Ha anladım canım. İşte klomenle güzel büyüyor zaten diye verir mi ve gerekli mi emin olamadım. Sonuçta yumurta var sperm var döllenme ve tutunma olmuyor bizde. Yumurtayı daha iyi geliştirecek bir şey ekstra nasıl katkı sağlar ya da sağlayabilir mi emin değilim.
Dediğin gibi ben de okuyorum izliyorum yani hiçbir şeyin kaliteyi artırmayacağını o kadar söylüyorlar ki. Çünkü yaşla zaten kötü kaliteler kalıyor elde artık gençken en kaliteli yumurtalar atılıyor. Benim doktor da bence öyle düşünüyor. Hatta ben kendim sordum sizce kalite artırıcı bir şey alayım mı falan diye. O da yani ben de bu sürede bir şey yapayım boş durmayım diyorsan al dedi bir kağıds kendi eliylr yazdı hatta o kadar kimseye vermiyor sanırım
supralife women yazmıştı. Almadım ben de valla öyle gönülsüz olunca. Dediğin gibi çok mantıklı da gelmiyor doktorun haklı bence. Ama bir yandsn da düşünüyorum tüp bebek tedavilerinde nerdeyse %90 birkaç ay önce bu takviyeleri kullandırtıyorlar. Yani olasılığı artırıyor demek ki diyorum. Ya da "bakın biz ekstra şeyler yaptık ve öyle oldu" dedirtmek için bir şey yapıyor gözükmek için yapabiliyorlar. Mesela sırf bu yüzden hiç gerek olmadığı halde progesteron veren doktor çokmuş. Hani ilgileniyorum bak tedavi uyguluyorum gibi. Çünkü insanımız "doktor hiçbir şey yapmadı gönderdi" deyip ilaç veren doktoru daha güvenli bulabiliyor
İnsan bu durumda kime inanacağını şaşırıyor gerçekten.
Bence dediği gibi yürüyüş beslenme çok önemli. Egzersiz yapamıyorsan da yürüyüş durumun nasıl? O da çok etkiliyormuş canım en azından basit yürüyüş yapmak lazım ama gerçekten zor yani ben de pek yapamıyorum