Hiç olumsuz düşüncelere yer verme içinde şimdiden, hep pozitif düşünAllah razı olsun kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Daha kese göremedim kalp atışı duyamadım o yüzden bi acaba kimyasal mı acaba dış gebelik mi korkusu var yalan söyleyememRabbim inşallah sağlıklı olmasını nasip etsin
Çalışıyorum bebişim. İnşallah sağlıklıdırHiç olumsuz düşüncelere yer verme içinde şimdiden, hep pozitif düşün
Gebelik imzası koyamadık kilo imzası koyalım bariikilo programı varya altta yaptım bakayım begencemmı yoksa sılerım deneme ıcın yazıyorum sıze
kalsın bakalım bıraz iyiymiş suan normaal gösterıyor kiloyubaska programlarda normal gostermıstı
sıra onada gelir de martta değişir inşallahGebelik imzası koyamadık kilo imzası koyalım barii
ama altta kitle endeksı felan herssey yazıyo mılletın benım neden yazmıyoGebelik imzası koyamadık kilo imzası koyalım barii
https://giphy.com/lRXY41yFFi9RfNXyPNsıra onada gelir de martta değişir inşallah
Pazartesi kontrol var, bakalım inşallah herşey yolundadır da bir adım daha ilerleriztabi tabi, gizli takip etmiycem ses etcem artık bu arada mart totemini takip ediyorum, hergüne güzel haberler okuyacağız inşallahh dualarım hep sizinle.
Gönülden destekliyorum canım totemi, ocak ayı çok bereketliydi, mart çok daha bereketli olacak inşallahhheveeet mart totemini başlattım önce kendimden çok ümitliydim, hala ümitliyim. Sonra diğer kızlarıda peşimden sürükledim martta gebeyiiz gebeyiiiizzz
@terelellidenhalliceyim sende gelsen ah ah
Gönülden destekliyorum canım totemi, ocak ayı çok bereketliydi, mart çok daha bereketli olacak inşallahhh
merhaba canım hoşgeldin, yolun açık olsun.. genelde 70 kilo ve üstünde hormonlar ve dengeler biraz değiştiği için öncelikle kilo vermeni tavsiye ederim, tabi kilo fazlası olanlar da hamile kalan olmuyor değil fakat kendi bedenini daha sağlıklı yapman ve hamileliğinin daha kolay geçmesi adına kilo vermende fayda var. Hamilelik ile de en az 15 kg alınıyor ayrıca... doktor kontrolünden geçtin mi? hormon değerlerine (tsh, fsh, insülin, folik asit vitamin vs) baktırmanı da tavsiye edebilirim :) Bol şansMerhaba Arkadaslar. Sene sonuna dogru hamile kalmayi planliyorum. Yani evlenince hemen cocuk sahibi olmak istiyorum. Yas oldu 35. ve hic hamilelik vs yasamadim.
Sizce ganilelik öncesi nelere dikkat etmem gerekiyor. Suanda icin kilom fazla onu biliyorum. Bu arada vejetaryenim.
Engin bilgileriniz icin simdiden tesekkür ederim. :)
Çok sevindim canım, hayırlı olsun, sağlıklı bir gebelik dilerim :))))Kuzular beta çıktı vajinal ultrasonda bakalım dedi ben istemedim istemiyosan bakmayalım ozaman pazartesi gebe kliniğine gel dedii
bat a birkaç gün kala bu değer çok yüksek :)) harika valla...Hayır canım çatlama iğnesi kullanmadım. Sanırım bata 1-2gün kala olması lazım
İnşallah canımBu ay kırmızıyı az önce gördüm. Martta doğum günüm var umarım bebişim de bu ay gelmek ister.
Bat 24.03.2021 3 aydır istiyoruz.
Martta doğum günü dolu, inşallah hediye gibi gelirlerBu ay kırmızıyı az önce gördüm. Martta doğum günüm var umarım bebişim de bu ay gelmek ister.
Bat 24.03.2021 3 aydır istiyoruz.
Ay hadi inşallahMartta doğum günü dolu, inşallah hediye gibi gelirler
Beni de listeye ekler misiniz?İnşallah canım
Yarın pc den eklicemBeni de listeye ekler misiniz?BAT 24.03.2021 3 aydıristiyoruz