Saydırma sen de. Alayımızi birden paniğe soktunKız sus geri saymasaat belli oldu zaten öğlen çekilcem
Bazen ben de keşke beynimin içi saman dolu olsaydı diyorum çok isterdim hiç bişey düşünmemeyi, böyle salak salak yaşamayı
Hiç hissetmeyeceksin zaten canım ya oldu bitti olacak, inşallah tertemizde çıkar başka bir şey düşünmene gerek kalmazKız sus geri saymasaat belli oldu zaten öğlen çekilcem
Bazen ben de keşke beynimin içi saman dolu olsaydı diyorum çok isterdim hiç bişey düşünmemeyi, böyle salak salak yaşamayı
Sus sus hatırlatma. Her çiko yediğimde "Bu böyle kahvesiz yenir mi" diye içim gidiyorHepsine ayrı ayrı güldüm mesajların vallatamam ulen sana yok kahve çikolatayı kahvesiz yiyen de ne bileyim minseo bile çikolatalı pastayı kahveyle tüketti. neyse canım herkesin günaaa kendine.
Kendi çıkar bizi içeri tıktırır ha. Yapar mı yaparO nefsi müdafaadan kurtarır bence. Ayrıcaminseo kendini güzel savunur baksana bizr anlatırken bile "beni kovalıyodu ama ben onu düşündüm, ölmesin diye kendimi böyle savundum hakim bey" modunda anlatıyor
Kocam uyandırdı, kalkmazsan dedi yataktan düşücem dedi, beni dedi, buraya dedi, sıkıştırdın dedi. Sonra uyuyamadım. Bahanem oldu o ya. Beynimin uyuyan yerleri devredışı dün gece de zorla uyuttum kendimi. Yazı almıştım ben de önceki gün. En çok kısmını düne sıkıştırınca kafaları yaktım ya da tüp yüzünden bilmiyorum. Kafamın içi sorulaaaaarla doluKız ne işin vardı neden kalktın bu saatteben de aynı durumdayım. benim eşimle akademik işler var çok yoğun hem ona yardım edeceğim hem kendi işlerime bakacsğım. Yoksa beni akşama kadar kaldıramazdınız. Gece de onla uğraştık 3 kahveyi iui ki içmişim dddim ama bugün 2 demlik biter gerçekten herhalde
Yani sori sevindiğim şey bebek gelmemesi değil, ilaç kullanmana gerek kalmamasıKizlaaaaartam saglik ocağına gitmeye kalktım bilin bakalım hangi beklenen misafir geldi resmen dalga geçiyor benle yaaaa
Uğraştırmamış oldu seni ordan oraya ve boşuna ilaç falan. Yine de bir daha gelmemesi dileklerimizle diyelimKizlaaaaartam saglik ocağına gitmeye kalktım bilin bakalım hangi beklenen misafir geldi resmen dalga geçiyor benle yaaaa
canımm hayırlıı olsun inşallahh bebişin senledir. hıc stres yapma rahat ol öyle bekleGünaydın kızlar güzel günler dilerim hepinize
Ben dün ikinci aşılamamı oldum
13 gün sonra test yap dedi doktorum bekleyeceğim artık
minseo kuzum rahim filmi mi çekileceksin ben bayadır pek ilgilenemedim burayla
Çok kolay bir işlem sakın kasma kendini kuzum
canm enazından kendiliğinden oldun ilaçla felan uğraşmadınKizlaaaaartam saglik ocağına gitmeye kalktım bilin bakalım hangi beklenen misafir geldi resmen dalga geçiyor benle yaaaa
Aynen ben bile ben ben ben
O iş bende feminist arkadaşlarımı arkama alır hallederim ben bu savunmayı
Evet canım 12 gibi kan vercem 12, 30 gibi işleme gircemKaçta çekilcen canım ay çok heyecanlı biz buradan voltran oluştururuz senin için merak etme
Bacikom ben anesteziden işlemden korkmuyom ki benim canım katıdır, ben uyandığımda doktorun evet iloveme filminde şöyle bişey gördük demesinden korkuyomSaydırma sen de. Alayımızi birden paniğe soktunHani anestezi kolaydı ya. Yumurta toplama basit bir işlemdi. Avrupa'da anestezisiz yapıyorlardı. Noldu kardeş hsg zor muymuş?!?!?!
Olacak bitecek uyanacaksın işte hasta etme adamı! Adam falan pıçaklyor
Ben de öyle istiyorum ya ya da ne bileyim en azından düşünmeyi durduran bir düğme falan olsaydı. Arada bassaydım ona :/
Günaydın canım güzel haberlerini alırız inşallah, evet cumartesi günü çekilcemGünaydın kızlar güzel günler dilerim hepinize
Ben dün ikinci aşılamamı oldum
13 gün sonra test yap dedi doktorum bekleyeceğim artık
minseo kuzum rahim filmi mi çekileceksin ben bayadır pek ilgilenemedim burayla
Çok kolay bir işlem sakın kasma kendini kuzum
Hı hıminseo rahim filmi mi cekilcen ?? Yaa ben burada olan bir sürü şeyi kaçırmışım
20'sinde öğlen çekilecek. Tüm yürekler bir, o anı bekliyoruz. Biz bunu doğuma nasıl yollayacaz la böyle? İzmir'e otobüs kaldırmamız lazımminseo rahim filmi mi cekilcen ?? Yaa ben burada olan bir sürü şeyi kaçırmışım
demekki ışık vurmuşOrasi öyle tabi regl nin kendi kendine gelme olayının mutluluğu bilr farklı gerçi igne ve ilac aldım ama olsunsilik çizgi var diyen herkes bana bir paket ped alsın çabuk cezalisiniz
En azından uğraştırmdı gününde geldi bu da güzel bi gelişme bence canımKizlaaaaartam saglik ocağına gitmeye kalktım bilin bakalım hangi beklenen misafir geldi resmen dalga geçiyor benle yaaaa
İnşallah temiz sorunsuz çıkar canımHiç hissetmeyeceksin zaten canım ya oldu bitti olacak, inşallah tertemizde çıkar başka bir şey düşünmene gerek kalmaz
Otobüs falan tutun onu da ben mi düşüncem20'sinde öğlen çekilecek. Tüm yürekler bir, o anı bekliyoruz. Biz bunu doğuma nasıl yollayacaz la böyle? İzmir'e otobüs kaldırmamız lazım
Olmaz ya az daha sabredicem. Hem midem kötü, hem çarpıntı yapıyor, hem kansızlık var hem de bir şeyler ters giderse kendimi suçlarım sonra. Şimdilik duruversin az dahaAynen ben bile ben ben benben izin veriyorum filtre kahve, Türk kahvesi şekersiz olmak kaydıyla içebilirsin. Benim eski kahve bağımlısı günlerim olsaydı ne hamilelik ne kansızlık dinlerdim valla ben de @terelellidenhalliceyim kocası gibiydim günde 4 duble Türk kahvesi falan içiyodum
Biz de uyanamamaktan korkuyoruz herhalde. Normalde ben de sonuçlardan korkarım ama bunda sonucu önceden söyleyecekleri için anestezi korkum devreye giriyor.Bacikom ben anesteziden işlemden korkmuyom ki benim canım katıdır, ben uyandığımda doktorun evet iloveme filminde şöyle bişey gördük demesinden korkuyom
En azından ta oraya kadar sabah sabah yurumedim .. benimle genelde dalga geçerdi ama bu sefer vicdani tuttu herhalde gitmeden geldi . Yalnız sadece bi silmeye geldi sonra gelmedi ve ardından şiddetli kasik ağrım başladı ya cok fena sökülecek ya da sökülemicek bu agri hayra alamet değil hadi bakalımdemekki ışık vurmuşdeğilmi @terelellidenhalliceyim alırım ama 1 paket bidaki aya gerek kalmıcak çünkü
Hülya Avşar'ın selülitlerini çekmişti magazinciler yılllaaaaaar önce. O da çıkıp "Ters ışıktan öyle çıkmış. Bende selülit yok" diye açıklama yapmıştı.demekki ışık vurmuşdeğilmi @terelellidenhalliceyim alırım ama 1 paket bidaki aya gerek kalmıcak çünkü
Ben de öyle dedim ahahhsjOtobüs falan tutun onu da ben mi düşüncem