- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
Hayır canım bugün20 si değil miydi senin canım bat?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım bugün20 si değil miydi senin canım bat?
Günün varmış daha amaNe bilim. Dün test yaptım. Negatif çıktı
Dur bakalım canım hayırlısı tabi inş değildirBen şimdi duştan çıktım çok kötü adet ağrım başladı ağrı kesici içeceğim mart ayına bismillah diyorum
Yanlıs yaptığını anlayacak kadar örebiliyon ama o da bişeİşte dedim ya 2 sök 1 ör. Yapıp yapıp aa bu yanlış olmuş deyip söküyorum
Regli olmadan umut tükenmezzzBen şimdi duştan çıktım çok kötü adet ağrım başladı ağrı kesici içeceğim mart ayına bismillah diyorum
hmm... canım çok geçmiş olsun... Bir umur inşallah değilsindir ama...Kızlar çok şükür sağ salim 11. Güne kadar gelebildim gözlerim yaşlı
Ama regli belirtileri baş göstermeye başladı her regli öncesi olduğu gibi sinirlilik, kaprisli hallerim başladı
Bizimde aynı neyazikki ya deniz kenarinin kotu yanlari kar yok tutmuyorSen de sana sepet işlerine dalacak mısın? Sana battaniye örmeyi öğreteyim mi? Çok güzel örüyorum. 2 sök 1 ör modeli minseo 'den kendisi hariç herkes ümitli. Onu el birliğiyle doğurtturacağız
Belki gelmez. Ne bildin?
Bizim sadece çatılar ve arabaların üstü biraz beyaz Geçen sefer de tutmamıştı. Bana kaderimin bir oyunu mu bu
Amin canımGünaydın güzel bacılarım. Sevgililer günümüz kutlu olsun. Seneye karnımızdaki/kucağımızdakiyle beraber çoklu sevgililer günü kutlayalım inşallahhh
Dur bakalım canım hayırlısı tabi inş değildir
Nasip kızlar inanın üzülmüyorum zaten beklediğim şeydi beklenti olmayınca hayal kırıklığı da olmuyor kendime 1 ay daha verip rahim filmi çekileceğim sonrası Allah kerimRegli olmadan umut tükenmezzz
Ilac almasan dayanamaz misin kiiNasip kızlar inanın üzülmüyorum zaten beklediğim şeydi beklenti olmayınca hayal kırıklığı da olmuyor kendime 1 ay daha verip rahim filmi çekileceğim sonrası Allah kerim
Evet. Biraz daha bekliyim tabi regl olmazsamGünün varmış daha ama
Ben adalardayım canım. Burda da tutmuyorBizimde aynı neyazikki ya deniz kenarinin kotu yanlari kar yok tutmuyor
Bu arada istanbul tuzlada oturan var midir aramizda acaba
Dayanamam kuzum ilaç almayınca çok kötü oluyorum tansiyonum falan düşüyo kusuyorumIlac almasan dayanamaz misin kii
12 yemek kasigi balHayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah
Tarçın kürünü nasıl hazırladınız? oranları nedir? bir de ne zaman içtiniz? sabah, akşam?
Bu çiçeğin adı ne? Her gördüğümde çok hoşuma gidiyor. Çiçek, ağaç, hayvan adları konusunda ağır cahilim benKendime sabah çicek aldım ben canım kendim
Sevgililer günümüz kutlu olsun seneye inşallah minik minik sevgililerde katılır aramıza
Merhaba, çörek otu yağı mı çörek otumu... bi kaç yerde yağı yazıyordu sanki...diğer türlü çörek otu olsa katır kutur zor olmuyormu...12 yemek kasigi bal
10 tatli kasigi corekotu
5 tatli kasigi tarcin
Sabah aksam adetin 2.gunu baisliyordun ac karnina 12 gun yiyorsun canim
Sadece bu aylarda çıkıyor bu çicek nergis adıBu çiçeğin adı ne? Her gördüğümde çok hoşuma gidiyor. Çiçek, ağaç, hayvan adları konusunda ağır cahilim ben
Nm88326 internette buldum.. Adetime 2 gün falan var sanırım..Bende başlayacağım...Şimdi sizden görüp araştırdım.. çörek otunu blanderdan geçirsek toz haline getırsek olur mu?12 yemek kasigi bal
10 tatli kasigi corekotu
5 tatli kasigi tarcin
Sabah aksam adetin 2.gunu baisliyordun ac karnina 12 gun yiyorsun canim