Değilmiş dediler. Sebepsiz olması lazımmış zaar. Bir halt anlamadım zatenİşte sınırlymış ben de onu bugün öğrendim arkadaşlardan
Tanıdığım yok da denk gelirsem sorarım tatlım
Veriliyordur canım1 yıldır gebelik olmaması yeterli heralde.
İşte sınırlymış ben de onu bugün öğrendim arkadaşlardan
Tanıdığım yok da denk gelirsem sorarım tatlım
Veriliyordur canım1 yıldır gebelik olmaması yeterli heralde.
Tüp bebek için böyleymiş aşılama vs nasıl onun için rapor verilir mi bilmiyorum. Ama mantık şu de devlette kadında ya da erkekte bi sorun varsa hastalık belli tedavi edilebilir. Ama hiç bir sebep görünmüyor ve hamile kalamıyorsa o zaman tüpten başka seçenekleri yok mantığındaDeğilmiş dediler. Sebepsiz olması lazımmış zaar. Bir halt anlamadım zaten
Bence bu raporu devlet hastanesi verebilir özellerde verilen rapor başka bence sanmıyorum özele böyle bi yetki vereceklerini
Burda yazıyor bir şeyler ama ben zaten Türkçem yettiği kadarıyla okudum. Biz sağlamıyoruz şart mart. Özel nasıl veriyor o raporu onu da anlamadım. Bir de böyle şartlı şurtlu şeyleri kimse uğraşmasın, okurken pes etsin diye mi böyle dallı budaklı anlaşılmaz yazıyorlar
Bebeğin olunca mama yaparken "Allahım bu çocuk niye uyumuyor, dayanamıyorum uykusuzluğa" diye hüngür hüngür ağladığın günler de gelecek. Onlara odaklan da bu gece uykuların kaçsın birazSonunda bu da oldu çorba tencerenin karıştırırken kivami mama gibi oldu ve bi anda ağlamaya başladım bebegim olsaydı şimdi ona böyle mama yapardım diye ama nasil ağlamak hüngür hüngür kendi kendime ağladım ağladım sustum sonra çorbaya devam ettim
Di mi bana da vermezler gibi geldi. Özelde accuk parayı gören raporu basar çünkü. Kontrolden çıkarBence bu raporu devlet hastanesi verebilir özellerde verilen rapor başka bence sanmıyorum özele böyle bi yetki vereceklerini
Aynen canım günlük 2-5,3ltireye yakın su içiçem hemen gitti 15-20tane %100 pamuklu iç çamaşırı aldım. İnşallah bir şey olmazHadi gözün aydın. Aynen ya benim de direkt aklıma gebelikte idrar enfeksiyonlarının çok sık olduğu geldi ama bilmediğim alan diye ahkam kesmek istemedim. Sen az az sık sık su iç. Bir şey olacağı varsa da engel olursun.
bana da oluyor o yemek yaparken çocuğum olsa içine şunu da koyardım bunu da yapardım diyeSonunda bu da oldu çorba tencerenin karıştırırken kivami mama gibi oldu ve bi anda ağlamaya başladım bebegim olsaydı şimdi ona böyle mama yapardım diye ama nasil ağlamak hüngür hüngür kendi kendime ağladım ağladım sustum sonra çorbaya devam ettim
hem de nasıl, sanırım özelde verilen mesela ovitrelle ya da aşılama için gonalf vs kullanılıyor ya onu raporlaştırıyolarDi mi bana da vermezler gibi geldi. Özelde accuk parayı gören raporu basar çünkü. Kontrolden çıkar
Olmaz olmaz korkma. 2,5-3 lt vücudun için uygun mu diye doktoruna da sor. Fazla gelmesin bu sefer de. Benim böbrek kistim var mesela 2 lt dedi doktor bana. Her zaman değil ama arada bir içme suyuna 1-2 damlacık elma sirkesi de koyabilirsin mide rahatsızlığın yoksaAynen canım günlük 2-5,3ltireye yakın su içiçem hemen gitti 15-20tane %100 pamuklu iç çamaşırı aldım. İnşallah bir şey olmaz
Allah razı olsun sevincin için kuzum doktorum 13 gün sonra kanda gebelik testi yap dedi ama ben 15 güne kadar beklerim ilk aşılamada 15.gün regli olmuştum çünküGünaydın canım ya sende İnsülin direnci var mı yoğun pkosu yaşıyorsun beslenmene falan dikkat ediyor musun? Hiç konuşmadık o konuda. Neyse aşağıda okudum neyse ki bu ay ilaçsız gelmiş bu da güzel bir şey. Belki de klomen düzene sokacak böyle böyle ?
Günaydın canım tedavin hayırlı olsun kan testi mi yapacaksın inşallah güzel haberler alırsın çok heyecanlıçatlatma iğnesi sonrası kaçıncı gün oluyor test günü?
Kendi kendine gelmesi çok iyi bir şey canım gözün aydın diyelim inşallah son reglin olur
Sakin ol şampiyon güzel şeyler olacak bir soluklan bakemm
Kuzum öyle dese de rahim filminde bir şey olsa da Allah korusun, senin kafandaki belirsizlik ortadan kalkacak bu da iyi bir şey değil mi? Neyse tedavi sürecine geçilecek ve bebeğine bir adım daha yaklaşacaksın. Ve daha fazla zaman kaybetmeyeceksn bir sıkıntı varsa onu bilmeden deniyordun. Ama inşallah güzel haberlerini alacağız.
Bence de
Bende de nerdeyse hepsi var. Ben valla denedim kaç ay ama olmayınca dayanamadım kuzu ya. Gebelikte azaltçam kesin zaten. Sen grubun irade uzmanısın tebrik ediyorum
Afsfsfs kızminseo uyanamamamaktan korkuyorum dedi korktuğun o mu olsun dedin senn daha neyden korkabilir ki insan kuzum bence içini ferah tut çünkü bence gerçekten solunuma müdahale etmeyecekler. Etse fe senin doktorun onlara gerekeni söyler ve ekstra hastalığı olanlarda çok daha fazla üstüne titrerler her şey yolunda gider merak etme.
Değilmiş dediler. Sebepsiz olması lazımmış zaar. Bir halt anlamadım zaten
Ve U Uzaygemisi35 şimdi doktor kontrolünden çıktım. Yumurta çatlamış sıkıntı yok, rahim kalınlığı da iyi dedi. Yaş faktörü var rezervlerin de az, sen gebeliği hızlandırmak istiyor musun dedi. Tabii ki dedim keyfimce bekleyecek yaşta olsam zaten hormon yüklemem kendime dedim. Planını inatla söylemedi ama hızlandırıcaz bu ay da olmazsa dedi. O arada raporu sordum. Başka tedavilerde kullanacağım ilaçlar için hakkımı doldurmuş mu oluyorum dedim. Hayır dedi o zaman kullanacağımız ilaçlar iğneler zaten çok pahalı. Onlar için devlet ayrı rapor istiyor dedi. Bu raporla onun alakası yok dedi. Bu konuşmadan anladığım kadarıyla da aşılama dicek galiba. Tüp demez inşallah yani bizim bunun için bütçemiz yok zatenBence bu raporu devlet hastanesi verebilir özellerde verilen rapor başka bence sanmıyorum özele böyle bi yetki vereceklerini
İnşaAllah canım amin İnşaAllah sende var mı birşeyler ben bayadır giremedimcanımm hayırlıı olsun inşallahh bebişin senledir. hıc stres yapma rahat ol öyle bekle
Olabilir. Ben kendimi komple raporlatabiliyor muyum acaba. U Uzaygemisi35 aklıma soktu da doğum fiyatlarına bir bakayım dedim, kapattım. O ne ya öylehem de nasıl, sanırım özelde verilen mesela ovitrelle ya da aşılama için gonalf vs kullanılıyor ya onu raporlaştırıyolar
yok kuzum beklemedeyim. gecen ay ilk defa klomen kullandm ama yumurtlamadım ovüde bile pik görmedım bu ay kendı haline bıraktım ilaç bana ters etkı yaptı muhtemel düzenimi bozduİnşaAllah canım amin İnşaAllah sende var mı birşeyler ben bayadır giremedim
Eşinin değerlerine baktırmadan aşılamaya yönlendirirlerse sakın kabul etme he mi? Bir de senin hsg vardı di mi? Bence de beklemesin ya sarsın filmi bir ileri. Sürprizin de bir şeyi var doktorcum aa. Devletin o pahalı ilaçlar için verdiği rapor sanırım biraz uzun zamanda çıkıyormuş. Onu sen erkenden şeyapVe U Uzaygemisi35 şimdi doktor kontrolünden çıktım. Yumurta çatlamış sıkıntı yok, rahim kalınlığı da iyi dedi. Yaş faktörü var rezervlerin de az, sen gebeliği hızlandırmak istiyor musun dedi. Tabii ki dedim keyfimce bekleyecek yaşta olsam zaten hormon yüklemem kendime dedim. Planını inatla söylemedi ama hızlandırıcaz bu ay da olmazsa dedi. O arada raporu sordum. Başka tedavilerde kullanacağım ilaçlar için hakkımı doldurmuş mu oluyorum dedim. Hayır dedi o zaman kullanacağımız ilaçlar iğneler zaten çok pahalı. Onlar için devlet ayrı rapor istiyor dedi. Bu raporla onun alakası yok dedi. Bu konuşmadan anladığım kadarıyla da aşılama dicek galiba. Tüp demez inşallah yani bizim bunun için bütçemiz yok zaten
Adam sır gibi konuşuyor decoder lazımEşinin değerlerine baktırmadan aşılamaya yönlendirirlerse sakın kabul etme he mi? Bir de senin hsg vardı di mi? Bence de beklemesin ya sarsın filmi bir ileri. Sürprizin de bir şeyi var doktorcum aa. Devletin o pahalı ilaçlar için verdiği rapor sanırım biraz uzun zamanda çıkıyormuş. Onu sen erkenden şeyap
bizim tahmin ettiğimiz gibiymiş rapor olayı, aşılama denersin bi tur fiyat verdi mi ?Ve U Uzaygemisi35 şimdi doktor kontrolünden çıktım. Yumurta çatlamış sıkıntı yok, rahim kalınlığı da iyi dedi. Yaş faktörü var rezervlerin de az, sen gebeliği hızlandırmak istiyor musun dedi. Tabii ki dedim keyfimce bekleyecek yaşta olsam zaten hormon yüklemem kendime dedim. Planını inatla söylemedi ama hızlandırıcaz bu ay da olmazsa dedi. O arada raporu sordum. Başka tedavilerde kullanacağım ilaçlar için hakkımı doldurmuş mu oluyorum dedim. Hayır dedi o zaman kullanacağımız ilaçlar iğneler zaten çok pahalı. Onlar için devlet ayrı rapor istiyor dedi. Bu raporla onun alakası yok dedi. Bu konuşmadan anladığım kadarıyla da aşılama dicek galiba. Tüp demez inşallah yani bizim bunun için bütçemiz yok zaten
çok pahalı cidden özel sağlık sigortan var mı ? sanırım doğumu karşılıyor bazıları baya uyguna geliyor bizim tanıdık acıbadem de bedavaya doğurdu 2 gece de kalmış çıkmak istememiş otel gibi oluncaOlabilir. Ben kendimi komple raporlatabiliyor muyum acaba. U Uzaygemisi35 aklıma soktu da doğum fiyatlarına bir bakayım dedim, kapattım. O ne ya öyle
Öyle bişey olacaksa ben zaten aklımdaki prof a giderim bütün testleri yaptırırız vs kendimi güvenli ellere teslim ederim. Bu adamla değil aşılamaya tuvalete bile gidilmez yeminleEşinin değerlerine baktırmadan aşılamaya yönlendirirlerse sakın kabul etme he mi? Bir de senin hsg vardı di mi? Bence de beklemesin ya sarsın filmi bir ileri. Sürprizin de bir şeyi var doktorcum aa. Devletin o pahalı ilaçlar için verdiği rapor sanırım biraz uzun zamanda çıkıyormuş. Onu sen erkenden şeyap