Klomen mi kullandın canımSelamlar herkeseminseo cim bugün gittim doktora yine sağda yumurtam yokmuş solda 2 tane biri 19 biri 20 mm çok güzel büyümüş dedi çatlatma iğnesi de yaptı yarın ve 5 inde ilişki dedi hadi hayırlısı.. Bakalım ne olacak
ınternetten kotntrol et sennEvet canım sonucu bekliyorum bugün cikmayabilir dediler ama
Ediyorum canım cikmadi daha yarın çıkacak büyük ihtimalınternetten kotntrol et senn
hayırlı olsun tekrardan canımmmm
Gözün aydın. Sağlıkla ilerlesin
Saol canım darısı herkesin başınahayırlı olsun tekrardan canımmmm
Yok canim yumurtalar kendisi gelişmiş sadece durumuna baktı yumurtalarin iyi olduğunu görünce iğne yapalım dediKlomen mi kullandın canım
Gerçekten çok fena toplumsal olarak travmamız deprem gerçektenaynen canım malesef benim evim manavkuyudaydı. sağım solum önümdeki apartmanların hepsi o gğn boşaltıldı yıkım kararı çktı. bizim site biraz daha iyi az hasar raporu vardı. sonra birleşip özel bir etüd merkezine hasar tespiti yaptırdılar orda ise durum içler acısı çıktı. yıkım kararı çıkacak onu bekliyorlar. biz de hep ev baktım tam buldum gene depremler başladı. işte bu süreçte tabi perşembe de benimmrahim filmim var. allaha çok şükür yine de kendimzii toparlamaya çalışıyoruz. bu arada allahım senin de sevdiklerini korusun canım. allaha emanetiz
Tebrik ederim harika haber valla hemen soru cevap bekliyoruz
Saol canimm darısı sizlereTebrik ederim harika haber valla hemen soru cevap bekliyoruzsağlıkla devam etsin inşallah..
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıklıca ilerler inşaAllah
Saol canım darısı herkeseGözün aydın canım çok sevindim sağlıklıca ilerler inşaAllah❤
Benim gece 4 te çıkmıştı sonucumEdiyorum canım cikmadi daha yarın çıkacak büyük ihtimal
Allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallahSaol canım darısı herkesin başına
Nötrüm ben de ben bitkisel ballı karışım yemiştim onun dışında hiç bitkisel bişi yapmadım tırsıyorum birazKızlar yaa ben bilmeden etmeden kürler falan yapmayı pek doğru bulmuyorum ama şu soğan kürünü de çok övenler var merak ediyorum. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?