- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Benimki deGit bakalim ne diyecek doktor
Bende 3.gun sökülüyorum,iki gun tamam digerleri hep kahve akınti seklinde,benim ki pcodan ama
kadınların tüm ihtiyacı olan herşey var... bende alayım bakalım canım... eşimin eccük spermi artmışsa hemen alacağım eşimede demek ki artıyor diyeceğim... randevu yarın bakalım sonuçları sizinle paylaşırım.. inşallah senin içinde faydalı olur canım...İçinde bal, çörek otu, hayıt tohumu, hayıt ekstratı, civanperçemi ekstratı, aslan pençesi, polen, zerdeçal, adaçayı, propolis var. Benim kullandığım naturallen marka
Benim kullandığımın erkek için olanı da var ginsengli, arı sütü, bal polen var içinde. Kadın versiyonu aşağıdaki
EEEE o zaman fayda etmiyor denilen kadar... Hay allahım yaa napcağımızı şaşırdık artık... Allahım yardım etsin inşallahh..Bal tarçın corek otu yiyorum gunde bi tatli kaşığı klomen kullandığım günden beri canim valla bilemedim kader kısmet galiba bu işler
Neeee ne diyorsun.... Eyvah... çok korktum şimdi... Bende de ufak ufak kistler var ama doktor önemli büyüklükte değiller zamanla kaybolurlar falan demişlerdi. İlerletebilir o zaman onları...Neyi kullanacağımı şaşırdım..Ben bu karışımı denemiştim kist çıktı. Şimdi yine denemek istiyorum korkuyorum. Kistim yeni yok oldu çünkü.
Nedir bu adamların da çektiği bende ek bir sürü bişey veriyorum inşallah fayda ediyodur.. Sen başka bi formda konuşurken karaciğeri bozuyor demiştin... ama çakşır kökü suyu erkekler için çok faydalıymışş... en son onuda deniyeceğim..:))Kızlar gece rüyamda eşimde pıhtılaşma sorunu çıkmış doktor diyor ki bak sende bişey yoktu zaten demek bundan olmuyormuş gece uyandım diyorum eşime de asprin içireyim bari
AAA canım epey yüksek yükselme şansı var. süper... normalde 0,1 çıkıyor ya hep...Günaydın kızlar. Dün ne kötü bir gündüzaten gece mide ağrısından uyuyamıştım sabah ağlayarak uyandırdım eşimi kramplar giriyordu mideme ama nasıl bağırıyorum kasıldığında.. Bir de eşimin amcası vefat etti cenazeye gitmemiz lazım. Hastaneye de gidemedim o halde saatlerce cenazede ayakta. Bir de belim koptu ağrıdan. Bir ishal... Aman tanrım tutamıyorum mümkün değil kafasına göre takılıyor yani. Sağ salim atlattım acile gittim gebelik testi yaptılar önce 2,39 çıktı. Bata 4 gün vardı dün. Yükselme ihtimali olabilir mi bilmiyorum ama onlar da emin olmadığı için sadece ağrı kesici serum yapıp yolladılar riske atamam dedi doktor
Bende ümitliyim inşallah eşime doğum gunu hediyesi olsun istiyorumeveeet mart totemini başlattım önce kendimden çok ümitliydim, hala ümitliyim. Sonra diğer kızlarıda peşimden sürükledim martta gebeyiiz gebeyiiiizzz
@terelellidenhalliceyim sende gelsen ah ah
benden artık sakinlik beklemeyinnnyaa tahmin ettim ama sesin çıkmayınca kötü bi şey değildir inşallah ? bende bi gelişme yok canım sıfıra sıfır elde var sıfır
Mart doğum gunu surprizleri çoğalıyorduuuuminseo Kuzum sen bana 23.03.2021 yaz her ihtimale karşı, hemşire ile telefonla görüştüm pazartesiye kadar regli olmazsan gelirsen bakarız dedi.Belki o tarihe kadar transferim olur.Eşimin doğum günü 23 Mart ,o zamana kadar hamiş kalsam ne güzel hediye olur bize
yüksek beta hcg demiştim.... Benim 1 gün önce 76 mı ne çıkmıştı... 2.çizgi zor gözüküyordu..Kuzular beta çıktı vajinal ultrasonda bakalım dedi ben istemedim istemiyosan bakmayalım ozaman pazartesi gebe kliniğine gel dedii
Bence hani yazıyorlar ya su sayede kaldım macun yedim sogan Kuru yaptım yaki yapıştırdım falan olayı bence tamamen denk gelme vesilesi yani o kişiye o ay iyi geliyor ya da denk geliyorEEEE o zaman fayda etmiyor denilen kadar... Hay allahım yaa napcağımızı şaşırdık artık... Allahım yardım etsin inşallahh..
İnşallah canımmm bakalım deniyoruz her şeyikadınların tüm ihtiyacı olan herşey var... bende alayım bakalım canım... eşimin eccük spermi artmışsa hemen alacağım eşimede demek ki artıyor diyeceğim... randevu yarın bakalım sonuçları sizinle paylaşırım.. inşallah senin içinde faydalı olur canım...
Ya evet enzimler yükseltiyomuş aman dikkatli kullanınNedir bu adamların da çektiği bende ek bir sürü bişey veriyorum inşallah fayda ediyodur.. Sen başka bi formda konuşurken karaciğeri bozuyor demiştin... ama çakşır kökü suyu erkekler için çok faydalıymışş... en son onuda deniyeceğim..:))
Aaaa neden yapmadıbenden artık sakinlik beklemeyinnn
çok şükür her şey yolunda haftada bir yapılan önemli bir iğnem vardı ya aile hekimi olay çıkardı yaptırmadı iğnemi karışıklık oldu sonra ben dayanamayıp biraz yürüdüm hastaneden sonra ağrım oldu eşim dedim sana yürümeyelim diye bir gerildim ki sorma kanama olacak diye ama öyle daralmışım ki evde sorma çok şükür maşallah olmadı ama 1-2 haftadır kanama
fırından simit almak o kadar büyük bir motivasyon oldu ki bana
kuzuuuuu inan ki var ya gelmediği her ya meğerse hazır değil miyiz gercekten hazır olunca geliyor bana bakkkkk 24 aydan fazladır neler yapmadım
artık en sonun da eltilerin savaşında ki selam verme ritüelini yapacaktımmm
izledin mi sen eltilerin savaşınııııı
Yakı bende yapıştırdim iki ay önceBence hani yazıyorlar ya su sayede kaldım macun yedim sogan Kuru yaptım yaki yapıştırdım falan olayı bence tamamen denk gelme vesilesi yani o kişiye o ay iyi geliyor ya da denk geliyor
Ahhhh evrem ya mesajına denk geldim ne umutlu gittim ama husranBana şuan 17 gibi geldi.. yarına kadar büyürse 18-19 olabilir... merak ettim kaç olcak bakalım
YaaaAAA canım epey yüksek yükselme şansı var. süper... normalde 0,1 çıkıyor ya hep...
Ay etiketlemeyi yapamadım galibaYaaa bikaç gündür girememiştim çok mutlu oldum canım benim saplıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbiim çok çok sevindim ya
Aaaa neden yapmadıah kuşum senin işin zor valla ama dayancaksın napcan az kaldı sabret insan sıradan eylemleri bile özlüyor izlemem mi izlerken dalga geçmiştim, şimdi ben de selam verme ritüeline doğru gidiyorum