Canım, inşallah güzel haberler alırsın yakındaKızlar progesteron testim 32.5 çıktı. İnternetten tabi ki de bakmıştım doktoru aramadan önce10 15 üstü yumurtlama olduğunu gösterir diyordu.
Doktoru aradım az önce. Çok iyi çıkmış dedi, yani ne demek dedim15 üstü gebelik bekliyoruz dedi. Dikkat et hamilesin demiyorum bak ama gebelik potansiyeli yüksek durumdasın şu an baya gibi bir şey dedi. Bekleyeceğiz dedi.
Gelelim diğer sorulara kızlaripek_annesi @Mordus başka merak eden var mıydı hatırlamıyorum :)
Peki dedim iğneden sonra şu kadar gün sonra adet olunur gibi bir şey var mı dedim. 12 13 gün sonra falan dedi. Peki gebelik testi ne zaman yapayım dedim. Adetini bekle olmazsa gebelik bakarız dedi. Muhtemelen böyle dediği için o aralıkta anca kanda çıkar herhalde diye düşündüm kan tahlili gibi konuştuğunu düşündüm
Baya heyecanlandım doktor öyle konuşunca, hakkımızda hayırlısı olsun, heveslenmeye korkuyorum
Çok saol tatlımTransvajinal ultrasonografi kadın üreme organlarının görüntülenmesinde pelvik ultrasona oranla çok daha net görüntülerin elde edilebilmesine imkan tanıyan bir ultrasonografi tekniğidir. Bu yöntemle yapılan görüntülemelerde ultrason probu vajina içerisine yerleştirilir. Ses dalgaları vajina içerisinde iletilir ve rahim, yumurtalıklar gibi üreme organlarının bu şekilde görüntülenmesi ile elde edilen sonuçların yanılma payı çok daha küçüktür.
İnsan bazen illallah ediyor haber bile izlemiyorum artık sinir bozukluğundanKeşke benimde öyle bi şansım olsaydı asla düşünmeden giderdim
Allah yardımcın olsunÖlüyorum anlasanıza
aminnnnnİnsan bazen illallah ediyor haber bile izlemiyorum artık sinir bozukluğundan
Allah yardımcın olsun
HAYIRLI KANDİLLER CANIM BENİMMerhabalar bebişler hayırlı kandiller hepinize
Ben de şimdi 1 paket gömdümaminnnnntek tesellim tok tutması
YAPMAYIIINN ÇİKOLATASIZ 3. GÜNÜMMMMM 21 GÜN DETOKSUNA GİRDİİİMMM OLMAZ KİBen de şimdi 1 paket gömdüm
Daha çok yolun var bebişimYAPMAYIIINN ÇİKOLATASIZ 3. GÜNÜMMMMM 21 GÜN DETOKSUNA GİRDİİİMMM OLMAZ Kİ
tabii yaaa tabi yaaBen de şimdi 1 paket gömdüm
Tam sana yazcaktım naptın diye bu mesajı gördüm :)sonucum hala cıkmadı ya yarına kaldı sanırım
harbı yarın öğleden sonra demıslerdı oyle olcak sanırımTam sana yazcaktım naptın diye bu mesajı gördüm :)
Devlet böyle kuzu. Gece 1de bile çıkabilirharbı yarın öğleden sonra demıslerdı oyle olcak sanırımbelkı gec saat düşer. korona sonucum 2 saate gelmstı ama
Uyanır uyanır bakarım artıkDevlet böyle kuzu. Gece 1de bile çıkabilir
Sağol canım amin hepimiz alalım inşallah en kısa zamanda. Evet tabi ki o değer sadece yumurtlama olduğunu gösteriyor her yumurtlama döllenme olacak demek değil sonuçta. Hayırlısı olsun inşallahCanım, inşallah güzel haberler alırsın yakında.. bende de 30,5 çıkmıştı doktor sonuçlar çok iyi dedi ama malesef olmadı.. herkesin vücudu da farklı belki de bende başka sebeplerden tutmamıştır diye düşünüyorum...
O neeydi kızz?Ölüyorum anlasanıza
Ayıp amaBen de şimdi 1 paket gömdüm
Ben diyorum kiYAPMAYIIINN ÇİKOLATASIZ 3. GÜNÜMMMMM 21 GÜN DETOKSUNA GİRDİİİMMM OLMAZ Kİ
Çok uzun ya iki iç saatlik tahlil aslındasonucum hala cıkmadı ya yarına kaldı sanırım
Ahaha üc gunmuuSağol canım amin hepimiz alalım inşallah en kısa zamanda. Evet tabi ki o değer sadece yumurtlama olduğunu gösteriyor her yumurtlama döllenme olacak demek değil sonuçta. Hayırlısı olsun inşallah
O neeydi kızz?
Ayıp ama
Ben diyorum kiminseo yi şikayet edelim 3gün bize çikolata fotosu atamssın
Çok uzun ya iki iç saatlik tahlil aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?