Canım nöbetci eczane hastaneden daha uzak ondan kan vereyim dedimCanım görünce çok sevindimumarım vardır haberdar et bizleri erken gebelik testi alıp mı yapsan
Canım benim henüz gelen giden yok. Ağrı belirti bişeyde yok. Ama bu sabah test yaptım. testimde negatifA
senin noldı canım batlarımız aynıydı
Güzel bir pik inşallah bebiş gelir
Ne zaman kan vereceksin çatlayacağımCanım gecmiş olsunnYok kuruma değil hemen cıktı kuruyunca hatta baya belirginleşti ama test bozuk olabilir diye emin olamıyorum bugün kan vercem anlarım artık
Hastaneye gidiyorum kız uyku tutmadı zaten benideGüzel bir pik inşallah bebiş gelir
Ne zaman kan vereceksin çatlayacağım
Kesinlikle hepsi farklı belirti veriyor sağlıklı gebeliğimde lekelenme dışında hiç belirtim olmadı dış gebelik de çok belirtim oldu sayılır canım belirtilere hiç bakma ben 4 aydır belirti yaşıyorum hamileyken bile o kadar belirti yaşamadım beynimiz bize hamilelik düşündüğümüz için yanlış sinyaller veridiriyor vücudamasalkzz melinda- B ba22 Hirasarem benim kimyasalda çatlamadan 2 3 gün sonra kasık batmalarım başlamıştı çok çok erken normal mi sağlıksız olduğu için mi bilmiyorum ama her ay kendimde aynı reaksiyonların olmasını bekliyorum bu yüzden modum direk düşüyor aynı şeyleri yaşamayınca ama anladığım kadarı ile her hamilelik farklı bi belirti veriyor
Hayırlısı olsun benımde olmadı ama 3 gün önce negatifti benımdeCanım benim henüz gelen giden yok. Ağrı belirti bişeyde yok. Ama bu sabah test yaptım. testimde negatifcuma hastanede hcg de zaten 1. 20 negatifti. Muhtemelen stresten gecikiyor reglim. Olsa zaten belli olurdu
Bugün test yaptınmı canımAy kızlar sansıma gttiğim hastanede bhcg bakan cihaz arızalıymıs bugün
Günaydın tatlımmmGünaydın haftasonu şekerleri
Canım şimdi hem baska hastaneye geldim kan verdim hem orda nöbetci eczaneden test aldım eve gidip testi yapcam hemenBugün test yaptınmı canım
Günaydın herkeseGünaydın tatlımmm
Hadi yap çatladıkCanım şimdi hem baska hastaneye geldim kan verdim hem orda nöbetci eczaneden test aldım eve gidip testi yapcam hemen
Hiç yemedim canım bende aklına nerden geldi kızKızlaaar gözümü haşhaş ezmesi diye açtım daha önce hiç yemediğim bişey deli gibi canım çekti kahvaltıda nasıl yenir bilen varsa acil yardım eşimi markete gönderdim içine bişey falan karıştırılıyor mu
Yapcam canım eve gideyimdeHadi yap çatladık
Bal ile karıştırıp tüketebilirsin kuzumKızlaaar gözümü haşhaş ezmesi diye açtım daha önce hiç yemediğim bişey deli gibi canım çekti kahvaltıda nasıl yenir bilen varsa acil yardım eşimi markete gönderdim içine bişey falan karıştırılıyor mu
Bilmiyorum haşhaş ezmesi diye uyandımHiç yemedim canım bende aklına nerden geldi kız
Hiç yemedim kiKızlaaar gözümü haşhaş ezmesi diye açtım daha önce hiç yemediğim bişey deli gibi canım çekti kahvaltıda nasıl yenir bilen varsa acil yardım eşimi markete gönderdim içine bişey falan karıştırılıyor mu
Estağfurullah olur mu öyle şeyMidemdeki ayıdandır o