Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
teşekkür ederım canmm

Reactions: niw
Ctsileri çalışıyo musunuz
malesef canım . satışta iki kişiyiz normalde ıkımızde gelıyoruzda ıkna ettık dönüşümlü olcaz. bu hafta dger personel c mrtesi pazar tatil haftaya ben. haftaya direksiyon sınavım var zten ya aradılar haftaya gır dedıler . bugun 4 e kdar burdayım S:

Kızlar günaydın selam herkese
Eşimi doktora gitmeye ikna edebildim 3 aydır deniyoruz @terelellidenhalliceyim canım yazmışsın ya eşim isteksiz diye benimki de çoğu zaman yorgun oluyor haftada 2 defa iliski için zorluyoruz bende acaba benim eşimde de bir sorun mu var acaba diye düşünüyorum. Çocuğun var mıydı acaba eşin hep mi böyle kafamda deli sorular korkuyorum açıkçası

Kizlar bu arada dün regl günümdu henüz olmadım sanırım bu ay biraz gecikmeli olcam anlamadım

Günaydın minnoşlar, bugün cumartesi ve ben 7 buçukta uyandım
Günaydın canım ayy en sinir olduğum şeydir haftaiçi zorla kalkarken hep haftasonu uyucam diye hayal ederim. Haftasonu kendiliğinden erkenden kalkınca kendi kendime sinir olurdum
günaydın kızlar, işe geldim :S bu cumartesı yasağı neden kalktı ya
Günaydın canım kolay gelsin. Birkaç haftaya geri gelir merak etme
Kizlar bu arada dün regl günümdu henüz olmadım sanırım bu ay biraz gecikmeli olcam anlamadım
AA hadi inşallah gebeliktir hiç test yaptınız mı? Neden gecikmeli olacağınızı düşündünüz belki de olmazsınız?
İnanmıycan ama bende erken uyandım
Ayyy kız senin sürekli uyukluyor falan olman gerekmiyor mu

Bu ay diş çektirdim ondan sanmıyorum .ama zaten demin başladı reglim hayırlısı bakalım diğer ayları takip edicem nasip yeni bat 2 Nisan kizlar insallh sizden güzel haberler alırız.

bencede gelir

Günaydın kizlar bat dündü ama gelen yok. Dün belim kasiklarim ağrıdı sarı akıntım oldu iltihap olabilir mi.

Başlarda bu kadar değildi. Sonradan ben ısrar ettikçe daha da uzaklaştı. Çocuğumuz yok. 1,5 evliyiz. Başlarda uzun süre ben çok zorlandım ama ona rağmen ısrar ettim düzelebilmesi için. Doktor da öyle diyordu ama eşim öyle olunca istemedi falan derken sonra çocuk için ben sık ilişki için ısrar gittikçe kötüleşti. Hepten kaçar oldu. Sorunu asla kabul etmiyordu. Sonra üç ay denedikten sonra doktora gittik. Hormon, morfoloji ve sayı düşüklüğü çıktı. Yaşın kaç bilmiyorum mutlaka gidin doktora

Ama şunu yapmasaymışım keşke,,, onu düşünüp kendi canımı sıkmasaymışım kendi hamileliğime baksaymışım... güzel fotolar çekilseymişim.. sana da tavsiye ederim.
Yaaaaaa. İnstagirller neden çıtı pıtı hamilelik kuşlarıı. Yok kıskanmam yaaaa bişi görürsem kıskanırım. İnşallah salmam kendimi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…