Ahhaha benimde valla ama yinede hayirlisiAy ben böyle çok üzülüyorum tuhaf oluyorum ya. Kadının daha storysi duruyor. Bir de Şubat ayında birbirlerini ne kadar sevdiklerini söylemişler dergide
Valla çok benziyoruz hastalıksal ve huysal olarak inşallah iyi oluruz bebiş ya artık hayırlısı demekten içim kurudu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩👧👦🙏
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #amh #aşılama #bebek #boşgebelik #çatlama #çiftçizgi #çikolata kisti #disgebelik #düşükamh #femara #fshhormonu #gebekalmak #gebelik #hamilekalmak #hamilelik #hormontesti #infertilite #insülindirenci #kimyasalgebelik #klomen #kürtaj #letu #lhhormonu #miyom #morfoloji #mucizegebelik #ovitrelle #ovülasyontesti #pco #pcos #polip #prolaktin #spermhareketsizliği #spermiyogram #transfer #tsh #tüpbebek #yumurtalıkrezervi #yumurtlama
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Acı mı , bende deneyeyim diyorumÖlüyorum anlasanıza
Hahah iyi yapmışsın evden çıkmayınca bana uzatan olmadıAhaha üc gunmuu cok ya olmaz olmaz özleriz kandil simidinin ucundan aldım kandil yani ayıp
Yok yok yarım çay kasıgı atıyorum tarcın ve zencefil den. Yanı cok tadı yok bence sut kesiyor tadınıAcı mı , bende deneyeyim diyorum
Rüzgar: Ben ne alaka
Normalde de gecikir miydi? Bence bu idrar testleri çok geç çıkarıyor ya. Belki senin Mart'ta hamileyizz totemi bu ay hamile kalıp Mart'a hamile girmek şeklinde gerçekleşmiştirRegl 2 gün gecikince test yaptım tabiki negatif şimdi sakince regli bekleyebilirim
Canmm hayırlısı olsun inşallah sıkma canını.Selam kızlar iğnenin 10.günüden beri adet olcam diye diye geziniyordum 2 gündür sancı bıçak gibi kesildi hiç gelcek gibi değil..
Beta biraz umutlandırıcı çıksaydı bir ihtimal derdim 1.17 nin yükselme şansı olmaz.
Olsam da rahatlasam ya of
Senin yumurtlama olmadığında progestron kaç çıkmıştı
Kızlar ben anneme her şeyi anlattım, üzerimden yük kalktı resmen. Muhabbet gelişti ve birden her şeyi söyledim 1 yıldır olmadığını, kimyasalı. Çok normal karşıladı olur sizde bi sorun yok sen önce o stresini sinirini bitir dedi
bi de ayaklarını aha böyle dik dedi
peki dedim
peki dedim
Oh iyi yapmısın canmm aha onu nasıl yapcaz kızKızlar ben anneme her şeyi anlattım, üzerimden yük kalktı resmen. Muhabbet gelişti ve birden her şeyi söyledim 1 yıldır olmadığını, kimyasalı. Çok normal karşıladı olur sizde bi sorun yok sen önce o stresini sinirini bitir dedi
peki dedim
Ne ayaklar diktik diyemedim...Oh iyi yapmısın canmm aha onu nasıl yapcaz kız
9,46 çıkmıştı canım Rahim duvarı da 10mm di. Fikir aldığım diğer doktorlar kesin yumurtlama olmuş demişti.Canmm hayırlısı olsun inşallah sıkma canını.
Senin yumurtlama olmadığında progestron kaç çıkmıştı
hahahahahahhahahahahahahahahahahRüzgar: Ben ne alaka
Normalde de gecikir miydi? Bence bu idrar testleri çok geç çıkarıyor ya. Belki senin Mart'ta hamileyizz totemi bu ay hamile kalıp Mart'a hamile girmek şeklinde gerçekleşmiştir
Test yaptıktan sonra tabikii söküldüüm Martta hamileyiiiiz bak görürsünüzzz
Selam canım. İğneden sonra kaçıncı gün vermiştin beta hcgyi? Progesteron kullanıyor muydun sen? Ona devam ederken regl gecikebiliyormuş da. Valla sıkıntılı ya hesap kitap yapmaktan mahvolduk hayırlısı inşallahSelam kızlar iğnenin 10.günüden beri adet olcam diye diye geziniyordum 2 gündür sancı bıçak gibi kesildi hiç gelcek gibi değil..
Beta biraz umutlandırıcı çıksaydı bir ihtimal derdim 1.17 nin yükselme şansı olmaz.
Olsam da rahatlasam ya of
Ayy canım çok şaşırdım ve sevindim senin adına. Belki bebiş de anneannesiyle tanışmayı bekliyordu çat diye bu ay olsa ne güzel olurKızlar ben anneme her şeyi anlattım, üzerimden yük kalktı resmen. Muhabbet gelişti ve birden her şeyi söyledim 1 yıldır olmadığını, kimyasalı. Çok normal karşıladı olur sizde bi sorun yok sen önce o stresini sinirini bitir dedi
peki dedim
Ahhh o lanet test etkisi hiçbir söktürücü bu kadar etkili değildir. Hadi bakalım mübarek martı heyecanla bekliyoruzhahahahahahhahahahahahahahahahah
Test yaptıktan sonra tabikii söküldüüm Martta hamileyiiiiz bak görürsünüzzz