- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
Çok ilginçmiş, benim de regl olduğum günden beri adet sancılarım çok oluyor, aldığım ilacın içtiğim çayların haddi hesabı yok. ama gel gör ki doktor rahmin temiz dedi. Lakin istersem bu regl ağrısı için rahim filmi ilerde çektirebileceğimi belirtti. benimde aklıma takıldı şimdi.......
bir de önemli bir detay aşılamadan önce adetlerim sancılı oluyordu, aşılamadan sonra hiç ağrı fln kalmamıştı eylülden beri, doktora bunu da sordum ben demekki kan içerde birikip baskı yapıp dar bir yerden o şekilde çıkabiliyordu ve o baskı da ağrı yapıyordur demişti, sizin ağrılı mı nasıl oluyor ? Bu son 2 aydır tekrar hafiften ağrılı olmaya başladı bnmkiler scaba tekrar yapışıklık falan mı oldu diye düşünmeye başladım bende
erir canım, benim arkadaşımda da vardı 10 cmdi, ilaçlarla felan 1 ayda eridi... sonra hemen hamile kaldı şiömdi nur topu gibi kızı varTeşekkürler kuzum hayır hiçbirisi böyle birşey dememişti çok üzüldüm varya 8 cm ne demek ya ya erimezse çok mutsuzum
ben reglimin 4. günü başlıyorum, totalde 5 günde temizleniyorum çünkü... sonrasında malum ultrasonla yumiş kontrolü...Yalnız ilaçsız kendi kendime regl oldum diye az az geliyor 5. Güne regl bitebilir dedim olsun bitse de başlarız ilaca sorun olmaz demiş dr regl biterse bile klomene başlayan oldu mu kizlar ve siz regl nin kaçıncı günü başladınız?? Mesela minseo
Adet gecikmesi kist işareti midirAh canım nasıl olmuş ya. Adet döngünün kaçıncı günü bugün? Senin adetin gecikmiş miydi bu ay? Ondan kist olmuş olabilir mi? Çok ilginç patlayacak bir kist ne ara olmuş da kimse görmemiş? Bi de incelenmesi lazım derken ne yapacaklar ki hemen bıçak altına yatmayasın canım paldır küldür. Doğum kontrol hapı eritir muhtemelen ama ne kisti olduğuna bağlı hiçbir şey demedi mi?
haklısın canım ya valla ben de bir ara öyle düşündüm, nasıl bir azimmiş valla :)Kızlar ya bana iki gün önce bir duygusallık geldi ki sormayın. Anlatsam gülersiniz. Eşimle arabadaydık öyle uzaklara daldım gözlerim falan doldu nerdeyse ağladım ağlayacağım. Neye biliyor musunuz? Rahmime
Ya dedim düşünsene, 12 yaşından beri regl oluyorum. Rahmim her ay ya bebiş gelirse diye umutla kalınlaşıyor. Bıkmadan usanmadan her ay kalınlaşıyor olur da embriyo gelir de bana tutunursa diye. Her ay hazırlık yapıyor yeniliyor oradaki hücreleri. Sonra bakıyor ki bu ay da yok, dökülüyor bir kere daha. Birkaç gün hüzünle dökülüyor ama yine pes etmiyor yine kalınlaşıyor. Canım rahmim ya kıyamam ben sana dedim ay nerdeyse ağlayacaktım kızlar ya sağlam delirdim
Ama düşünsenize her ay hazırlık yapıyorsunuz misafir gelecek diye bir de uzun kalacakmış diye, kek pasta börek yapıyorsunuz, yatak hazırlıyorsunuz mis gibi çarşaflar seriyorsunuz rahat etsinler diye, uğraşıyorsunuz ve gelen giden yok. Çok üzücü değil mi, haksız mıyım