- 29 Mayıs 2020
- 3.093
- 3.730
canım ben şöle hesaplıyorum yumurtlama ve çatlamayı bilince az çok zaten testlerde belliAynen canım ben de gebelik testi yapmıyorum ama buna bakıyorum. Hiç sürprizi kalmıyor böyle de ben de sinir oldum valla keşke bir kere de heyecanlanıp test yapsam AA gecikti falan diye. Hem belirtisi hem de lekelenmeleri önceden başlıyor benim.
Hadi hayırlı olsun canım iyi çıkmasına sevindim. Rahim filmi hemen sonuç çıkıyor gözüküyor ekranda ama radyoloji doktoru rapor yazıyor o hastaneye göre değişiyor bir haftayı bulabiliyor. Rahim filmi adet bitiminden hemen sonra çekilmeli hem gebelik durumu olabilir diye riske atmamak için. Hem de rahim kalınlığı en ince haliyle olduğu için daha iyi sonuö veriyor. Uzun süredir adet olmadığını söyle mutlaka.
Yok mu? Ne bilem hep öyle okudum gebelikte yüksek kalır düşmez yumurtlamadan itibaren diyor. Kağan Kocatepe bunu hangi bağlamda söyledi? Korunma için kullanılacak bir yöntem değil ama benim vücudumda bence baya işliyor bu kural. Ben test yapmadım ama benim testim gibi bu ateş ölçmeler bana öyle geliyor
Gerçekten tam çıldırmalık. Ama sen çok erken yapıyon kuzum ya testleri. Zaten çıkmaz ki. Burda erken çıktığını söyleyenler çok nadir biz onları norm sanıyoruz @NealStreet in dediği gibi.
Aynen öyle canım gördüğümüz foliküller ovulasyondskş pijler hiçbiri garanyi değil. Bence de doktorlar boş göndermiyim diye böyle yapıyor. Havalar güzel mis gibi deniziniz de var sahilde yürüyün valla. Sen doktora da şikayet rdileceksin anlaşıldı
oluyo. 9 gün kalalar erken yumurtlayan muhtemelen de. regl sonrası.
e geç yumurttlayınca da zaten belli oluyor ileri atıyo.ondan yapıyorum aslında biraz da işte benimki yoksa rahata bağlama olayı