- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
ovülasyona bakarak bu kanıya varmak biraz zor yumurtlama olduğu halde testte pik göremeyen çok arkadaş oldu. ama reglinizin 21. günü progesteron testi vererek yumurtlayıp yumurtlamadığınızı teyit edebilirsinDüzenli regl oluyorum evet ovulasyon testi için söylüyorum henüz bir doktor kontrolüne gitmedim sadece 1 yil önce rutin kontrole gitmiştim o zaman çocuk düşüncemiz yoktu henüz
Çok teşekkür ederim 1-2 ay daha deneyelim diyorum sonra bir doktor kontrolüne gidelim eşimle birlikte. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah bebeklerimizi.ovülasyona bakarak bu kanıya varmak biraz zor yumurtlama olduğu halde testte pik göremeyen çok arkadaş oldu. ama reglinizin 21. günü progesteron testi vererek yumurtlayıp yumurtlamadığınızı teyit edebilirsin
Aynen ilk aylardan bence ovülasyon ile kendini strese sokma akışına bırak kafan rahat olunca her şey daha kolay oluyor :)Çok teşekkür ederim 1-2 ay daha deneyelim diyorum sonra bir doktor kontrolüne gidelim eşimle birlikte. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah bebeklerimizi.
Canim 3^4 gune pik olmasi gerek ovulasyon kullaniyor musun ??Kızlar geçen ay yumurtlama görmedim ilk denememizdi. Bu ay 2 olacak henüz yumurtlama görmedim bat 14 Şubat sizce bu ay da olmazsa bir doktora gitmeli miyiz 27 yaşındayım kafama takılıyor, 2 sene önce sadece Amh bakılmıştı doktor bir sorun yok rezervde demişti
Evet kullanıyorum, pko yok diye biliyorum genel yıllık kontrollerimi aksatmam hiç doktorum varlığından söz etmedi. Çocuk düşünmeye yeni başlayınca bende yeni yeni haberdar oluyorum bunlardanCanim 3^4 gune pik olmasi gerek ovulasyon kullaniyor musun ??
Pko var mi sende ??
Ahh o rahatlıkAynen ilk aylardan bence ovülasyon ile kendini strese sokma akışına bırak kafan rahat olunca her şey daha kolay oluyor :)
O halde ovulasyon testlerini iyo kontrol et bat 14 subat ise normal sartlarda her vucut her kadin bir olmamakla beraber yaklasik 3^4 gune pik yakalaman gerekEvet kullanıyorum, pko yok diye biliyorum genel yıllık kontrollerimi aksatmam hiç doktorum varlığından söz etmedi. Çocuk düşünmeye yeni başlayınca bende yeni yeni haberdar oluyorum bunlardan
İnşallah canım çok teşekkür ederimO halde ovulasyon testlerini iyo kontrol et bat 14 subat ise normal sartlarda her vucut her kadin bir olmamakla beraber yaklasik 3^4 gune pik yakalaman gerek
hakkinda hayirlisi olsn insallah bu ay yakalarsin
Aminn canimm cok tesekkurler darisi isteyen herkese tez zaman da insallahhhİnşallah canım çok teşekkür ederimseninde bebişin hayırlı olsun darısı isteyen hepimize inşallah
Kuzu ben dün yapmıştımtatlım senden de soru cevap bekliyoruz :)
GörmedimKuzu ben dün yapmıştım
B Beklenenmucizemgeldi i etiketlediğim alıntılamışsın ondan farketmemişim ben o yaptı sanıyorumKuzu ben dün yapmıştım
Haha Hep bu anı beklemiştim heyecandan ne yaptığımı bilemedim demekki
çok teşekkür ederim canım, keşke diyer konu sahipleri de senin gibi ilgili olsa ve forumu güncel tutabilse :)))Buradan okuyabilirsin
Anne Olmak İsteyenler
teşekkürler tatlım elimden geldiğince faydalı bir topik olması için çaba sarfediyorum :)çok teşekkür ederim canım, keşke diyer konu sahipleri de senin gibi ilgili olsa ve forumu güncel tutabilse :)))
ahahahah hadiii ilovemeeee hommmm bi konsantre ollllAy kuzum hiç hisli bi insan değilimdir ayda yıldı bi geliyorlar öyle banadur bakim belki seninle ilgili de gelir biraz kendimi dinliyim
aminnn canım. inşallah sizlerinde gönlünüzce olsun her istediğiniz her duanızAllahım yardımcınız olsun inşallah sağlıkla doğsun bebeğiniz Allah gönlünüze göre nasip etsin herşeyi
Yaptık ya kız biz pazartesi yada salı
allah allaaahYaptık ya kız biz pazartesi yada salı