Ya bence radyoloji uzmanının yoğunluğuna göre değişiyor canım. Hastane çok yoğun ve tüm çekimlerin raporları birikiyor tabi. Ama zaten dediğin gibi ekrandaki durumu yorumluyor kadın doğum doktoru. Yine de asıl uzman radyolog olduğu için onun raporunu bekliyor. Benimki korunma önermedi özellikle korunmayın olasılık artıyor dedi. Bir de ben de çekimden önce muayene eder sandım ama etmedi. Enfeksiyon varsa falan yapmayabiliyorlarmış.. bir de antibiyotik verdi 3 gün kullansan yeter dedi. Ben ameliyathanede olmadığım için şey dedi, ben steril çalışıyorum ama ortam steril değil sonuçta. O nedenle kullan dedi. Bence rahim filmini geç çekilmediysen korunmaya gerek yok diye düşünüyorum. Çünkü daha yumurtlama bile olmadı nasıl zararı olacak ki? Bir gün sonraya radyasyon falan kalmaz bence.
Rüyalar da hep stresten bence. İlaçların da etkisi olabilir tabi
Ayy canım sen yaz ya merak ederiz. Kötü olursa da moralin moral motivasyon ekibi olarak çabalarız yani. Korkma ben de anestezisiz çekildim orası da rahat diyorlar.
Belki yapıyorlardır ya. Ya da kredi kartıyla çekip karta sonradan taksit yapılabilir? Çok pahalı her şey valla bir de sanki net fiyat yok da her an her şeyden ekstra maliyet çıkabilirmiş gibi geliyor bana ya.
Belki de tüp bebek kredisi vardır bankalara sorsak mı
ödeyemezsek çocuğu ipoteklerler