Aa nergis bu muymuş? Hömm demek ki o yüzden her yerde karşıma çıkıyorSadece bu aylarda çıkıyor bu çicek nergis adı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa nergis bu muymuş? Hömm demek ki o yüzden her yerde karşıma çıkıyorSadece bu aylarda çıkıyor bu çicek nergis adı
Canim corek otunu cekeceksin ogüt yani,Merhaba, çörek otu yağı mı çörek otumu... bi kaç yerde yağı yazıyordu sanki...diğer türlü çörek otu olsa katır kutur zor olmuyormu...
Karabiber ogutucun var mi onda yap ,yada aktardan çektir canimNm88326 internette buldum.. Adetime 2 gün falan var sanırım..Bende başlayacağım...Şimdi sizden görüp araştırdım.. çörek otunu blanderdan geçirsek toz haline getırsek olur mu?
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Adet döneminin ikinci günü 1 yemek kaşığı miktarında bu malzemelerden elde edilen karışımı tüketin. 12. gün gelene kadar aç iken ya da yemek yedikten 1,5 - 2 saat sonra tüketin. Düzenli ve doğru kullanımın sonucunda yumurtalar büyür ve hormonlar düzenlenir. Bu da çocuk sahibi olma şansını arttırmada etkilidir.
teşekkür ederim canım, MEMUR54 ben her gün taze hazırlayıp yiyorum, az önce de yemekten 2 saat geçmişti yedim. Klomeni sabah kullanıyorum bu karışımı da öğleden sonra alayım dedim. ben çörekotunu tokmakla biraz eziyorum, ondan sonra tarcınballa karıştırıyorum..İnşallah faydasını görürüz...Nm88326 internette buldum.. Adetime 2 gün falan var sanırım..Bende başlayacağım...Şimdi sizden görüp araştırdım.. çörek otunu blanderdan geçirsek toz haline getırsek olur mu?
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Adet döneminin ikinci günü 1 yemek kaşığı miktarında bu malzemelerden elde edilen karışımı tüketin. 12. gün gelene kadar aç iken ya da yemek yedikten 1,5 - 2 saat sonra tüketin. Düzenli ve doğru kullanımın sonucunda yumurtalar büyür ve hormonlar düzenlenir. Bu da çocuk sahibi olma şansını arttırmada etkilidir.
Al benden de o kadar canım benim. Negatif göreceğim diye iki gün gecikmedeyim ama test yapmaktan korkuyorum. Yarın da bekleyeceğim. Salı sabahında yapacağım testi.Testim yok canım yarın da olmazsam salı sabahı yaparım negatif çubuk görmek artık midemi bulandırıyor
33 RND 33 bekleme yapma devam et bekleme yapma. Ha gayretKızlar 12-13 pikti zaten. 14 bugün, hala çatlamamış mı bu yumurta yahu? Zaten 2 gün ilişki oldu, bugün de mi yaa
Hahaha koptum bittim senden sonra da eşimin yorumuna koptum. Bugün içme planı yapıyor. Dedim ki zaten sayısı düşüyor her gün ilişki de, bugün içeceksin olmasın kalitesiz olur diyo ki sen işi bilmiyorsun. Kafası güzel olursa nereye gideceğini bilmez yalpalar malpalar gider o yumurtanın kapısına dayanır. Diğer türlü bilinçli oluyor ondan gitmiyor ib..ler diyor33 RND 33 bekleme yapma devam et bekleme yapma. Ha gayret
Var hayırlı olsun çok minikKızlar günaydın,
İğnenin 10.günü geceden beri adet sancılarım var söküldüm sökülcem
İğnenin etkisiyle gebelik testi yapmak istedim silik de olsa görmek için...
Daha adetime 9 gün var çok erken oluyorum
Haklı olabilirHahaha koptum bittim senden sonra da eşimin yorumuna koptum. Bugün içme planı yapıyor. Dedim ki zaten sayısı düşüyor her gün ilişki de, bugün içeceksin olmasın kalitesiz olur diyo ki sen işi bilmiyorsun. Kafası güzel olursa nereye gideceğini bilmez yalpalar malpalar gider o yumurtanın kapısına dayanır. Diğer türlü bilinçli oluyor ondan gitmiyor ib..ler diyor
Böyle bir şey beklemiyordum ahahhahajsnbsjdHahaha koptum bittim senden sonra da eşimin yorumuna koptum. Bugün içme planı yapıyor. Dedim ki zaten sayısı düşüyor her gün ilişki de, bugün içeceksin olmasın kalitesiz olur diyo ki sen işi bilmiyorsun. Kafası güzel olursa nereye gideceğini bilmez yalpalar malpalar gider o yumurtanın kapısına dayanır. Diğer türlü bilinçli oluyor ondan gitmiyor ib..ler diyor
Bunu ben de duydum Çalıkuşu izliyorum şuan bitince ona da bakayımUzuuuun zamandır tv'de dizi takip etmiyordum. Gönül Dağı diye bir dizi varmış. Çok övdüler bir bakayım dedim 4-5 bölüm izledim daha ama tatlışmış sahiden. Plazasız, köşksüz, rezidanssız dizi izlemeyeli 15286 yıl olmuş. İyi geldi
Özçivit'inki miydi o?Bunu ben de duydum Çalıkuşu izliyorum şuan bitince ona da bakayım
Aynen bebiş dönem dizilerini seviyorum bu bitince Elveda Rumeli ye başlıcamÖzçivit'inki miydi o?
Son zamanlarda izlemekten keyif aldığım tek dizi masumlar apartmanı. Gerçek bir hikaye zaten ve dediğin gibi yalılar, holdingler, ağalar, paşalar yok misssUzuuuun zamandır tv'de dizi takip etmiyordum. Gönül Dağı diye bir dizi varmış. Çok övdüler bir bakayım dedim 4-5 bölüm izledim daha ama tatlışmış sahiden. Plazasız, köşksüz, rezidanssız dizi izlemeyeli 15286 yıl olmuş. İyi geldi
Ben de psikolojimi güçlü tutmaya çalıştıkça çevremdeki herkesin hamile olduğunu duyuyorumAklımdan çıkarmaya çalıştıkça, aklıma sokulması
Günlük hangi dozlarda hazırlıyorsun..teşekkür ederim canım, MEMUR54 ben her gün taze hazırlayıp yiyorum, az önce de yemekten 2 saat geçmişti yedim. Klomeni sabah kullanıyorum bu karışımı da öğleden sonra alayım dedim. ben çörekotunu tokmakla biraz eziyorum, ondan sonra tarcınballa karıştırıyorum..İnşallah faydasını görürüz...