben şok ben vefat ben yıkılmış😂
Ben içeri adamlarımı saldım. Burayı bilgilendiririm sen merakma 😎
ne görümcem ne eltim var kafa raaad ama sana elti olarak atandım, hayatta başarılar :KK70:
Ya ablamın kocası için diyordum "Allah bana elti olarak bu adamı göndermiş diye. Demek ki orası tek kontenjanlık değilmiş ki üstüne sen geldin

Aranacaklar listesini mi güncelliyoruz? Heemmen
1) Anası
2) Kadın doğumcu
3) Diyetisyen
4)
Aynen canım 🤣🤣
canım ben şöle hesaplıyorum yumurtlama ve çatlamayı bilince az çok zaten testlerde belli
oluyo. 9 gün kalalar erken yumurtlayan muhtemelen de. regl sonrası.
e geç yumurttlayınca da zaten belli oluyor ileri atıyo.ondan yapıyorum aslında biraz da işte benimki yoksa rahata bağlama olayı 🤷🏻‍♀️
Kız dur daha hemen rahata bağlama. Ben bağladım kahve makinasını ağzıma dayadım ama sen bağlama 🤣 bebeğim nasıl çıkacak bana bir hele desene. Yumurtlamadan sonra döllenip rahme yerleşmesi 6-12 gün sürüyor. Yerleşince anca bhcg salgılanmaya başlıyor. O testin duyarlılığını geçene kadar zaten en iyi ihtimalle beklenen adet günü geliyor. Bence idrar testini bu anlamda hiç kullanma. Kan yapsan neyse 12 gün sonra belli olur hafif bir artış bile olsa ama idrara geçmesi çok zor ya. Yani her şey en hızlı sürede olmalı. Yumurta sperm hemen birleşecek spermler anında dölleyecek ışık hızıyla rahme gidecekler tutunacaklar 7 günde. Ondan sonra hafif hafif artacak yani bu en hızlı tablo sen hep böyle olacağını varsayıyosun bana kalırsa @NealStreet ile yine birbirimize katılıp duralım biz 🤣
Ben de böyle düşünüyorum U Uzaygemisi35 yani kendim zaten hayatta ölçmem çünkü ben ölçersem düşünce gücümle ateşimi yükseltip ordan hastalığa geçiş yaparım ama hamilelik oluştuysa nasıl seyredeceğini bilmiyorsun ki. Ya regl olduğun zaman gibi olacaksa?

Ben içeri adamlarımı saldım. Burayı bilgilendiririm sen merakma 😎

Ya ablamın kocası için diyordum "Allah bana elti olarak bu adamı göndermiş diye. Demek ki orası tek kontenjanlık değilmiş ki üstüne sen geldin
Hahaha düşünce gücü forever 🤣 bana mı diyorsun hamilelik oluştuysa nasıl seyreyçeğini bilmiyorsun diye? Bilmiyom tabi aynı olmaması lazım araştırmalarıma göre 🤣 alın size bilimselliği şüpheli ama her yerde yazan veriler 🙈 ben de her ay regl olduğum ve buradaki gibi yaşadığım için kendimce doğruladı bu yöntemi ama hamilelik kısmını doğrulama fırsatım olmadı 🙈 onu da MEMUR54 MEMUR54 doğrulamıştı dün.

GeminiWoman GeminiWoman senin ateş durumunu anlamadım. Her sabah yataktan kalkmadan ölçmen lazım öyle mi yaptın? Hiç düşmedi mi regl tarihin geçince de? Hep aynı mıydı?

Eklentiler

• Screenshot_20210318-134456.png
    Screenshot_20210318-134456.png
    303,9 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20210318-134422.png
    Screenshot_20210318-134422.png
    281,3 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20210318-134415.png
    Screenshot_20210318-134415.png
    309,2 KB · Görüntüleme: 23
Aynen canım 🤣🤣

Kız dur daha hemen rahata bağlama. Ben bağladım kahve makinasını ağzıma dayadım ama sen bağlama 🤣 bebeğim nasıl çıkacak bana bir hele desene. Yumurtlamadan sonra döllenip rahme yerleşmesi 6-12 gün sürüyor. Yerleşince anca bhcg salgılanmaya başlıyor. O testin duyarlılığını geçene kadar zaten en iyi ihtimalle beklenen adet günü geliyor. Bence idrar testini bu anlamda hiç kullanma. Kan yapsan neyse 12 gün sonra belli olur hafif bir artış bile olsa ama idrara geçmesi çok zor ya. Yani her şey en hızlı sürede olmalı. Yumurta sperm hemen birleşecek spermler anında dölleyecek ışık hızıyla rahme gidecekler tutunacaklar 7 günde. Ondan sonra hafif hafif artacak yani bu en hızlı tablo sen hep böyle olacağını varsayıyosun bana kalırsa @NealStreet ile yine birbirimize katılıp duralım biz 🤣

Hahaha düşünce gücü forever 🤣 bana mı diyorsun hamilelik oluştuysa nasıl seyreyçeğini bilmiyorsun diye? Bilmiyom tabi aynı olmaması lazım araştırmalarıma göre 🤣 alın size bilimselliği şüpheli ama her yerde yazan veriler 🙈 ben de her ay regl olduğum ve buradaki gibi yaşadığım için kendimce doğruladı bu yöntemi ama hamilelik kısmını doğrulama fırsatım olmadı 🙈 onu da MEMUR54 MEMUR54 doğrulamıştı dün.

GeminiWoman GeminiWoman senin ateş durumunu anlamadım. Her sabah yataktan kalkmadan ölçmen lazım öyle mi yaptın? Hiç düşmedi mi regl tarihin geçince de? Hep aynı mıydı?
Yataktan kalkmadan değil tabi kuzum aklıma geldikçe ölçtüm. Ama benim ateşim hep düşüktür yani. Yarın sabah kalkmadan ölçerim bi

Aynen canım 🤣🤣

Bir üst cevapta okuduğumuz her şeyi norm kabul etmeyelim deyip bir sonrakinde ateşin yüksek kalması gerekliliğini okuduklarına dayandırman... 😒

Kuzenimin karısının oğlu olacağını haber verdim anneme. "Geçen sene hamile kalıp bu sene doğuranların hep kız oldu. Bu sene hamile kalanların da erkek. Ona göre yapın hazırlıklarınızı" dedi bana. Bana dedi. Hazırlık dedi. Yapın dedi. Sırf erkek olsun diye dedi. Yani bizim zaten çocuğumuz oluyor, biz hazırlıklarımızı erkeğe göre yapalım istedi. Anlıyorum anne. Seni çok iyi anlıyorum 🤣

Yataktan kalkmadan değil tabi kuzum aklıma geldikçe ölçtüm. Ama benim ateşim hep düşüktür yani. Yarın sabah kalkmadan ölçerim bi
Hep düşükken şimdi normalden yüksek mi seyrediyor hamilelikte canım? Tam orayı anlamadım🙈
Bir üst cevapta okuduğumuz her şeyi norm kabul etmeyelim deyip bir sonrakinde ateşin yüksek kalması gerekliliğini okuduklarına dayandırman... 😒
Hahaha beyin bedava 🙈 o söylenti bu gerçek bence 🤣
Her şeyi biliyorum ya öyle 🤣 görürsünüz her wcye regl oldum sanıp gidiyorum o derece hazırım yani 😬

Kuzenimin karısının oğlu olacağını haber verdim anneme. "Geçen sene hamile kalıp bu sene doğuranların hep kız oldu. Bu sene hamile kalanların da erkek. Ona göre yapın hazırlıklarınızı" dedi bana. Bana dedi. Hazırlık dedi. Yapın dedi. Sırf erkek olsun diye dedi. Yani bizim zaten çocuğumuz oluyor, biz hazırlıklarımızı erkeğe göre yapalım istedi. Anlıyorum anne. Seni çok iyi anlıyorum 🤣
Hahahah canım anneler 🙈

Hep düşükken şimdi normalden yüksek mi seyrediyor hamilelikte canım? Tam orayı anlamadım🙈

Hahaha beyin bedava 🙈 o söylenti bu gerçek bence 🤣

Her şeyi biliyorum ya öyle 🤣 görürsünüz her wcye regl oldum sanıp gidiyorum o derece hazırım yani 😬
Hayır hayır kuzum hala düşük ömrü hayatımda 36.3-36.4ten fazla olduğunu hatırlamıyorum ateşimin. Ama yarın sabah kalkmadan bir ölçeceğim bende merak ettim şimdi :)

Hayır hayır kuzum hala düşük ömrü hayatımda 36.3-36.4ten fazla olduğunu hatırlamıyorum ateşimin. Ama yarın sabah kalkmadan bir ölçeceğim bende merak ettim şimdi :)
Haa olmadı o zaman 🙈 tüh ya bu da mı tutmadı.. reglde düşüp yumurtlamadan sonra aynı seyrediyormuş daha da değişmez canım senin 🙈

Ben de bilmiyorum canım yine bence klomenle devam eder. Geçen ay biraz konuşmuştuk yani aşılamaya geçilebilir iğnelere geçilebilir ama senin için bunları konuşmak için çok erken yani çünkü zaten çok güzel yanıt veriyorsun klomene demişti. Bilemiyorum o nedenle ben de. Benim tüpler açık film normal canım Aralık'ta çekildim. Eşim de Aralık'ta sanırım sperm vermişti o da gayet normal dedi. Hatta yine de eşim de ürolojiye gitsin mi bi diye sormuştum doktora. Gerek yok normal demişti.

Aşırı saçma valla ben de anlamadım böyle bir bahaneyle ülke dışına çıkan başka bahane de bulur. Saçma geldi bana çok.

Evden çalışmak mı battı niye gidiyon kız 🙈 neyse yolculuk yapmış oldun bu pandemide öyle düşün. Ben mecburen çıkınca oo araba kullandım oo yol oo insanlar falan diye mutlu oluyorum 🤣 1senedir dışarı çıktığım sayılıdır 🙈

Boş ver ya çok saçma bir durum olmuş. Aklında kalmasın diye düşünürsen gelince gider bir doktordan fikir alırsın yine. Öbür merkezin dediklerini teyit etmek için.

Nasıl, neden yasak?
Ne bilim ya, son gunlerde cok kontrol geliyomus munkun degilmis bilmem ne. Bisim ise gitmemiz yasak normalde, arkadaslarla goruselim diye gidek dediydik ne akil ama
Aynen canım ben de gebelik testi yapmıyorum ama buna bakıyorum. Hiç sürprizi kalmıyor böyle de 🙈 ben de sinir oldum valla keşke bir kere de heyecanlanıp test yapsam AA gecikti falan diye. Hem belirtisi hem de lekelenmeleri önceden başlıyor benim.
Benimde ayni malesef bes alti gun once biliyorum zaten. Hatta bazen diyorul belki ben su hamileyken bile regl olanlardan olurum. Reglerim ben cok seviyor. Menopoz ignesi bile yaramadi bana regl oldum 😂 su araliksiz icilen dk haplarida durduramadi, bence hamile kalsam bile durmazlar. Seninkide oylemi ? Hastaliktan mi boyle yoksa bunyemmi 🤷‍♀️

aaa nasıl yani oğlan mı doğurcakmışız :KK70: benim senle dünür olma hayallerim vardı senin kız doğurman lazım :KK70:

X