Çalışmaktan iyidir kucağında evrak yerine bebe olacak daha nolsunValla bende oyle her sabah kufrediyorum kalkasim gelmiyorsu haftam dolsa da 3^4 ay evde yatsam.diyorum sonra nereye yatiosun be heyyyy bunlar iyi günlerin diyorum icim surekli bir.çatışma halinde
Sağol canım benimminseo ve fiona13 sevgili İzmir'de yaşayan bebişler gelmiş geçmiş olsun ya memleketimin başına gelenler her gün yeni bir haber Allah beterinden saklasın.
S sedanur4004 bizim eskiden batlar ortaktı sanırım çok tebrik ederim harika haber bu çizgi baya belirgin inşallah sağlıkla ilerler çoook sevindim
Allah kabul etsin canımKızlar adetim bitince Meryem suresini de okudum inşallah hepimize faydası olur
aaa ne güzel heyecanlar bunlar gözünüz aydınSürprizlere açık ol dedi doktor bazen supriz yapabiliyo 2.ler dedi 2 embriyo transferim vardı ya benim
Canım tebrik ederimKizlar keseyi gördük geldikhaftaya salı yada Perşembe kalp
CennetimgelCanım tebrik ederimönceki kullanıcı adın neydi?
Heh tamam şimdi oldu, adın değişince çıkaramadımCennetimgel
Teşekkür ederim tatlım darısı hepinize inşallah en kısa en güzel zamanda
Ay ne saçmalamışım ben kırşehire gitmiştim çokta küçük değil yazacağıma çokta güzel değil yazmışım kusura bakma canım,Yok canım bitane özel hastane varufak bir şehir
hayırlısı olur inşallah güzel habeler bekliyoruz .Selamlar herkeseminseo cim bugün gittim doktora yine sağda yumurtam yokmuş solda 2 tane biri 19 biri 20 mm çok güzel büyümüş dedi çatlatma iğnesi de yaptı yarın ve 5 inde ilişki dedi hadi hayırlısı.. Bakalım ne olacak
Masallah canimKizlar keseyi gördük geldikhaftaya salı yada Perşembe kalp
Hadi inşallah diyelim o zamanSelamlar herkeseminseo cim bugün gittim doktora yine sağda yumurtam yokmuş solda 2 tane biri 19 biri 20 mm çok güzel büyümüş dedi çatlatma iğnesi de yaptı yarın ve 5 inde ilişki dedi hadi hayırlısı.. Bakalım ne olacak
Masallah canim iki tane olabilir mi yani ? Hayrlısı olsunCennetimgel
Teşekkür ederim tatlım darısı hepinize inşallah en kısa en güzel zamanda
Sonrasinda sar başaÇalışmaktan iyidir kucağında evrak yerine bebe olacak daha nolsun