- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
kızlar herkese selam
@Canikox inşallah göreceksin bebeğini geç döllenme olmuştur , umudunu sakın kaybetme
kızlar ben bugün rahim filmini anestezili çekildim. sorun çıkmadı. ama 3. gün testimde e2 yüksek çıktığı için estrofem verdi doktor. şimdilik böyle ilerliyoruz bir sonraki muayeneye kadar
Canım çok sevindim ya sıkıntısız geçmesine. Tüpler açık rahimde de bir sorun yok değil mi? Senin polip vardı sanırım o gözüktü mü? E2 kaç çıktı da yüksek dedi ? Bu da çok oynayan bir hormon mu acaba benim iki tahlil arasında baya fark var
Bu ay kendi halinizde deneyecek misiniz öyle mi dedi? Bu arada şu tüp bebek merkezlerinin sperm sonuçlarında oynama yapma olasılığı benim de aklıma çok yattı süreçte insanların duyguları sömürülerek gözleri korkutularak öyle çok tüp bebek yapmaya çalışan merkez var ki. İnsan ister istemez bunları düşünüyor. Doktorlar özellikle buranın sonucuna güveniyorum ben diyerek bir yere yönlendiriyor. Mesela iki farklı doktor aynı şehirde iki farklı yeri önermişti bize. İnsan acaba gerçekten güvendiği için mi öyle diyor yoksa tam tersi manipüle edeceği için mi orayı öneriyor diye şüpheye düşüyor sanırım farklı bir yerde kısa bir süre sonra tekrar yaptırıp check etmek lazım