- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
İnş yakalayamayacam diye korkuyom kuzuyavaş yavaş
geliyor canım muhtemelen iki güne pik olue bilemedin üç:)
Canim cok tesekkur ederim, bakacagim mutlaka, cok sagolasincanım bu arada instada bir gebenin günlüğünde hikayelerde öne çıkanlarda test örnekleri var oraya bak ben orayı referans alıyorumhep o sayfaya baka baka kendimce öğrendim
10 gun gecti cnmaleyküm selam canım olabilir tabi neden olmasın gğnler de değerlenmiş ana tavsiyem çok takılma belirtilere, yumurtlamadan kaç gğn geçti
Aynen cok benziyolar cnm ama genelde adete yakin sari akinti olurdu simdi beyaz olmusAdet belirtisi değilse gebelik belirtisi bunlar evet ama ikisini ayırt etmek malesef imkansız
İnşallah vardır canımAynen cok benziyolar cnm ama genelde adete yakin sari akinti olurdu simdi beyaz olmus
Yılda 2-3 kez 1 haftaya kadar gecikmeler olabiliyor en basit örnekle mevsimsel bile olabilir başka bulguların yoksa bu normal .. 3 gün geçmişse ve test negatifse umudunu kırmak istemem ama bir dahaki aya inşallah istediğin gibi olurBenim gibi gecikip çıkmayıp sonradan öğrenen var mi ?
Insallah cnm sagolİnşallah vardır canım
Olbilir canım aslına bakarsan tek ilişki bile yeterCanim pik oncesi piki ve ertesi gunu degerlendirdik, en sondaki test bgne ait siliklesti ama daha da devam mi bilemedim benim bunye cok alisik degil :)
Sorun çıkmadıysa doğru zamana mı denk gelmiyor acaba?merhaba hoşbulduk evet bende eşimde yaptıktırdık. Sadece hsg yaptırmadım. Onuda yılbaşına kadar bebek olmazsa Yaptırmayı düşünüyorum
Adet öncesinde de bu tip belirtiler olabiliyor. Hayırlısı olsun.kizlar selamunaleykum bat a 1 hafta var beyaz akintim var hafif bel kasik agrim var birde hafif mide bulantisi koku hassasiyti falan var gebelik olabilir mi yumurtlama gunlerini degerlendirmistikk?
Biliyorm cnm her adetimde sancm olur ztn bir umut sadece birde sari akintm olurdu adetten onceAdet öncesinde de bu tip belirtiler olabiliyor. Hayırlısı olsun.
Mevsim dönümünde olduğumuz için çok kişide döngü sapmaları oluyormuş. Bir de kendimizi çok dinlediğimizde psikolojik olarak da belirti yükleniyormuşuz. En iyisi olabildiğince sakin kalıp günü beklemek. Gönlüne göre olsun inşallah.Biliyorm cnm her adetimde sancm olur ztn bir umut sadece birde sari akintm olurdu adetten once
Esim yorulmuyor ama bana zor geliyor canim arka arkaya :) hayirlisi diyeyim artk bu ay icin :) hepimiz guzel haberler aliriz insallahOlbilir canım aslına bakarsan tek ilişki bile yeterbence değerlendirilmesi gereken günleri değerlendirmiştir istersen bugünü de değerlendirin ama bence yeterli bile yorulduysanız
Esim yorulmuyor ama bana zor geliyor canim arka arkaya :) hayirlisi diyeyim artk bu ay icin :) hepimiz guzel haberler aliriz insallah
Tesekkur ederimMevsim dönümünde olduğumuz için çok kişide döngü sapmaları oluyormuş. Bir de kendimizi çok dinlediğimizde psikolojik olarak da belirti yükleniyormuşuz. En iyisi olabildiğince sakin kalıp günü beklemek. Gönlüne göre olsun inşallah.
Canım yumurtlama masajını dene (regl masajı ile aynı) ben pik i macun ile yakaladım ama muhtemelen elinde yokturKızlar 5 gün günde 1 defa letu kullandım bitti 2 gün sonra yani bugün kontrole gittim yumurtam büyümemiş bitane 12 mm varmış..doktor cuma tekrar kontrole çağırdı büyüyebilir dedi.. biraz moralim bozuldu ama bunda da bi hayır vardır elbet..Cuma’ya kadar ne yaparsam yumurtam büyür sizce