Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Hiç olumsuz düşüncelere yer verme içinde şimdiden, hep pozitif düşün

kilo programı varya altta yaptım bakayım begencemmı yoksa sılerım deneme ıcın yazıyorum sıze
kalsın bakalım bıraz iyiymiş suan normaal gösterıyor kiloyu baska programlarda normal gostermıstı

eveeet mart totemini başlattım önce kendimden çok ümitliydim, hala ümitliyim. Sonra diğer kızlarıda peşimden sürükledim martta gebeyiiz gebeyiiiizzz
@terelellidenhalliceyim sende gelsen ah ah

eveeet mart totemini başlattım önce kendimden çok ümitliydim, hala ümitliyim. Sonra diğer kızlarıda peşimden sürükledim martta gebeyiiz gebeyiiiizzz
@terelellidenhalliceyim sende gelsen ah ah
Gönülden destekliyorum canım totemi, ocak ayı çok bereketliydi, mart çok daha bereketli olacak inşallahhh

merhaba canım hoşgeldin, yolun açık olsun.. genelde 70 kilo ve üstünde hormonlar ve dengeler biraz değiştiği için öncelikle kilo vermeni tavsiye ederim, tabi kilo fazlası olanlar da hamile kalan olmuyor değil fakat kendi bedenini daha sağlıklı yapman ve hamileliğinin daha kolay geçmesi adına kilo vermende fayda var. Hamilelik ile de en az 15 kg alınıyor ayrıca... doktor kontrolünden geçtin mi? hormon değerlerine (tsh, fsh, insülin, folik asit vitamin vs) baktırmanı da tavsiye edebilirim :) Bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…