Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Önce eşimi aradım ddm etkileniyorum, deneme tahtası gibi oldum.. bir tedavi daha kaldırabilir miyim bilemiyorum. Vaz mı geçtin dedi, hani bebek istiyoruz, duygusala bağladım, rahim filmi çektirecem bakalım içimiz rahat olsun tamam dedi ara doktoru...Az önce de doktorla konuştum rahim filmi tüplerin kontrolü yaptırmak istiyorum, tamam yapalım ama bence tedaviyi bırakmayın dedi, ikisi bir arada yapabiliyorlarmış.. Eşime döndüm ikisi oluyormus ddm nasıl sevindi bilseniz anlatamam... Meğer ne de büyükmüş içindeki bebek sevgisi... :KK68: Peki ddm bende kıramadım. Yalan yok ben de istiyorum da onun isteği benden fazlaymış, her ne kadar göstermese de... :))))
Süper canım o zaman rahim filmini de aradan çıkar önüne daha rahat bakarsın bakalım bizim de bi o kaldı bu ay herkes rahim filmlendi 🤭

Eskiler birşey bağlar genelde eşarba falan bulunmasını niyet ederek düğüm atarlar. hatta buna şeytanın çükünü bağlamak derler. saçma ama çoğu zaman işe yaradığı oluyor. batıl inanç gibi biraz; ben denedim birkaç defa işe yaramıştı....geçmiş olsun buarada bulursun umarım..
Kimin çükü bilmiyorum ama ben de Ethem dedeyi yaparım hep havluya düğüm atıp
Ethem dede Ethem dede
Gömleği keten dede
Kayıbımı bul getir
Sana 3 kulufallah 1 elham okuyam dede diyerek kayıp aranmaya başlanır bulununca da düğüm çözülüp dua edilir 😂 dedem sağolsun bana kayıp eşya buldurmuşluğu çok😂

@terelellidenhalliceyim Nm88326 Nm88326 kızlar ayıp olmazsa eşleriniz kaç yaşında. Ben de sürekli isteğinden bıktım..Ben aşırı isteksizm yaaa. Valla bıraksa asla aramam.çok özür dileyerek soruyorum napaym istekli olmak için.
Estafurullah cnm, burası bir bilgi platformu eşim 42 ye girecek bu ay.. ben 35im. İstekli olmak adına dişil enerjini açığa çıkartman lazım. Bununla ilgili meditasyonlar var youtube da sanırım 21 gün sürüyor uygulama fln...

Hiç onları yaptır diyen olmadı ki ay bilemedim daha fazla kurcalayasım yok. Gittiği yere kadar böyle gitsin. Anestezili değil. Öyle yapmıyormuş sanırım burası. C kollu mu ne mi Sonomed'de çekilecek. Amin inşallah ya
Amaan boşver bizim bakıldı da noldu düşşe de aynı çıksa da aynı burda Tsh 30 değerlerde hamile kalan gördü gözlerimiz ben artık takılmıyom bunlara yok ins direnciymiş yok Tsh mış yok alkol sigaraymış kalan kalıyor aga :KK14:

minseo minseo U Uzaygemisi35 yildizsavascisi yildizsavascisi ipek_annesi ipek_annesi Yeni gelişme var. Bugün asistan arkadaşa yine yazdım. Devlette gittiğim hocası benim sonuçlara bakacaktı diye. Bu arada da tüp bebek konusunu açtım ne yaparız nasıl yaparız ben bu işlerden anlamıyorum diye veeee bingo. Sonuçlarımla ilgili hala hiçbir dönüş yok ve bu adam özelde tüp bebek şaapıyormuş. Gelirse yardımcı olurum demiş. Ne bu şimdi 😒

minseo minseo U Uzaygemisi35 yildizsavascisi yildizsavascisi ipek_annesi ipek_annesi Yeni gelişme var. Bugün asistan arkadaşa yine yazdım. Devlette gittiğim hocası benim sonuçlara bakacaktı diye. Bu arada da tüp bebek konusunu açtım ne yaparız nasıl yaparız ben bu işlerden anlamıyorum diye veeee bingo. Sonuçlarımla ilgili hala hiçbir dönüş yok ve bu adam özelde tüp bebek şaapıyormuş. Gelirse yardımcı olurum demiş. Ne bu şimdi 😒
Benim sana önerim bir tüp bebek merkezi değil de üniversite hastanesi ya da eğitm araştırma hastanesinde bir prof a yaptırmak işlemi. Oteller de hem her şey para hem de daha deneyimsizler iste devletin tek güzel yanı bu işlemin başlayınca herseyi yapıyorlar

İşte erkekler hemen moda girdiği için sen zaten bi şey anlamadan ilişki bittiği için sana bişey ifade etmemesi normal @terelellidenhalliceyim dediği gibi seksi iç çamaşırları alabilirsin, erotik filmler izleyebilirsin 🤔 normalde hamilelikte cinsel istek daha da artar diye biliyorum ama sen ona rağmen isteksizsin bi şeyler yapmak lazım galiba eşini de gerekirse bu konuda sen yönlendir ilişki sırasında işte göğsünden dokunulmasını seviyorsan elini al göğsüne koy falan yani bişiler yap 😂
Cnm çoğu zaman onlar da işe yaramıyor malesef.. eril enerjisi yüksek erkek üstünde ne varsa yoksa sorun da etmez... kadın da aynı... dişil enerjisi yüksekse erkeğin bakısında bile bir davetkarlık görebilir yani... bunlara çalışmak lazım bence..

Tüp doktoru arıyoruz sanki sağolsun çok yardımcı olmuş 🤔

Cnm çoğu zaman onlar da işe yaramıyor malesef.. eril enerjisi yüksek erkek üstünde ne varsa yoksa sorun da etmez... kadın da aynı... dişil enerjisi yüksekse erkeğin bakısında bile bir davetkarlık görebilir yani... bunlara çalışmak lazım bence..
O zaman enerjileri yükseltmek lazım :KK31:

Ben aşırı isteksizm yok dediğim zamanlarda yapıyordu hissediyordm ama görmüyordm geçen şahit oldum. Kavgalıyz zaten. Bi yandan beni suçluyor ben istiyorum yok diyorsun hep falan. Haklı belki bilmiyorum ama kızgınm.2 günde bir bazen hergün istiyor. Evlendiğimz ilk zamanlar hergün hergün. Yoruldum bende
Canım hamilelikte okadar normal ki isteksizlik.. onunda biraz anlayışlı olması lazım... hamilelikte östrajen hormonları azalıp progestron hormonları artıyor diye biliyorum yanlışım varsa bile düzeltsin.. yani erkeklik hormonları salgısı artıyor.. vücudumuzun dengesi bozuluyor... yemen içmen herşeyin değişiyor.. kesinlikle bozulma o naparsa yapsın sen bebeğinle mutluluğunun tadını çıkart...

teşekkür ederim canımm :dua: aminnn hepbırlıkte ınsallahhh :KK76:
Duygucum nice mutlu yılların olsun. sleepy05 sleepy05 Sanırım senin de doğum günün cnm, mutlu yılların olsun :))))
Süper canım o zaman rahim filmini de aradan çıkar önüne daha rahat bakarsın bakalım bizim de bi o kaldı bu ay herkes rahim filmlendi 🤭
Aynen öyle cnm ya.. Kaç kişi bu ay film çektiriyor, benim bildiğim sen, terelelli ve ben.. başka kim?
Kimin çükü bilmiyorum ama ben de Ethem dedeyi yaparım hep havluya düğüm atıp
Ethem dede Ethem dede
Gömleği keten dede
Kayıbımı bul getir
Sana 3 kulufallah 1 elham okuyam dede diyerek kayıp aranmaya başlanır bulununca da düğüm çözülüp dua edilir 😂 dedem sağolsun bana kayıp eşya buldurmuşluğu çok😂
AHahha, saçma ama çoğu zaman işle yarıyor :))) bana da komşu kızı öğretmişti..
Amaan boşver bizim bakıldı da noldu düşşe de aynı çıksa da aynı burda Tsh 30 değerlerde hamile kalan gördü gözlerimiz ben artık takılmıyom bunlara yok ins direnciymiş yok Tsh mış yok alkol sigaraymış kalan kalıyor aga :KK14:
Bnm de tsh 4.4 tü.. en yüksek 4 müş.. TSh bana yetermiş ama gebe olursam bebeğe yetmezmiş dedi doktor. ondan her sabah ac karna 50mikrogramlik kullanıyorum..

Benim sana önerim bir tüp bebek merkezi değil de üniversite hastanesi ya da eğitm araştırma hastanesinde bir prof a yaptırmak işlemi. Oteller de hem her şey para hem de daha deneyimsizler iste devletin tek güzel yanı bu işlemin başlayınca herseyi yapıyorlar
Devlette kriterleri karşılamıyorum. Parayla yaptırmam lazım ama sanırım yine sürwç çok uzuyor orada. Kuzenime iki ay sonraya randevu vermişler bu gittiğim eğitim araştırma hastanesinde ki burası kadın doğum hastanesi tamamen. Bir de çok iyi şeyler duymadım devletle ilgili. Spermler bekletiliyormuş falan. Daha sallamalı oluyor gibi sanki
Tüp doktoru arıyoruz sanki sağolsun çok yardımcı olmuş 🤔
Kızcağız elinden geleni yaptı sağ olsun da adam beni tüp bebek parası olarak mı gördü acaba diye bir kurt düştü içime

Bnm de tsh 4.4 tü.. en yüksek 4 müş.. TSh bana yetermiş ama gebe olursam bebeğe yetmezmiş dedi doktor. ondan her sabah ac karna 50mikrogramlik kullanıyorum..
Hamile kalsak o zaman hala yüksekse ilaç verseler çok mu geç olur acaba. Zaten 3'e düşmüş ya belki de kendi düşecek amaaan gitmeyeceğim yok ya kalsın

Hamile kalsak o zaman hala yüksekse ilaç verseler çok mu geç olur acaba. Zaten 3'e düşmüş ya belki de kendi düşecek amaaan gitmeyeceğim yok ya kalsın
Kendi düşmüyor malesef cnm, bazı kişiler hayatboyu bu hormon takviyesini alıyor. Durum şu TSH yüksekse : senin tiroitin az çalısıyordur yani hipotiroit. Bu vücudundaki herşeyin yavaş çalışmasını hatta kilo alımını da arttırıyormuş, zor kilo veriyorsun. Çabuk yoruluyorsun, mutsuzluk hissiyatı artıyor, el ayaklar soğuk oluyor vs.... sana bu hormon takviyesi yapılıyor ki TSH daha az çalışsın, dengeye gelsin..

Günaydın kizlar ben de esimin beni aldattığını gördüm rüyamda deli gibi uyandım aramız kotu diye galiba bilinç altım oyun oynuyor benle :olamaz:
Ayy sen de bendensin bugün, sabah kocamın ümüğünü sıkasım geldi 😁 o da rüyamda eski eşini getiriyor eve gayet samimi ve yüzsüz.. Benimki net bilinçaltı çünkü dün dellendim o beyinsiz kadına 😠 çocuğa demiş ki ben yakışıklı biriyle evlenicem güzel bi kızım olacak demiş. O da ben varım zaten deyince, sen çirkinsin güzel bi kızım bi de oğlum olacak demiş. Allahın cezası.. Böyle kadınlara da Allah gani gani veriyor çocuk işte. Artık göndermicem kızımı o vicdansız köpeğe 😠

Duygucum nice mutlu yılların olsun. sleepy05 sleepy05 Sanırım senin de doğum günün cnm, mutlu yılların olsun :))))

Aynen öyle cnm ya.. Kaç kişi bu ay film çektiriyor, benim bildiğim sen, terelelli ve ben.. başka kim?
Çok teşekkür ederim canım 🌸
Rahim filmini bu ay çektirenler listesinde bende varım 🤗

Kızlar sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm şok olmam daha gecmeden lekelenme yaşadım 😔😔sevinemeden daha ;acil doktora gittik betam yapildi ,hemen alttan muayene oldum ama henuz daha bat günüm oldugu icin herşey için çok çok erken dedi.kurtarmak için birsey yapmayacağını soyledi,dogal sirkülasyonuna bırakıcaz dedi.hayırlısı olsun dedi,kan kırmızıya dönerse de yapacak birşey yok,günlük hayatına devam et dedi.Betayı iki gün sonra tekrarla dedi.

Ben lekelenmem olunca saşkınlıktan üzüntüden fenalaştım 😪 aglamalar salya sümükler😪

Ne diyebilirim ki, dualarınıza talibim 🤲Benimde dualarımdasınız 🤲
Allah hepimize sağlıklı bebekler,sağlıklı gebelikler nasip etsin 🙏🙏
İyi yada kötü bir gidişad olursa size yine yazarım
Herseyin hayrlısı olsun 🙏

X