- 13 Kasım 2020
- 2.752
- 4.248
Tmam canım aynen git ver bian onceEn güzeli böyleymiş valla kuzum boşa stres yapıyoruz ben kan verdim şimdi sağlık ocağında ama yarın çıkar dedi annemi aradım birazdan onunla özele gidip vericem
inşallah rabbim isteyen bütün arkadaşlara nasip etsin tez zamandaİyiyim canim sukur..
Hamilelikte guzel gidiyor bir sorun yok sukurler olsun
Topige yeni mi geldin daha once gormedim sanirim.ya da gozumden kacmis.olablreger oyle ise hosgeldin umarim.bir an once gebe kalirsin
hayırlısı olsun inşallah darısı başımıza .Regli dündü canım birazdan gideceğimEki Görüntüle 2774551
İyiyim kuşum, izmir de sıradan geçen günler dün bütün gün deprem, bugün de sel bastı her yeriNasilsin balll
İnşallah canimmmmMasallah masallahhh
en az 150^200 vardir
Amin canım darısı isteyen herkesin başınahayırlısı olsun inşallah darısı başımıza .
Yaaa çok mutlu oldum Sedaaa
Amin canım insallah darısı sizin başınızaYaaa çok mutlu oldum SedaaaSağlıkla ilerlesin inşallahhhh
çok kötü durumda işe geç gelmek zorunda kaldımİyiyim kuşum, izmir de sıradan geçen günler dün bütün gün deprem, bugün de sel bastı her yeriöyle idare ediyoruz sen napıyosun nasılsın kız annesi
Ben kullandım canım 2 yumurta büyüdü ama gebelik oluşmadıKızlar merhaba bende 17 aydır evliyim ilk günden beri istiyoruz ama hiç gebe kalamadım hormon testi kan değerlerine falan bakıldı sonuçlar iyi çıktı tek sorun pko var bende oda gebeliğe engel değil dedi doktor bu ay femaraya başlattı adetin 5 günü başladım 5 gün kullandım gittim ama yumurtalar büyümemiş 2 gün daha kullan bırak dedi birde rahim kalınlaşsın diye estrofem verdi sabah akşam 2’şer doz al dedi çarşamba tekrar kontrole gidicem..Aranızda Femara kullanan oldu mu benim yumurtaları büyütmedi işe yaramıyor mu acaba
Duydum kuzum cok gecmis olsun bir an evvel normale donmesi dilegi ileİyiyim kuşum, izmir de sıradan geçen günler dün bütün gün deprem, bugün de sel bastı her yeriöyle idare ediyoruz sen napıyosun nasılsın kız annesi
Zaten gitsen de fayda görmezmişsin hastane sıkıntılıymış baksana
Yok canım bitane özel hastane varZaten gitsen de fayda görmezmişsin hastane sıkıntılıymış baksanabaşka hastane yok mu,
Aynen canım show must go onDuydum kuzum cok gecmis olsun bir an evvel normale donmesi dilegi ileIzmir resmen show yapıyor tovbeee...
Ne yapayim bende calisiyorum ayni ev is, is ev o kadar
Kırşehire gitmiştim çokta güzel değil kız sanki meraktan ölecez yarına kadar nasıl dayancanYok canım bitane özel hastane varufak bir şehir
Sağol canım
Valla bende oyle her sabah kufrediyorum kalkasim gelmiyorAynen canım show must go onaynı ynı ben de her sabah küfrederek işe geliyorum