Canım, inşallah güzel haberler alırsın yakında .. bende de 30,5 çıkmıştı doktor sonuçlar çok iyi dedi ama malesef olmadı.. herkesin vücudu da farklı belki de bende başka sebeplerden tutmamıştır diye düşünüyorum...Kızlar progesteron testim 32.5 çıktı. İnternetten tabi ki de bakmıştım doktoru aramadan önce 10 15 üstü yumurtlama olduğunu gösterir diyordu.
Doktoru aradım az önce. Çok iyi çıkmış dedi, yani ne demek dedim 15 üstü gebelik bekliyoruz dedi. Dikkat et hamilesin demiyorum bak ama gebelik potansiyeli yüksek durumdasın şu an baya gibi bir şey dedi. Bekleyeceğiz dedi.
Gelelim diğer sorulara kızlar ipek_annesi @Mordus başka merak eden var mıydı hatırlamıyorum :)
Peki dedim iğneden sonra şu kadar gün sonra adet olunur gibi bir şey var mı dedim. 12 13 gün sonra falan dedi. Peki gebelik testi ne zaman yapayım dedim. Adetini bekle olmazsa gebelik bakarız dedi. Muhtemelen böyle dediği için o aralıkta anca kanda çıkar herhalde diye düşündüm kan tahlili gibi konuştuğunu düşündüm
Baya heyecanlandım doktor öyle konuşunca, hakkımızda hayırlısı olsun, heveslenmeye korkuyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩👧👦🙏
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #amh #aşılama #bebek #boşgebelik #çatlama #çiftçizgi #çikolata kisti #disgebelik #düşükamh #femara #fshhormonu #gebekalmak #gebelik #hamilekalmak #hamilelik #hormontesti #infertilite #insülindirenci #kimyasalgebelik #klomen #kürtaj #letu #lhhormonu #miyom #morfoloji #mucizegebelik #ovitrelle #ovülasyontesti #pco #pcos #polip #prolaktin #spermhareketsizliği #spermiyogram #transfer #tsh #tüpbebek #yumurtalıkrezervi #yumurtlama
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok saol tatlımTransvajinal ultrasonografi kadın üreme organlarının görüntülenmesinde pelvik ultrasona oranla çok daha net görüntülerin elde edilebilmesine imkan tanıyan bir ultrasonografi tekniğidir. Bu yöntemle yapılan görüntülemelerde ultrason probu vajina içerisine yerleştirilir. Ses dalgaları vajina içerisinde iletilir ve rahim, yumurtalıklar gibi üreme organlarının bu şekilde görüntülenmesi ile elde edilen sonuçların yanılma payı çok daha küçüktür.
İnsan bazen illallah ediyor haber bile izlemiyorum artık sinir bozukluğundanKeşke benimde öyle bi şansım olsaydı asla düşünmeden giderdim
Allah yardımcın olsunÖlüyorum anlasanıza
aminnnnn tek tesellim tok tutmasıİnsan bazen illallah ediyor haber bile izlemiyorum artık sinir bozukluğundan
Allah yardımcın olsun
HAYIRLI KANDİLLER CANIM BENİMMerhabalar bebişler hayırlı kandiller hepinize
Ben de şimdi 1 paket gömdümaminnnnn tek tesellim tok tutması
Eklentiler
YAPMAYIIINN ÇİKOLATASIZ 3. GÜNÜMMMMM 21 GÜN DETOKSUNA GİRDİİİMMM OLMAZ KİBen de şimdi 1 paket gömdüm
Daha çok yolun var bebişimYAPMAYIIINN ÇİKOLATASIZ 3. GÜNÜMMMMM 21 GÜN DETOKSUNA GİRDİİİMMM OLMAZ Kİ
O YÜZDEN KANIMA GİRME TATLIIMMMDaha çok yolun var bebişim
tabii yaaa tabi yaa nese bende aksam kendıme ota boy patatesten mınnak kumpir yapıcam 208 kaloricikBen de şimdi 1 paket gömdüm
Tam sana yazcaktım naptın diye bu mesajı gördüm :)sonucum hala cıkmadı ya yarına kaldı sanırım
harbı yarın öğleden sonra demıslerdı oyle olcak sanırım belkı gec saat düşer. korona sonucum 2 saate gelmstı amaTam sana yazcaktım naptın diye bu mesajı gördüm :)
Devlet böyle kuzu. Gece 1de bile çıkabilirharbı yarın öğleden sonra demıslerdı oyle olcak sanırım belkı gec saat düşer. korona sonucum 2 saate gelmstı ama
Uyanır uyanır bakarım artıkDevlet böyle kuzu. Gece 1de bile çıkabilir
Elbet çıkacak bu sonuçUyanır uyanır bakarım artık
Sağol canım amin hepimiz alalım inşallah en kısa zamanda. Evet tabi ki o değer sadece yumurtlama olduğunu gösteriyor her yumurtlama döllenme olacak demek değil sonuçta. Hayırlısı olsun inşallahCanım, inşallah güzel haberler alırsın yakında .. bende de 30,5 çıkmıştı doktor sonuçlar çok iyi dedi ama malesef olmadı.. herkesin vücudu da farklı belki de bende başka sebeplerden tutmamıştır diye düşünüyorum...
O neeydi kızz?Ölüyorum anlasanıza
Ayıp amaBen de şimdi 1 paket gömdüm
Ben diyorum ki minseo yi şikayet edelim 3gün bize çikolata fotosu atamssınYAPMAYIIINN ÇİKOLATASIZ 3. GÜNÜMMMMM 21 GÜN DETOKSUNA GİRDİİİMMM OLMAZ Kİ
Çok uzun ya iki iç saatlik tahlil aslındasonucum hala cıkmadı ya yarına kaldı sanırım
Ahaha üc gunmuu cok ya olmaz olmaz özleriz kandil simidinin ucundan aldım kandil yani ayıpSağol canım amin hepimiz alalım inşallah en kısa zamanda. Evet tabi ki o değer sadece yumurtlama olduğunu gösteriyor her yumurtlama döllenme olacak demek değil sonuçta. Hayırlısı olsun inşallah
O neeydi kızz?
Ayıp ama
Ben diyorum ki minseo yi şikayet edelim 3gün bize çikolata fotosu atamssın
Çok uzun ya iki iç saatlik tahlil aslında