Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Hamileliğin başında bu lekelenmeleri yaşayanlar o kadar çoğunlukta ki canım buna canını sıkma şuan sadece gördüğün pozitife odaklanıp sevinmeye çalış biliyorum zor ama İnnşallah sağlıklıdır ve sıkı sıkı tutunur annesine betan düzenli artar inşallah.. dualarım seninle ve isteyen bekleyen herkesle

30 yasındayım amelıyat oncesı amh bakıldı 1.00 cıktı doktorum sınırda kotu deıl dedı. Amelıyat sırasında tuplerıme bakılmıs herhmgı bır sıkıntı yoktu dedı. Hsg cekılmedı subat ayında gıttım Vajınal ultrasonla bakıldı. Hatta regl bıtımı sonrasında gıtmıstım yumurtam catlamıs onu gordu mesela. Ben ovulasyon yapıodum yumurtlamam ve catlamada oluyor ondada sıkıntı yok dıger hormonlarımda duzgun..artık denemelere basla dedı. 6 ay kadar denemeyı dusunuyorum. Olmassa gıdıcem hsg cekılcek. Sonra eşime test yapılcak. En son ıhtımal tüp bebek dedi. Şuan hamıle kalmana engel bısı yok dedı. Dermoid kıst hamıle kalmaya engel deıl dıolsr ama boyutu buyuk olanlarda baya baya engelmıs.

Ve birde evet cok dusuk ıhtımal amelıyat sonrasındasa karın ıcı yapısıklıklar olabılıomus ama o kendını bellı edebılırmıs karın agrısı batma vs gbı suanlık yok ama bakalım bıraz deneyip sonra tekrar gıdecegım.

Insallah yoktur olumlu dusunelım olumlu olsun. Kaç aydır denıyorsun amh vs bakıldımı

Arkadaşlar meraba. Öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah. Sizlere bi sorum olacaktı. Ben de sizler gibi gebelik düşünüyorum. Sizce Korona aşısı olup mu gebe kalınmalı?Sanırım yakın zaman da gebelik düşünenlere aşı önermiyorlar. Çeşitli görüşler var bu yönde. Benim de kafam karıştı. Ya da aşı olduktan sonra belli bi süre beklemek gerekiyo. Açıkcası beklemek istemiyorum. Tabi her şey en başta nasip zaten. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

Benim de biri 6 cm'di. Diğerini hatırlayamıyorum çok zaman geçti üstünden. Alındıktan sonra bir sıkıntı yok ama yani yapışıklık vs olmadıysa. Bence 6 ayı da beklemeyin. Biz denemeye başlamadan önce ben gittim tahlillerim muayenem yapıldı, denemeye başladıktan 3 ay sonra gittik. Eşimde yok yok. İki aydır onun test, tetkik ve tedavileriyle uğraşıyoruz. Bir şey varsa erkenden tespit edilmesi iyi oluyor. Tüp bebek şeysi araştırıyorum şimdi de işte

Insallah yoktur olumlu dusunelım olumlu olsun. Kaç aydır denıyorsun amh vs bakıldımı
Yaşım 34 olmak üzere. Bende şu ana kadar bir sıkıntı tespit edilmedi. Bir ara prolaktin için ilaç kullandım ama aslında prolaktin de tek başına engel değil diyorlar. Bende ihtimalleri yükseltmek için kullandırıldı biraz. Eşimin morfoloji düşüklüğü nedeniyle bana doğal yoldan gebelik oluşsa da düşük ihtimali var dediler. Ben de yaştan dolayı bu riski daha fazla alamayacağım sanırım. Bir de zaten olan fırsatı da doğru düzgün değerlendiremedik beş aydır. O yüzden tüpe kaldık

kızlar bugün okudum hep sizi ama yazamadım Jane Jetgil sleepy05 iyikii doğdunuz kızlarcım mutlu yaşlar

ipek_annesi canım hiç içini bozma inşallah tamamına ersin bizi de haberdar et çok kıpraşma

U Uzaygemisi35 Nm88326 kızlar valla kaybolanlar gitti yok inşallah çıkar bi yerlerden . valla basım döndü aramaktan artık yok eğer biri aldıysa o karışıklıta hayrını görmesin inşallah

@terelellidenhalliceyim yildizsavascisi kızlar ben artık takmıyom valla onla hiç uğraşamıcam doktor iki gün söyledi kontrole kadar kendi de duuydu olursa birinde olur . cidden ilaç kullanmamış olsam hiç
uğraşamıcam. artık kendileri bilirler ben havlu attım

Ben ilaçla yumurta takibi yaptırmam sanırım ya çünkü adam o tarihte gelir marsa yeni görev için fırlatılan uzay aracını bahane eder yine girmez ilişkiye. Sonra gelsin sinir harbi

Evet doğru soyluyorsunuz. En azından bı 3 ay deneyıp sonrasında eşime test yaptırabılırz. Eşinizde hıc belırtı vs varmıydı hep genelde kadınlarda aranıyor ya sorun belirti vs. Erkeklerdede belirti verıyor mu acaba

Ağır isteksizlik vardı. Benim takıldığım tek şey buydu ama zaten başka şeyler de çıktı. Sperm sayısı az, morfoloji düşük, hormonlar düşük...

Ben ilaçla yumurta takibi yaptırmam sanırım ya çünkü adam o tarihte gelir marsa yeni görev için fırlatılan uzay aracını bahane eder yine girmez ilişkiye. Sonra gelsin sinir harbi
ahahah ya o kadar benziyolar ki bak sana anlatamam.
benim içimdeki isteği de aldı götürdü tabi zamanla bu durum. ona göre ben bu çocuk mevzusunu aramıza duvar gibi örmüşüm ve o yüzden yapıyomuşum.
ben ona çok dedim gel su tedavi sürecine girmeden doktorlar 6 ay diyo ama en az 3 ay bi düzenli ilşki deneylim ben de bayılmıyorum doğal yolla bütün kartlarımızı oynayalım diyorum ama yok.
bence de üşengeçlik sebepli ya ama saatlerce ps oynar, rakı masası olsun hiç üşenmez bi saat yok gider.
bizim doktor sormadı bile düzenli ilişki var mı diye adam bi şekilde olmadğından emin

Ben de aynı durumdayım. Saatlerce bilgisayar oyunu oynuyor o zaman gözü kaşınmıyor, kolu acımıyor da ilişkiye girmemiz gerekeceği zaman bunlar bahane oluveriyor. Gözü kan çanağına dönüyor yine de oynamaya devam ediyor. Kaç kez dedim kolunun acıması ilişkiye girmene nasıl engel olabilir ya hastanelik falan olman lazım, kırık olsun anlarım. Kolum acıyor ne ya? Bir de benden anlayış bekliyor. "Senin haberin var mı nasıl acıdığından?" diye. Acı da Voltaren 75 mg'la geçen bir acı. Adamın dramını düşünebiliyor musun? Ben bununla baş edemem zaten. İlaç kullansam da yan etkisini çektiğimle kalırım. Yatakta oturur beklerim öyle acaba keyfi gelir mi diye. Bir de bana ciddi ciddi şeyi savunuyor. Madem düzenli ilişkiye girmemiz gerekiyormuş, artık önemini anlamışız, iki günde bir girermişiz. Buna inanmamı bekliyor ve kendisi inananrak söylüyor. Hayal dünyasında yaşıyor. Ya ben senin beni reddetmene rağmen ayı tam değerlendirebişmiş olmak için neleri alttan alıp ayağına geldim hadi deneyelim diye. Sen "yatakta bu konuyu açmayacaktın" diye triplenip gittin günlerce yanıma yanaşmadın, bu saatten sonra ne değişecek dedim. Azıcık öfkelensin bitti, gözü hiçbir şeyi görmez. Bu ay da olmayıversin diyecek yine ben malımı biliyorum ama ben böyle deyince "Ne kadar da negatif bir insanmışım" oluyorum. Deli ya. Düz deli yani. Ben bunu duvara anlatsam anlar, o anlamıyor. İki günde bir ilişkşye girecekmiş Cyberpunk'taki android kadınlarla girecek herhalde karıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…