Eczanelerde de satılıyormuş canım dün denk geldim. Ama devamlı kullanılmayacak bir şey olduğu için pek gerek yok gibi
artık bu iş için ne pozisyonlara giriyoruz zaten yok amuda kalkmalar yastıklar vs
onu da yaparsın sen canım
Valla ikiden çok fazla deli bir araya geleceğizzz
inşallah tepemizde lohusa topuzuyla tshirtümüzde süt lekesiyle
Canım bozma moralini ovulasyon testi yanıltıcı oluyor en iyisi yarın doktorda belli olur. Vücudunu tanıyor doktor bir dahaki ay farklı bir tedavi uygular büyümedşyse de. Sıkma canını sen ovulasyona takılma
Ayy canım çok arada çıkmış değerin. İki gün sonra tekrarla bakalım artıyorsa gebeliktir
içime doğan gebelik ama iğne etkisi de bazen uzun sürebiliyor o nedenle garanti olsun iki gün sonra bak bakalım. Hayırlısı olsun inşallah
Doktor çok acayip gerçekten ilişkiye girme ne demek
sen madem özele gidiyorsun farklı bir doktora mı gitsen acaba? Ama bence her türlü bu doktorla da sonuç alırsın bozma moralini.
Canım 20 mm çok güzel değer. Daha da büyüdükçe de kalitesizleşiyor. İğneden sonra da 1 2 mm büyüyor ve çatlıyor. Benim doktorum iğneden sonraki gün ve gün aşırı toplam 3 defa ilişki önermişti ama muhtemelen 4 yumurta var diye ve aralıklarla çatlar belki diye öyle önerdiğini düşündüm. Yani salı günü iğneyi vurdum Çarşamba cuma ve Pazar ilişki önerdi önerdi. Benim pazartesi 21 22 mm civarıydı. Aslında benimki biraz büyüktü diyebiliriz ertesi gün vurduğum için. Senin değer harika bence
Bazı doktorlar iğneden 12 saat sonra ve 36 saat sonra öneriyorlar. Yani iğne günü ve ertesi gün, sonra gün aşırı. İki gün üst üste öneriyorlar gördüğüm kadarıyla bazıları ama sonuçta sperm yaşıyor zaten iki gün bilemiyorum
görüşler çok farklı yani canım, sana ne dedi doktorun?