Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım progesteron 9,46 çıkmış. Doktor doğuma girmiş konuşamadım. Başka doktora sordum erken yumurtlama olabilir dedi? Hiç yumurta görülmediği için 1 falan çıkar diye bekliyordum.

Canım progesteron 9,46 çıkmış. Doktor doğuma girmiş konuşamadım. Başka doktora sordum erken yumurtlama olabilir dedi? Hiç yumurta görülmediği için 1 falan çıkar diye bekliyordum.
bence senin adetti bitiminden sonra max4-5 gün içinde yumurtlamam olmuş olabilir canım. belki bi tıkmdaha erken baktırsaydın daha yüksek çıkardı. bence bir sonraki ay yumurtlama takbi yaptır bir de öyle baktır :)

vitamin eksikliğş olabilir ama ben bir müddet çok çektim tek çözümüm parodontax oldu. fırçalayıp çok hafif sonra direk macunu alıp diş etlerime koydum doktorun tavsiyesiyle. o şekilde geçti
Tesekkurler, ben de paradontax kullaniyorum uzun zamandir. Umarim düzelir vitamin alicam ayrica

Şimdi doktorla görüştüm. Bence sen bu ay yumurtlamadın dedi 9 ile 20 arası yumurta çatladı demekmiş öyle dedi. Ama yine de bana yüksek geldi hiç ama hiç yumurta görmemesine rağmen 9 küsür çıkması.. Başka bir doktora erken yumurtlama olabilir dedi.. Kafam karıştı.. Acaba döllendi mi

A Az önce yaptığım ovu testi de böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20210121_135601.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 59
Kafam o kadar çorba oldu ki.. Takibimi yapan doktorum progesteron 9,46 çıkan sonuca sen yumurtlamadın bu ay dedi.. 2 tane başka doktora sordum bu sonuca göre kesin yumurtlama olmuş diyor..
Peki erken yumurtladiysan şayet ihtimal var mi ? Bu ay icin

Kafam o kadar çorba oldu ki.. Takibimi yapan doktorum progesteron 9,46 çıkan sonuca sen yumurtlamadın bu ay dedi.. 2 tane başka doktora sordum bu sonuca göre kesin yumurtlama olmuş diyor..
Peki erken yumurtladiysan şayetihtimal var mi ? Bu ay icin

Peki erken yumurtladiysan şayet ihtimal var mi ? Bu ay icin
Valla inşallah öyledir tek şüphem doktora 12.günü gitmeden önceki günler şeffaf akıntım olmuştu kasıklarımda batma olmuştu şaşırmıştım hatta.. 12.günü gittiğimde de hiç yumurta yoktu. O yüzden arada kaldım olduysa da süpriz olur şok olurum.

En iyisi regl olmazsan bi kaç gün sonra kan testi yaptır canım

stres yapıpta vucudunuda yıpratma en kotu ıhtımalle bu ay yumurtlamamısındır bıdakı ay takıp ettırırsın yada ıns yumurtlamıstırda tutmuştur bile. bat gununu bekle bakalım nolucak

Benide ekleemisin bat 24 ocak 8 aydir istiyoruz

stres yapıpta vucudunuda yıpratma en kotu ıhtımalle bu ay yumurtlamamısındır bıdakı ay takıp ettırırsın yada ıns yumurtlamıstırda tutmuştur bile. bat gununu bekle bakalım nolucak
İnşallah canım zaten olmazsa üzülmem hayırlısı olsun da sonuca bakıp kesin konuşan iki doktor var ama bir tanesi de hayır yumurtlama olmamış diyor ona takıldım yani hiç oluşmadıysa neden 9 küsür çıktı diye... Bakalım görcez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…