Ben ilk defa duyuyorum haşhaş ezmesiniKızlaaar gözümü haşhaş ezmesi diye açtım daha önce hiç yemediğim bişey deli gibi canım çekti kahvaltıda nasıl yenir bilen varsa acil yardım eşimi markete gönderdim içine bişey falan karıştırılıyor mu
Hadi hayırlısı güzel heberlerle gel inş sevinçten cıgırlık atasın inşallahCanım şimdi hem baska hastaneye geldim kan verdim hem orda nöbetci eczaneden test aldım eve gidip testi yapcam hemen
Hayır sadece haşhaşlı çörek falan yemiştimBen ilk defa duyuyorum haşhaş ezmesiniyedin mi daha önce hiç
Kızlaaar gözümü haşhaş ezmesi diye açtım daha önce hiç yemediğim bişey deli gibi canım çekti kahvaltıda nasıl yenir bilen varsa acil yardım eşimi markete gönderdim içine bişey falan karıştırılıyor mu
Az kalmış canım bence bekle. Kaç defa yapıp üzülmüşsün. Gününü bekle bence.Kızlar merhaba aşılamanın 13.günündeyim hiç test yapmadım bel ağrım vardı hep 2 gündür arttı ara ara kaasuklarda bir his oluşuyor ama adet gibi değil bilmşyorum akıl verin bat 2 Ekim evde test yapıp negatif yapmaktan o kafa r çok sıkıldım ki içimden yapmak gelmiyor korkuyorum Dr adet geçince gel dedi lan testine beklemelimşyim
Teşekkür ederim canım evet 3 yıldır hep negatif gördüm malesef ilk aşılamamAz kalmış canım bence bekle. Kaç defa yapıp üzülmüşsün. Gününü bekle bence.
Balın üstüne sürdümsabah sabah nasıl yenecek acaba canım o bizler yapıyoruz ama ekmek içine börek gibi sen tatlı kaşı ile ye bari içine birşey katmana gerek yok marketten aldıgın hazır işlenmiştir zaten normal te bari bebekmi var acaba
Geçecek mi bu 7 günBalın üstüne sürdümsanmıyorum kuzum belirtim yok hiç son 7 gün
Üzme kendini canım. Adet olana dek ümit kesilmez dur bakalımKızlar kan sonucum cok hızlı cıktı negatif one step marka test almayın bosu bosuna kendimi stres ettim ya of bi daha test yapmıcam
Kaç çıkmış kuzum değerin, sonradan yükselenleri çok gördük burda. Hem üzülme hepimiz için bir doğru zaman var ve o zaman gelecek, hepimiz tadacağız o güzel duyguyuKızlar kan sonucum cok hızlı cıktı negatif one step marka test almayın bosu bosuna kendimi stres ettim ya of bi daha test yapmıcam
canım günaydın pekmezle karıştırrKızlaaar gözümü haşhaş ezmesi diye açtım daha önce hiç yemediğim bişey deli gibi canım çekti kahvaltıda nasıl yenir bilen varsa acil yardım eşimi markete gönderdim içine bişey falan karıştırılıyor mu
Geççek kuzu inşallahGeçecek mi bu 7 gün
Ay böyle dandik testler insanın sinir sistemini alt üst ederKızlar kan sonucum cok hızlı cıktı negatif one step marka test almayın bosu bosuna kendimi stres ettim ya of bi daha test yapmıcam
Hiç belli olmaz canım hayırlısı inş 7 gün sonra belli olur nasılsaBalın üstüne sürdümsanmıyorum kuzum belirtim yok hiç son 7 gün
Şoktayım şu andaKızlar kan sonucum cok hızlı cıktı negatif one step marka test almayın bosu bosuna kendimi stres ettim ya of bi daha test yapmıcam