- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
Aşkito 1617.sayfa diye yaziyo ilk sayfada ismimin yanındaallah allaaah mell_in_shell her şeyi karıştırdı ben senin soru cevabı bulamadım valla tekrar bakayım bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkito 1617.sayfa diye yaziyo ilk sayfada ismimin yanındaallah allaaah mell_in_shell her şeyi karıştırdı ben senin soru cevabı bulamadım valla tekrar bakayım bi
tamam canım bulup hallettim seninki ordaymış aynenAşkito 1617.sayfa diye yaziyo ilk sayfada ismimin yanında
tebriklerKızlarrrr bakın idrar damlattıfım gibi 2. Çizgi cıktı sonra 3. Dk da bu hale geldi var dimi suan, kan verdim tıp merkezine 5 bucuk ta cıkıcak
aaaa bariz var ya hadi inşallah sağlıklı olsunKızlarrrr bakın idrar damlattıfım gibi 2. Çizgi cıktı sonra 3. Dk da bu hale geldi var dimi suan, kan verdim tıp merkezine 5 bucuk ta cıkıcak
canım ya bizde o rapor yok. hattw merkeze sordum tek rapor bu elimizde dedi.Canim yuzde kac normal? Ve hangi normalara gore yapilmis krugermi david mi?
Çok, teşekkür ederim tek test yaptım Baska yoktu evde direk kan vermeye giitiktebrikler
Teşekkür ederim amin inşaAllah Allah. Hepinize saglıklı hayırlı evlatlar versinaaaa bariz var ya hadi inşallah sağlıklı olsun
AA yazması lazım kuzum tabi ki de. Bizim detaylı test olmamasına göre alt kısımda yüzdeleri yazıyordu ve hangi kritere göre olduğucanım ya bizde o rapor yok. hattw merkeze sordum tek rapor bu elimizde dedi.
yaptırdığımız yere de pekmgüvenmiyorum kimsein günahını almiyim ama morf bozuk çıkıyor ise o diğer kriterleri de yazmıyorlar mı ?
Benim adetim kesik kesik başlıyor hangi günü birinci gün sayacağımı bilmiyorum siz nasıl yapıyorsunuz gelen ilk damladan 1.gün mü sayıyorsunuz yoksa tam başladığı günü mü 1 alıyorsunuz, şimdi ben ne zaman progesteron testi vereceğimi bilmeiyorumovülasyona bakarak bu kanıya varmak biraz zor yumurtlama olduğu halde testte pik göremeyen çok arkadaş oldu. ama reglinizin 21. günü progesteron testi vererek yumurtlayıp yumurtlamadığınızı teyit edebilirsin
kırmızıya döndüğü gün 1. gün canımBenim adetim kesik kesik başlıyor hangi günü birinci gün sayacağımı bilmiyorum siz nasıl yapıyorsunuz gelen ilk damladan 1.gün mü sayıyorsunuz yoksa tam başladığı günü mü 1 alıyorsunuz, şimdi ben ne zaman progesteron testi vereceğimi bilmeiyorum
Bir kaç yöntem var canım. Kruger test yapan bir laboratuvarda verseniz birde yüzdeleriyle baş boyun kuyruk ayrıntılı oluyor.canım ya bizde o rapor yok. hattw merkeze sordum tek rapor bu elimizde dedi.
yaptırdığımız yere de pekmgüvenmiyorum kimsein günahını almiyim ama morf bozuk çıkıyor ise o diğer kriterleri de yazmıyorlar mı ?
tebriklerrrrrrrrKızlarrrr bakın idrar damlattıfım gibi 2. Çizgi cıktı sonra 3. Dk da bu hale geldi var dimi suan, kan verdim tıp merkezine 5 bucuk ta cıkıcak
Tebriklerr:)) ne guzel ay sonuna dogru peş peşe bebiş haberlerııtebrikler
Tebrikler rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsinKızlarrrr bakın idrar damlattıfım gibi 2. Çizgi cıktı sonra 3. Dk da bu hale geldi var dimi suan, kan verdim tıp merkezine 5 bucuk ta cıkıcak
Canım gözün aydın hayırlı olsun çıktı mı sonucun nedir son durumKızlarrrr bakın idrar damlattıfım gibi 2. Çizgi cıktı sonra 3. Dk da bu hale geldi var dimi suan, kan verdim tıp merkezine 5 bucuk ta cıkıcak
Teşekkür ederim amin, inşaAllah Allah isteyen herkese nasip etsin.tebriklerrrrrrrr
Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza versiinnnnn
Amin canım inşaAllah Allah isteyen herkese nasip, etsinTebrikler rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin
79 cıktı canım sonuc yarında, bir kez daha, kan vericem betayı takip için inşaAllah sağlıklı bir gebeliktirCanım gözün aydın hayırlı olsun çıktı mı sonucun nedir son durum