Ah ya belirtilerimiz birebir aynı insallah bende olumlu sonuc alırımBenim sağ bacağım adet öncesi yine ağrıdı hasta regl olcam sandım. Ve hala ara ara giriyor doktor normal olduğunu söyledi ek olarak göğüslerim sızlıyor ve kasıkta batmalarım var belirti olarak canım
Benimde aklıma geldi süper fikirdayanırsınn yaahatta regl oldum dersin doğum gününde sürpriiiiiiz
bakalım kaç çıkacak supriseeeeBende şimdi hastaneye geldim , progesteron testi vermeye
Ohh valla harika dikkat ettik de ne oldu sal gitsin ye iç takıl kafana görepeki efenimmm
ben de ters psikoloji uyguluyorum bu ay hiç bişi dikkat etmiyorum yediğim içtiğim pöfff olcaksa olur yeter
cuma ve pazar bi maydonoz buharına çömcem bakalım hayırlısı
Ayy evet rahat rahat gidebiliyorken şimdi her şeyi hallet senaynen hep kolay ızın aldım ahaha. ama bu ara sezon kapalı işlerımız durgunda ondan marttan sonra zor ızın alırdım
yaza dogru gıdelımde denıze gırerız
İzmir bir deliye daha kavuşacakizmirin delisi kucağını açmış seni bekliyor
Ayy hadi bakalım rast gelsin canım. Sen bu ay herhangi bir şey kullanmış mıydın? Normal döngüde mi kontrol edeveksin yumurtlama olmuş mu diye?Bende şimdi hastaneye geldim , progesteron testi vermeye
İnşallah kuzum inşalllaahhAh ya belirtilerimiz birebir aynı insallah bende olumlu sonuc alırım
evet maydanoz son çaremOhh valla harika dikkat ettik de ne oldu sal gitsin ye iç takıl kafana görebir maydanoz kalmıştı canım yap onu dan hemoroid için wcye konulan oturma banyoları var onlardan al istersen rahat olur
o zaman ünlü düşünür serdar ortaçtan iki deli gelsin plsİzmir bir deliye daha kavuşacak
kist olsa bence koyuluk devam ederdi hiç silinmezdi, kist olanlarda öyle oluyor genelde canımKizlar ağlamak istiyorum moralim bozuksali günü dr 11 ve 9 mm yumurta gormusti malum pek büyümemiş cuma gel demisti o gün ovilasyon koyu çıkmıştı bugün tekrar yaptım ovulasyon sipsilik çıktı bu kiste döndü ya da büyümeden söndü demek olmuyor mu
O zaman söndü gitti bilmiyorum dr cok ufak kalmış demisti en azından bi 15 mm olmalıydı dedi demekki söndü buyumedikist olsa bence koyuluk devam ederdi hiç silinmezdi, kist olanlarda öyle oluyor genelde canım
Görürsün canım bende tam 5 haftalıkken gördüm betam 3000 lerdeydiYaa sağol kuzum Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sağol balım. Pazartesi günü keseyi bi görebilirsem içim rahatlıycak
canım iğne etkisi olabilir demek ki sende hala geçmedi, yarın bi gebelik daha yap eğer koyulaşırsa bence umut var demektir silikleşirse iğne etkisiKızlar sonucum 10 çıktı iğne etkisi mi acaba
belli olmaz o sen teste endeksleme kendini, ayrıca ilişkiye girmene gerek yok ne demek ya saçmalamışO zaman söndü gitti bilmiyorum dr cok ufak kalmış demisti en azından bi 15 mm olmalıydı dedi demekki söndü buyumedidr yarin daha büyümüş olir diye çağırdı ama ortada yumurta bile olmayacak bence ilişkiye de girmene gerek yok yumurta cok ufak demisti
haydiiii böyle acıklama mı olurrrr kııızzzzz merak ettimmmmyani senin beklentine göre değişir güzel olup olmadığı bence olması gereken olmuş
Yumurta cok ufak ne döllenir ne de catlar dedi ya bekleyeceğiz büyüyecek oyle ilişki gunu belli olacak ya da kiste donecek dedi zaten çatladıysa da kaçtı ama 11 mm iki günde en fazla 4 mm buyurmuşbelli olmaz o sen teste endeksleme kendini, ayrıca ilişkiye girmene gerek yok ne demek ya saçmalamış
aynen eşimde ole dıyor bak dıyo yoldan gecerken bu salak kullanıyoda senmı kullanamıcan DYaparsın yaparsın kendini hep şöyle motive et '' bu salak bile yapıyorsa ben hayli hayli yaparım ''
Çıkın çıkın gelin İzmir'e
Ben de bu ay süt maydanoz yapıcam annem sıkı sıkı tembihledipeki efenimmm
ben de ters psikoloji uyguluyorum bu ay hiç bişi dikkat etmiyorum yediğim içtiğim pöfff olcaksa olur yeter
cuma ve pazar bi maydonoz buharına çömcem bakalım hayırlısı
Ayy inşallah değildir amin aminKızlar sonucum 10 çıktı iğne etkisi mi acaba