- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Harika olmuş yumurtlama değerlendirdiyseniz tutmuştur inşallahBu da bnm bu ayki lh hikayem ☺ dualariniza beni de katin canlarim
Evet canım okumuştum geç gördüm neden böyle oluyor ya. Bu ara hava değişimleri oldu etkilemiş olabilir mi? Ben ince bi şalı sıkıca bağlıyorum başımın etrafına enseden alına doğru, sıkı sıkı bağlayınca çok hafifletiyor bir süre sonra. Ben de yoksa kafamı kaldıramıyorum ve devamlı ilaç içmek de istemiyorum. Bu dediğim gerginlik tipi baş ağrılarına özellikle çok iyi geliyormuş. Benim boyun fıtığım ve sinüzit var ikisi birleşince hiç taşıyamıyorum kafamı malesef. Bunu bir dene bakalımKızlar ctsi gecesi beynim akacak gibi başım ağrıdı şimdi yine ağrı bayılcam yakahve içcem inşallah iyi gelir tansiyonum düştü ağrıdan resmen
hadi bakalımm canım çatlama görmedin deme daha :)Bu da bnm bu ayki lh hikayem ☺ dualariniza beni de katin canlarim
Kuzu onu eve gidince yapayım regle 1 hafta kaldı hormonal mi diyorum normalde başım hiç ağrımaz bi yandan migren mi başladı diye düşünüyorum cumartesi akşamı sarhoş gibiydim kafam uyuştu ağrıdan parol içtim resmen bayılmışım, yanımda da ilaç yok hiç kahve içiyorum şimdi espresso inşallah iyi gelirHarika olmuş yumurtlama değerlendirdiyseniz tutmuştur inşallah
Evet canım okumuştum geç gördüm neden böyle oluyor ya. Bu ara hava değişimleri oldu etkilemiş olabilir mi? Ben ince bi şalı sıkıca bağlıyorum başımın etrafına enseden alına doğru, sıkı sıkı bağlayınca çok hafifletiyor bir süre sonra. Ben de yoksa kafamı kaldıramıyorum ve devamlı ilaç içmek de istemiyorum. Bu dediğim gerginlik tipi baş ağrılarına özellikle çok iyi geliyormuş. Benim boyun fıtığım ve sinüzit var ikisi birleşince hiç taşıyamıyorum kafamı malesef. Bunu bir dene bakalım
50 tl kuzumKızlar özelde beta hcg testini kaç tl ye yaptırıyorsunuz? Benim gittiğim hastane 75 tl idi 6 ay önce şimdi 100 olmuştur bana çok pahalı geldi merak ettim
Buz torbası ya da soğuk bişeyler koysan faydası olabilir kuzu. Çok geçmiş olsunKızlar ctsi gecesi beynim akacak gibi başım ağrıdı şimdi yine ağrı bayılcam yakahve içcem inşallah iyi gelir tansiyonum düştü ağrıdan resmen
İnşallah canım bir dene bakalım kahve de hafifletiyor bazen ama fazlası da ağrıtır dikkat et canımKuzu onu eve gidince yapayım regle 1 hafta kaldı hormonal mi diyorum normalde başım hiç ağrımaz bi yandan migren mi başladı diye düşünüyorum cumartesi akşamı sarhoş gibiydim kafam uyuştu ağrıdan parol içtim resmen bayılmışım, yanımda da ilaç yok hiç kahve içiyorum şimdi espresso inşallah iyi gelir
Hoşgeldin. Dr kontrollerinizi yaptırdınız mı?Merhaba bende aranıza katılabilir miyim? Bat 1 ekim bu ay olmadığını düşünüyorum güzel değerlendiremedik. 14 aydır deniyoruz olmuyor..
Allah razı olsun senden. Rahatladım nihayet kesildiilaç kullanıyom dersen eğer metpamid canım direk kesiyo
Harika olmuş yumurtlama değerlendirdiyseniz tutmuştur inşallah
Evet canım okumuştum geç gördüm neden böyle oluyor ya. Bu ara hava değişimleri oldu etkilemiş olabilir mi? Ben ince bi şalı sıkıca bağlıyorum başımın etrafına enseden alına doğru, sıkı sıkı bağlayınca çok hafifletiyor bir süre sonra. Ben de yoksa kafamı kaldıramıyorum ve devamlı ilaç içmek de istemiyorum. Bu dediğim gerginlik tipi baş ağrılarına özellikle çok iyi geliyormuş. Benim boyun fıtığım ve sinüzit var ikisi birleşince hiç taşıyamıyorum kafamı malesef. Bunu bir dene bakalım
Hoşgeldin. Dr kontrollerinizi yaptırdınız mı?
canim anlamiyorum ki ben pek bu 2.ay test kullanali, en sondaki test bgne ait, tamamen silinince mi catlama oluyorhadi bakalımm canım çatlama görmedin deme daha :)
senden de razı olsun canım beni araba tutar hep torpido gözünde bulundururırum kendim kullanmadımdı tutuyo ona da iyi gelir çok,Allah razı olsun senden. Rahatladım nihayet kesildi
evet canım aslında az silikleştiiği zmaan da çatlama kabul ediliyorcanim anlamiyorum ki ben pek bu 2.ay test kullanali, en sondaki test bgne ait, tamamen silinince mi catlama oluyor
canım bu arada instada bir gebenin günlüğünde hikayelerde öne çıkanlarda test örnekleri var oraya bak ben orayı referans alıyorumcanim anlamiyorum ki ben pek bu 2.ay test kullanali, en sondaki test bgne ait, tamamen silinince mi catlama oluyor
Moralini hiç bozma benim doktorum testlerden ziyade muayene daha önemli demiştiBişey söylemedi sadece fsh yüksek hızlı davranalım dedi, ultrasında yunurtalarda çok iyi dedi, bide ben adet imin 2. Günü değil 5 günü yaptırmıştı fsh belki ondan da yüksek çıkmış olabilir, o beni biraz üzüyor i, onun haricinde herşey normal dedi,
Adet belirtisi değilse gebelik belirtisi bunlar evet ama ikisini ayırt etmek malesef imkansızkizlar selamunaleykum bat a 1 hafta var beyaz akintim var hafif bel kasik agrim var birde hafif mide bulantisi koku hassasiyti falan var gebelik olabilir mi yumurtlama gunlerini degerlendirmistikk?
aleyküm selam canım olabilir tabi neden olmasın gğnler de değerlenmiş ana tavsiyem çok takılma belirtilere, yumurtlamadan kaç gğn geçtikizlar selamunaleykum bat a 1 hafta var beyaz akintim var hafif bel kasik agrim var birde hafif mide bulantisi koku hassasiyti falan var gebelik olabilir mi yumurtlama gunlerini degerlendirmistikk?